Een eerlijke recensie van de Message Slide-sandalen in 2023

By | September 10, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Message, het nieuwe schoenenmerk dat gespecialiseerd is in muiltjes met kurken voet, beweert stoutmoedig dat zijn bestverkochte sandalen zijn als ‘een knuffel die je kunt dragen’. Op de echte manier van een Commerce-editor antwoordde ik tegen absoluut niemand: “We zullen zien”, en vroeg ik het merk of ik het een paar maanden mocht testen. Het duurde niet lang voordat ik besefte dat dit de sandalen zouden zijn die ik de hele zomer zou dragen.

Over bericht

Voordat ik inga op mijn ervaring met de heldensandaal van Message, de Mullen Slide ($ 160), is hier een kleine infodump over het glimmende nieuwe sandalenmerk dat hoogstwaarschijnlijk onze sociale feeds en onze kasten overneemt.De boodschap werd in april van dit jaar gelanceerd met twee instapmodellen: de Mullen en de Shaw, beide met een zweet-, geur- en waterbestendig voetbed van kurk dat niet alleen duurzaam is (het merk koopt een kurk die uit Portugal komt … liever gezegd, Hergebruik –wijnkurken), maar ook uiterst comfortabel en ondersteunend.

Mullen glijdt

Bericht, Mullen Slide – $ 160,00

Beschikbare maten: 36-46 (EU)

Kleuren: 4

  • Water-, geur- en zweetbestendig
  • Comfortabel
  • Goede kwaliteit
  • De beschikbare kleuren zijn echt mooi
  • Gemakkelijk te stylen
  • Beloopbaar
  • Geen inloopperiode

De unisex-sandalen zijn gemaakt met een gepatenteerde Hugflex-band die de voeten op hun plaats houdt en tegelijkertijd stretch biedt – in wezen zijn het slippers waarmee je lange afstanden kunt rennen zonder dat je je elke twee seconden (of ooit) zorgen hoeft te maken. en dat heb ik bevestigd. vlieg weg. Voor $ 160 per stuk zijn ze absoluut een iets duurdere glijbaan, maar de kwaliteit en het comfort zijn merkbaar. Deze sandalen zijn ontworpen om heel lang je favoriete sandalen te blijven.

Mijn eerlijke recensie van de Message Mullen-dia’s

Ik begon de Mullen-slippers te dragen in april, toen ze voor het eerst uitkwamen. Zodra ik mijn paar aantrok, wist ik dat dit iets speciaals was. Het kurken voetbed hoefde niet te worden ingereden en voelde zacht en stabiel aan Alleen De juiste hoeveelheid ondersteuning voor mijn ingeklapte bogen. De Hugflex-band is gemaakt van bewegend stretchmateriaal dat mijn voeten echt omhelst terwijl ik loop. Maar het dragen ervan in huis en in de supermarkt voelde als een simpele test: hoe zouden ze het op vakantie volhouden?

Ik droeg ze bijna uitsluitend tijdens een vakantie van een week in Mexico en vertrouwde op hun ontwerp om me tijdens mijn reizen te ondersteunen. Ik droeg ze in het vliegtuig, naar het strand, naar het zwembad en tijdens verschillende wandelingen naar restaurants en winkels (we hadden geen auto). Niet alleen voelden mijn voeten de hele tijd comfortabel, maar ze hielden stand, zelfs als ze nat, zanderig en bezweet waren bij een hitte van 100 graden (100 procent luchtvochtigheid, niet minder).

Sandalen met een boodschap
Foto: Auteur

Sandalen met een boodschap
Foto: Auteur

Er is niets ingewikkelds aan de Mullen-glijbanen, waar ik dol op ben. Ze zijn veelzijdig genoeg om te combineren met jeans of korte broeken, maar je kunt ze ook gemakkelijk aankleden met een jurk of rok om die moeiteloze kustlook te bereiken die ik normaal gesproken alleen associeer met mensen die het zich kunnen veroorloven. Je kunt op vakantie in de Hamptons en het vertrouwen om uw maaltijden te eten in witte overhemden met knoopjes. We kunnen het waarschijnlijk ‘stille luxe’ noemen als je wilt – hen Zijn Luxe die onder de radar blijft en zeker goed geprijsd is.

En ja, berichtdia’s krijgen twee duimen omhoog van podologen

Het beste is dat deze glijbanen worden aanbevolen door podotherapeuten die houden van hun voetvriendelijke eigenschappen. Suzanne Fuchs, DPM, een voet- en enkelarts en chirurg in Jupiter, Florida, vertelt W+G dat ze ze leuk vindt omdat ze steun bieden aan de voetboog, kussen geven, een brede teenendoos bieden en licht en flexibel zijn.

“Deze sandalen zijn voorzien van ingebouwde voetboogondersteuning die helpt de natuurlijke uitlijning van de voet te behouden. Deze functie is vooral gunstig voor mensen met platte of gebogen voeten”, zegt Dr. Vos. (Geen wonder dat ik zoveel van ze hou – mijn bogen zijn in de sandalenhemel.)

dr. Fuchs heeft ook vertrouwen in de demping waar de sandalen om bekend staan. Het voetbed “helpt schokken te absorberen en de druk op de gewrichten te verminderen, waardoor ze comfortabel zijn om gedurende langere tijd te dragen.” Ze voegt eraan toe: “Vergeleken met andere sandalen vallen de Message-sandalen op door hun focus op voetgezondheid en comfort.”

Een andere podoloog, Mark J. Mendeszoon, DPM, wiens praktijk gevestigd is in Ohio, vertelt W+G dat “het denkproces en het ergonomische ontwerp en de materialen deze sandalen tot de betere op de markt zullen maken”, en legt uit: “De het voetbed lijkt gemaakt te zijn van goed gemaakt en gevormd kurkmateriaal, wat een geweldig materiaal is voor ondersteuning (en vaak wordt gebruikt voor op maat gemaakte orthesen).”

Message biedt momenteel twee stijlen: de Mullen (die ik heb getest) en de Shaw Slide ($ 160). Het enige verschil tussen de twee is dat de Shaw een iets langere band heeft, zodat deze een groter deel van je voet bedekt (en er zijn verschillende kleuropties).

Het eindresultaat? Als je op zoek bent naar een sandaal die echt ondersteunend is, vele, vele avontuurlijke zomers meegaat en een coole, casual touch aan je garderobe toevoegt, dan is deze sandaal het beste waar je het hele seizoen in kunt investeren.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *