Een eerlijke recensie van de Fenty Hella Thicc Volumizing Mascara

By | September 11, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Dit kan een controversieel standpunt zijn, vooral als schoonheidsredacteur, maar als ik vast zou zitten op een onbewoond eiland en een hypothetisch schoonheidsproduct nodig had om er doorheen te komen, zou mascara de laatste op mijn lijstje zijn. Mijn wimpers zijn recht (wat gebruikelijk is bij Aziaten) en het kan lastig zijn om een ​​krul te behouden. Toen ik wimperextensions had, was het absoluut geweldig, maar het is een schoonheidsverplichting waar ik niet naar terug wil gaan, aangezien mijn nagels en haar al veel onderhoud vergen!

Hoe dan ook, ik ben geen mascara-hater, maar ik heb niet zoveel geluk gehad – veel van mijn favorieten, zoals Marc Jacobs Beauty’s Velvet Noir en CoverGirl’s Total Tease, zijn stopgezet. Tegenwoordig is er iets speciaals nodig om de aandacht van mij en mijn wimpers te trekken. Gelukkig kan ik melden dat ik bijna elke dag mascara draag, en dat heb ik aan Rihanna te danken, met name de Fenty Beauty van Rihanna Hella Thicc Volumizing Mascara ($ 19).

Hoe het werkt

Hella Thicc wil je geven wat de naam belooft: dikte en va-va-volume. Sinds Fenty met zijn debuut in 2017 een revolutie teweegbracht in de schoonheidsindustrie, staat hij bekend om zijn innovatieve formules en verpakkingen. Zowel de tube als het mascaraborsteltje van Hella Thicc hebben een opvallend conisch ontwerp. De achthoekige buis zorgt voor een stevige grip (vergelijkbaar met de Flyliner Longwear Liquid Eyeliner). Ondertussen is het mascaraborsteltje taps en dunner dan de Full Frontal-mascara van het merk, die een donzige, ovale borstel heeft.

Hoewel er geen specifieke informatie over de ingrediënten is (er lijken geen plantaardige oliën te zijn voor hydratatie of iets dergelijks), is het overdrachtsbestendig, zweetbestendig en vocht- en waterbestendig.

Mijn eerlijke recensie

Voor iedereen die op zoek is naar een duplicaat van Marc Jacobs Beauty Velvet Noir, is dit het overwegen waard, vooral omdat ze allebei tot dezelfde schoonheidsincubator behoren, Kendo Brands. Kirbie Johnson, medepresentator van de beautypodcast Gloss Angeles en een die-hard fan van Marc Jacobs Beauty Velvet Noir, zegt dat het weliswaar geen echte ‘dupe’ is, maar wel een goed alternatief voor de populaire Velvet Noir. Ik ben het ermee eens: de formule is erg gepigmenteerd en geeft mijn wimpers veel krul en drama.

vóór na vijftig
Foto: Marie Lodi

De slijtage was ook indrukwekkend; Nadat ik met vrienden uit eten was gegaan, zagen mijn wimpers er aan het eind van de avond nog steeds geweldig uit, zonder tekenen van opbouw of klontering. Wat mij opviel is dat het er nogal spinachtig uitziet, maar als je dat niet leuk vindt, kun je de toegang scheiden met een wimperkam en deze verwijderen. Als je zin hebt in een superzwarte mascara die je ogen zal opfleuren en je een intens volume zal geven, koop dan Hella Thicc tijdens je volgende schoonheidsinkopen.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *