Een eerlijke recensie van de stabiliserende reparatiecrème van Dermalogica

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als iemand met een gevoelige, gecombineerde, roodheidgevoelige huid, aarzel ik om een ​​oude vochtinbrengende crème te proberen die op mijn bureau terechtkomt. (En geloof me, ze bestaan veel Dankzij mijn werk als schoonheidsschrijver.) Dermalogica is echter een merk dat ik meestal zonder aarzeling probeer. Het is een zachte, professionele huidverzorging zonder kunstmatige geurstoffen (een bekende trigger voor mensen met een gevoelige huid). Bovendien wordt het ondersteund door het International Dermal Institute. Toen ik hoorde over de nieuwe Dermalogica Stabilizing Repair Cream ($ 64), moest ik hem natuurlijk meteen proberen.

Dermalogica Stabiliserende Reparatiecrème: Wat maakt het speciaal

De stabiliserende reparatiecrème van Dermalogica komt naar voren als een generieke, geurvrije vochtinbrengende crème. De verpakking is eenvoudig en de crème zelf heeft geen geur. Als je het alleen op basis van deze twee dingen zou beoordelen, zou je kunnen denken dat het een saai huidverzorgingsproduct is en dat er iets beters bestaat. Oh, maar wat heb je het mis.

Deze delicate, huidvriendelijke crème bevat hydraterende glycerine, verzachtende jojoba-olie en Boerhavia diffusa-wortel, een verzachtend ceramidecomplex en ontstekingsremmend Centella Asiatica-extract. Bovendien heeft het een hoog percentage sheaboter, waardoor het een occlusief effect heeft, waardoor het een geweldige vochtinbrengende crème is om over huidverzorgingsproducten heen te leggen tijdens een opkloproutine.

Mijn eerlijke recensie

Deze vochtinbrengende crème wordt geleverd in een korte, brede fles met een pompdop. Terwijl sommige crèmes een paar pompjes nodig hebben om zelfs het gezicht te behandelen, verdeelt Dermalogica Stabilizing Repair Cream in één pompje meer dan genoeg product voor je gezicht en zelfs een deel van je nek. Om mijn gezicht, nek en borst voldoende te bedekken (zoals derms bij elk gezichtsproduct aanbevelen), gebruik ik echter 1,5 tot 2 pompjes.

Mijn eerste indruk van de textuur van deze crème was dat dit zo is dik. Maar toen ik het eenmaal in mijn huid begon te wrijven, merkte ik hoe mild en gewichtloos het wordt. Hoewel deze crème rijk en voedend is, trekt hij zo moeiteloos in de huid dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er resten achterblijven of dat u hoeft te wachten tot de crème is opgedroogd – niet als dit het enige product is dat u aanbrengt of als het te veel op andere producten is aangebracht. huidverzorgingsproducten. Daarover gesproken, ik heb ontdekt dat het mijn huid op zichzelf aanzienlijk hydrateert en kalmeert, maar het is zelfs nog indrukwekkender als het over mijn retinol en exfoliërende zuren wordt aangebracht, omdat mijn huid bij deze toepassingen niet langer in het minst gevoelig aanvoelt. (In het verleden heb ik roodheid waargenomen tijdens het aanpassen van mijn huid.)

De Dermalogica Stabilizing Repair Cream is werkelijk een dorstlessende, huidinwekende, teintverzachtende crème zoals ik nog nooit eerder heb gezien. Het beste van alles is dat het mijn huid die gevoelig is voor roodheid kalmeert (wat eigenlijk rosacea blijkt te zijn, dus dat zegt iets). Ik gebruik het graag alleen, bovenop mijn intensievere huidverzorgingsbehandelingen als mijn huid uitgedroogd aanvoelt na het zwemmen in het zwembad, en na lange dagen op de boot als mijn huid ruw aanvoelt door de zon en de wind. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe uitstekend deze formule zal zijn als het buiten koeler wordt, vooral in de winter. Ik twijfel er niet aan dat ik met lege handen zal wegkomen, en als ik dat doe, zal ik er geen moeite mee hebben om meer dan $ 60 uit te geven aan een vochtinbrengende crème. Het is zo goed.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *