Een eerlijke recensie van het Clearstem Bounceback “No Botox” serum

By | September 9, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als schoonheidsjournalist van midden dertig heb ik een heleboel huidverzorgingsproducten geprobeerd, die allemaal beloven rimpels, hyperpigmentatie en vrijwel alle andere tekenen van natuurlijke huidveroudering te verminderen. Met zulke opschepperige voordelen en goedgelovige garanties is het verleidelijk om geld uit te geven aan een serum, lotion of nachtcrème, ongeacht de prijs. Ik heb ook een beetje op de afdeling injectables gespeeld nadat ik een paar keer Botox-injecties had gekregen.

En toen werd ik zwanger. Meteen werd mijn vorige huidverzorgingsroutine uit het raam gegooid, en een aantal van mijn favoriete anti-aging huidverzorgingsproducten en injecteerbare behandelingen waren niet langer beschikbaar omdat ze niet werden aanbevolen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding, die ik de laatste tijd heb gebruikt. 10 maanden. Onnodig te zeggen dat ik op zoek was naar eersteklas huidverzorgingsproducten die daadwerkelijk doen wat ze zeggen dat ze doen op het gebied van antiveroudering – en tegelijkertijd veilig zijn om te gebruiken tijdens het geven van borstvoeding.


Experts in dit artikel

  • Brendan Camp, MD, dubbel gecertificeerde dermatoloog en dermatopatholoog bij Medische Dermatologie en Cosmetische Chirurgie

Dus toen ik het Zoom BOUNCEBACK™ No Botox Serum van Clearstem tegenkwam, spitsten mijn oren. Hoewel zijn bewering te mooi klonk om waar te zijn, was één blik op de heroïsche ingrediëntenlijst van het product, die geen retinoïden bevatte die verboden waren tijdens zwangerschap of borstvoeding of salicylzuur, logisch.

heldere stam

Clearstem, Bounceback “Geen Botox” -serum – $ 98,00

  • Minimaliseert effectief hyperpigmentatie en fijne lijntjes
  • De resultaten zijn al na twee weken zichtbaar
  • De geur is aangenaam
  • Laat een mooie textuur achter
  • De ingrediënten zijn minder agressief dan traditionele retinolproducten
  • Niet zo effectief als Botox
  • Duur

Wat is er zo indrukwekkend aan?

Dit serum bevat drie peptiden die synergetisch werken om tekenen van veroudering te bestrijden, waaronder stamcellen en natuurlijke plantaardige ingrediënten zoals Reishi en B5, evenals een mix van groeifactoren, peptiden en van collageen afgeleide stamcellen. “Peptiden zijn de bouwstenen van eiwitten. Door huideiwitten zoals collageen en elastine toe te voegen, kunnen ze de stevigheid en stevigheid van de huid herstellen”, legt Brendan Camp, MD, een in Manhattan gevestigde dermatoloog bij MDCS Dermatology, uit. “Dit product bevat ook arganolie, die antioxiderende eigenschappen heeft om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en voor aanzienlijke hydratatie te zorgen.”

Mijn eerlijke gedachten

Ik maakte van de gelegenheid gebruik om het uit te proberen – en werd niet teleurgesteld. Toen ik dit serum, dat zowel ‘s ochtends als ‘s avonds kan worden gebruikt, voor het eerst aanbracht, voelde ik meteen mijn huid ontspannen en strakker worden. Het heeft een zachte, aangename geur die niet chemisch is, maar ook niet te geurig. Het trok supersnel in en liet mijn huid achter met een mooie, glansvrije glans, wat moeilijk te bereiken is met typische antiverouderingsproducten die veel verzachtende middelen bevatten. Ik vond het meteen leuk hoe mijn huid in het heden aanvoelde en was benieuwd wat het in de loop van de tijd zou doen.

Ik begon het serum twee keer per dag te gebruiken: één keer ‘s morgens en één keer’ s avonds. Ik merkte enige irritatie op, vooral het loslaten van mijn neus, dus besloot ik het gebruik van dit product om de dag te beperken. Dit bleek voor mij de juiste dosis te zijn. Na ongeveer twee weken merkte ik dat mijn huid er over het algemeen meer ontspannen, iets helderder en gezonder uitzag. De grootste verbetering was echter niet de vermindering van de daadwerkelijke rimpels, maar eerder de vermindering van hyperpigmentatie, een ongelukkige bijwerking van de zwangerschap die ik wilde minimaliseren. Ik was absoluut dol op de resultaten die dit product me gaf met een gelijkmatigere huidskleur.

Voor:

voor Klarstamm
Foto: Jenn Sinrich

Na:

volgens Clearstem
Foto: Jenn Sinrich

Zou ik zeggen dat het de wonderen van echte Botox kan doen? Absoluut niet; Ik zou echter zeggen dat het bereikt wat maar weinig actuele huidverzorgingsproducten kunnen, en dat is het aanzienlijk verminderen van de verschijning van statische rimpels (het soort dat dieper in de huid doordringt). Ik merkte ook dat het een collageenboost gaf (mijn huid voelde steviger aan en zag er jeugdiger uit), wat logisch is omdat het zowel collageen als elastine bevat, twee aminozuren die we van nature verliezen naarmate we ouder worden.

Over het algemeen zou ik dit serum aan bijna iedereen aanbevelen, vooral aan degenen die anti-aging huidverzorging willen behouden zonder intensievere behandelingen zoals retinol en injecties.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *