Een eerlijke recensie van de Benefit Fan Fest Fanning Mascara

By | September 13, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als het op make-up aankomt, ben ik extreem kieskeurig en zeker meer geïnteresseerd in huidverzorging, dus ik ben altijd op zoek naar formules die mijn natuurlijke huid, wenkbrauwen en wimpers accentueren in plaats van me het gevoel te geven dat ik een make-upmasker draag (niet dat er is iets mis met zware make-up – het is ieders eigen make-up!). Dit is de reden waarom Benefit Cosmetics een van mijn favoriete make-upmerken is: hun producten versterken je bestaande gelaatstrekken in plaats van ze te verbergen.

De meeste producten zijn veelzijdig en genoeg om op te bouwen om als make-upvrije make-up te worden gedragen (zoals de felbegeerde Hoola Bronzer en Benetint). Benefit heeft onlangs zelfs een op poriën gerichte huidverzorgingslijn gelanceerd, wat aantoont dat het merk echt geeft om huidvriendelijke formules en oplossingen.

Verder: niets eigenlijk Het is echter vergelijkbaar met de Benefit-mascara’s, die op dit moment legendarisch zijn. Nadat ik ze allemaal jarenlang heb geprobeerd en gedragen, kan ik eerlijk zeggen dat dit de beste mascaraformules zijn die er zijn. Toen ik erachter kwam dat het merk een nieuwe formule op de markt bracht, greep ik de kans om het uit te proberen. Maak kennis met de Fan Fest Fanning Volumizing Mascara ($ 28).

Benefit Fan Fest-mascara – $ 28,00

Maat: 0,3 oz

Ingrediënten: Provitamine B5, cranberry-extract, rijstwas

Kleuren: Hyperzwart

  • Het heeft een lichtgewicht, bouwbare formule
  • Het klontert nooit
  • Het borsteltje maakt het aanbrengen zelfs voor beginnende mascara-beginners gemakkelijker
  • Het is duur in vergelijking met drogisterijformules (maar deze zeker hebben niet hetzelfde effect)

Ontworpen om het mooiste, uitwaaierende effect te creëren, brengt prachtig aan en heeft een gewichtloos effect dat aanvoelt alsof je niet eens make-up draagt ​​(maar zeker ziet ernaar uit). Het gloednieuwe Fan Fest is zojuist op 28 juli gelanceerd in de TikTok Shop en BenefitCosmetics.com – en laat ik het maar zeggen: het is de mascara van de zomer.

Mijn eerlijke recensie van de Benefit Fan Fest Mascara

Om een ​​goed idee te krijgen van hoe goed Fan Fest werkt, heb ik besloten om vóór het aanbrengen niet aan mijn wimpers te werken – dat wil zeggen dat mijn wimpers niet gekruld of geprimed hoeven te worden. In plaats daarvan bracht ik eerst een paar penseelstreken op mijn bovenste wimpers aan en was meteen onder de indruk van de resultaten. Vergeleken met mijn natuurlijke wimpers zorgde de mascara voor een merkbaar liftend en verlengend effect, waardoor de illusie ontstond van een wimperlift en mijn ogen er meteen alerter uitzagen.

Zo ziet het er naast elkaar uit:

Benefietfanfestival
Foto: Auteur

Het penseel was ook supergemakkelijk te gebruiken en ik vind het geweldig dat het elke individuele wimper scheidt voor een gelijkmatige laag, terwijl mijn wimpers ook in een waaiervorm worden gestyled (vandaar de naam). Zelfs met slechts één laag merkte ik een merkbaar verschil in mijn wimperstijl en hoeveel helderder en bossiger ik eruit zag.

Voordeel-mascara
Foto: Auteur

Dit alles zou genoeg zijn geweest om mij ervan te overtuigen dat dit de beste mascara is die ik ooit heb geprobeerd. Maar de formule is ook waterbestendig, veegvast en blijft op zijn plaats, zelfs als het nat en bezweet is. Als iemand die meestal waterproof mascara op mijn onderste wimpers moet dragen vanwege de hoeveelheid huidverzorgingsoliën die ik gebruik, was ik hier een beetje sceptisch over. Maar nadat ik hem de hele dag had gedragen, gaf de mascara nooit vlekken op mijn huid en zag hij er net zo fris uit als toen ik hem voor het eerst aanbracht. Bovendien was het nog steeds heel gemakkelijk te verwijderen (ik gebruikte gewoon een herbruikbaar wattenschijfje met micellair water).

Zoals ik al zei, ben ik een meisje dat huidverzorging voorop stelt, dus de aandacht van de formule voor ingrediënten trok ook mijn aandacht. De mascara bevat een mengsel van provitamine B5, dat de wimpers intensief voedt tijdens het dragen, evenals cranberry-extract voor verzorging en rijstwas voor meer definitie. Normaal gesproken zien mijn wimpers er een beetje droevig uit na het aanbrengen van mascara, maar toen ik ze afspoelde, zagen en voelden ze er nog steeds zo gezond uit alsof ik wekenlang geen mascara had gedragen.

Over het algemeen was ik helemaal onder de indruk van deze mascara en ik zal hem het hele seizoen (en een tijdje) dragen vanwege het verbluffende uitwaaierende effect en de blijvende kracht.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *