Een eerlijke recensie van Huda Beauty “1 Coat Wow!” Mascara

By | September 13, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Weet je hoe mensen praten over hoe dik of fijn hun haar is? Wel ben ik ervan overtuigd dat een bepaald haartype meer invloed heeft dan alleen het haar op je hoofd. Mijn argument? Net als mijn fijne, platte haar missen ook mijn wimpers volume en volheid. Oké, misschien is dit niet 100 procent waar (veel Reddit-threads bespreken dit), maar het is nog steeds jammer dat slechts een paar laagjes mascara je niet de geweldige wimpers kunnen geven die zoveel mensen wel kunnen.

Zeker, het aanbrengen van mascara verdonkert, lift, verlengt en geeft volume aan mijn ultralichte wimpers, maar het aantal lagen dat normaal gesproken nodig is om een ​​groot drama te bereiken, weegt vaak ook zwaar op het product, dus tegen het einde van de dag (of nacht), zijn ze plat geworden, uitgesmeerd op mijn oogleden, of beide. Dit wetende, ben ik zo’n beetje op het punt waarop ik tevreden ben met een paar laagjes mascara en er een einde aan maak – ze zijn wat ze zijn, weet je? Maar wat als er een mascara was die in slechts één of twee bewegingen een opmerkelijke pigmentatie, lengte, volume en scheiding kon leveren? Dat zou de droom zijn, toch? Jazeker – en nu, dankzij de Huda Beauty 1 Coat WOW! Extra volume en liftende mascara voor $ 23, dat is ook een realiteit.

Mijn eerlijke recensie van Huda 1 Coat Wow! mascara

Dit is wat ik leuk vind aan deze nieuweling op het gebied van wimpers: de roze tube wordt geleverd met een borsteltje dat aan de ene kant zandlopervormig is en aan de andere kant licht gebogen, waardoor het aanbrengen van elke wimper een fluitje van een cent is. Dankzij het uniek gevormde dubbelzijdige borsteltje kan de applicatie ook gemakkelijk worden aangepast aan je bovenste en onderste wimpers, zodat de borstelharen je wimperlijn niet overweldigen.

Hierdoor ontdekte ik dat deze mascara minder snel klonterde aan de basis van mijn wimpers, zodat elke wimper er gewoon langer en gedefinieerd uitzag, maar niet overdreven bedekt met product. Bovendien kostte het eigenlijk een enkele duik in de tube om elke set wimpers te bedekken – ik hoefde niet voortdurend opnieuw te dompelen en opnieuw af te vegen, wat indrukwekkend was.

Huda-mascara
Foto: Rebecca Norris

Over het algemeen denk ik dat deze gebruiksvriendelijke mascara een geweldige optie is voor mensen die met weinig moeite opmerkelijke lengte en krullen willen bereiken. Als je extra volume wilt toevoegen, kan het aanbrengen van meerdere lagen zeker helpen. Toen ik het eenmaal goed had aangebracht, merkte ik echter dat mijn wimpers brozer aanvoelden en er meer spinachtig uitzagen (en dat de mascara zelf moeilijker te verwijderen was). Daarom geef ik er, zoals de naam al doet vermoeden, absoluut de voorkeur aan om slechts één of twee laagjes aan te brengen. Het.

Huda Beauty-mascara
Foto: Rebecca Norris

Eén ding wil ik zeggen: hoewel deze mascara mijn wimpers aanzienlijk verlengde en liftte, krulde hij ze niet zoals de klinische resultaten van de formule suggereren. Voor mij is dat echter niet afschrikwekkend genoeg. De volgende keer haal ik gewoon mijn Tweezerman ProMaster wimperkruller ($ 24) tevoorschijn voordat ik hem gebruik.

Onze redactie selecteert deze producten zelf. Als u via onze links een aankoop doet, kan Well+Good een commissie ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *