Een eerlijke recensie van badkleding uit de Knix-periode (door de redactie getest)

By | September 10, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Periodes en pouledagen hebben nooit goed gespeeld. Het dragen van een zwempak tijdens mijn menstruatie is een risico, vooral op dagen met veel menstruatie. Om deze reden vermijd ik zwemmen tijdens mijn menstruatie. Onlangs ontdekte ik echter een chique oplossing: historische badkleding. Net als historisch ondergoed biedt historische badkleding de materiële infrastructuur die nodig is om te absorberen en te beschermen, terwijl het er nog steeds chic en geschikt uitziet voor een dagje aan het zwembad.

Toen ik erachter kwam dat Knix, een van de best verkopende en populairste ondergoedmerken uit die tijd, een aantal stijlen van historische badpakken maakte, moest ik er een aanschaffen. Knix maakt zijn historische badpakken in drie verschillende ontwerpen: een eenvoudig uit één stuk, een uit één stuk te strikken zijkant en een eenvoudig tweedelig pak. Ik heb de Knix lekvrije kant getest ($ 100).

De eerste keer dat ik het testte, was ik aan het menstrueren en droeg ik voor de zekerheid een tampon. Tegen het einde van mijn cyclus (toen mijn doorstroming gemakkelijker werd) droeg ik het echter zonder verstevigingen.

Mijn eerlijke recensie van het Knix lekvrije zwempak uit één stuk

De pasvorm

Gevangen. Zo voel ik mij in het lekvrije zwempak uit één stuk van Knix. Ik kan niet liegen: de eerste keer dat ik het probeerde aan te trekken, was het een worsteling. Ik ben 1,70 m lang en weeg ongeveer 60 kg, dus ik heb maat S-Plus gekozen. Allereerst wil ik opmerken dat dit het eerste merk is dat ik heb gezien dat tussenmaten aanbiedt. Vorig jaar woog ik ongeveer 150 pond, dus deze “schmediums” (de maat tussen small en medium) passen echt bij mij.

knix-badpak
Foto: Auteur

Hoewel dit badpak mij heeft geholpen mijn figuur in een zandloperfiguur te veranderen, zou ik niet meer zonder kunnen veel Druk op mijn buik en borst. Eerlijk gezegd was het een beetje beperkend, vooral als het ging om diep ademhalen. Om deze reden zou ik aanraden een maat groter te kiezen. Toen ik er echter in zwom, ontdekte ik dat dezelfde compressie het voor mij gemakkelijker maakte om door het zwembadwater te gaan. Om nog maar te zwijgen, het hield ook mijn borsten veilig en ondersteund.

knix-badpak
Foto: Auteur

De functie

Het is ontworpen om te voorkomen dat menstruatieverlies optreedt aan de binnenkant, achterkant of voorkant van uw dij. Menstruatie overal: verheug je! Dit lekvrije zwempak functies. En het werkt op meerdere niveaus.

Op mentaal vlak houdt het mijn angsten op afstand. Toen ik dit op de voorlaatste dag van mijn menstruatie droeg, merkte ik dat ik me minder zorgen maakte over de gevreesde rode streep die over mijn been kroop. Ik kon voelen ehm, lekte, maar ik voelde ook dat de Knix-onesie mijn baarmoederwanden absorbeerde, waardoor menstruatielekken effectief werden voorkomen. Ik denk echter niet dat het een supersterke stroming zou kunnen weerstaan. Het is ontworpen om effectief drie theelepels bloed te absorberen, maar meer dan die hoeveelheid (meer dan ongeveer drie volle tampons) kan lekkage veroorzaken.

Het materiaal

Dus hoe doet Dit zwempak absorbeert menstruatiebloed? Het beschikt over een periodebestendig kruisje gemaakt van gepatenteerde FreshFix Technology®-stof (hetzelfde materiaal als Knix-ondergoed). Het kruisje is iets dikker dan een gewoon zwempak, hoewel je er geen last van hebt (het voelt niet aan als een kussentje of zoiets, en het ziet er ook niet zo uit).

Laatste gedachten

Ik geef nauwelijks $ 100 uit aan iets, maar ik zou mijn zuurverdiende geld aan dit zwempak uitgeven. Het is net zo effectief als nauwsluitend, en zoals ik al zei, het merk is verkrijgbaar in alle maten, oplopend tot maat XXXXL+. De Echt waardoor het zich onderscheidt van de massa.

Bovendien is de lekvrije onesie van Knix geschikt voor iemand die zijn menstruatie niet bijhoudt Strikt gesproken kalmeert mij. Als ik bijvoorbeeld ergens ben en onverwacht ongesteld word, kan ik er zeker van zijn dat ik mijn tienernachtmerrie (ook wel de verrassing van een menstruatie die begint wanneer ik bijna naakt in het zwembad of op de bank lig) niet zal beleven. strand). ). En die gemoedsrust is mij $ 100 waard.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *