Een Derm houdt van liefde, Indus Vrijheid van meningsuiting Lijnbegrenzer met twee doeleinden

By | September 9, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Hydratatie is essentieel als je fijne lijntjes en rimpels wilt minimaliseren (die, zo kunnen we hieraan toevoegen, volkomen natuurlijk zijn en op een gegeven moment bij ons mensen opkomen). Van het bevorderen van de elasticiteit en soepelheid tot het ondersteunen van regeneratie: het gehydrateerd houden van de huid is een van de belangrijkste stappen in de algehele gezondheid van uw huid. En hoewel fijne lijntjes en rimpels volkomen gezond en normaal zijn, is een van de extra voordelen van het gebruik van vochtinbrengende huidverzorgingsproducten het op afstand houden van enkele van deze meest voorkomende effecten van veroudering.

“Als je huid uitgedroogd is, worden fijne lijntjes en rimpels prominenter”, zegt hij dr. Jeannette Graf, board-gecertificeerde dermatoloog en klinisch assistent-professor dermatologie aan de Mt. Sinai School of Medicine. “Het gebruik van een vochtinbrengende formule zal je huid helpen een deel van het vocht terug te winnen dat gedurende de dag verloren is gegaan”, voegt ze eraan toe. Daarom hebben wij (en Derms) Love, Indus Freedom of Expression Dual-Purpose Line Limiter als topkandidaat toegevoegd.

Liefs, Indus Vrijheid van meningsuiting Lijnbegrenzer voor twee doeleinden – $ 88,00

Maat: 0,5 oz

Hoofdingrediënten: Hibiscusextract, kokum, lotusbloemextract, veganistisch collageen, senna, mosterd, moerbei

Voordelen: Vervaagt fijne lijntjes, verzacht en egaliseert, verheldert en hydrateert

Huid type: Alle huidtypes, vooral de rijpere huid

  • De formulering met effectieve plantaardige stoffen ondersteunt het opvullende effect van de huid
  • Het bevat veganistisch collageen voor extra anti-verouderingsvoordelen
  • De applicator maakt het gemakkelijk om op specifieke gebieden aan te brengen
  • Het is duur voor 0,5 ounces product

Hoewel het gebruik van vochtinbrengende huidverzorgingsproducten in het algemeen kan helpen rimpels glad te strijken, kunnen meer gerichte formules, zoals: B. een lijnbeperkend product, dat de lat nog hoger legt en werkt als een bevochtigingsmiddel, waardoor vocht wordt vastgehouden en fijne rimpellijnen in de loop van de tijd verder worden verminderd. “Line control-producten bevatten ingrediënten en speciale formuleringen die zijn ontworpen om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen”, legt Dr. Graaf. “Deze producten bevatten ingrediënten die de celvernieuwing ondersteunen of de huid hydrateren, waardoor de huid voller en jeugdiger wordt.” Als u op zoek bent naar het beste rimpelverzachtende serum, dan is dit het Het allerbeste, Indus Freedom of Expression Dual Purpose Line Limiter staat bovenaan onze lijst – en dermatologen raden het aan vanwege het indrukwekkende aanbod aan antiverouderingsingrediënten.


Experts in dit artikel

  • Jeanette Graf, MD, gecertificeerd dermatoloog en klinisch assistent-professor dermatologie aan de Mount Sinai School of Medicine

Wat is er speciaal aan de dual-purpose lijnbegrenzer?

Als u op zoek bent naar een effectieve rimpelbehandeling, dan vindt u die in de Love, Indus Freedom of Expression Dual-Purpose Line Limiter, speciaal ontworpen om de huid te hydrateren en daardoor fijne lijntjes te voorkomen. Geformuleerd met een groot aantal indrukwekkende botanische ingrediënten – waaronder hibiscusextract en kokum – verzacht deze fijne lijngum expressielijntjes door de productie van collageen, celvernieuwing en huiddichtheid te ondersteunen.

“Kokum bevat veel vetzuren, die de elasticiteit van de huid ondersteunen, en hibiscus is rijk aan antioxidanten, die de productie van collageen bevorderen en zorgen voor een stralend uiterlijk”, zegt Dr. Graaf. Beide ingrediënten werken samen om “de algehele gezondheid van de huid te verbeteren en ook fijne lijntjes glad te strijken.”

Naast hibiscusextract en kokum bevat de fijne lijncorrector ook vegan collageen in het assortiment ingrediënten. “Collageen huidverzorgingsformules verbeteren de elasticiteit en bloedsomloop van de huid en verminderen fijne lijntjes en rimpels”, zegt Dr. Graaf. Ze legt uit dat het gebruik van een product dat is samengesteld met collageen gunstig is omdat het de productie van collageen bevordert, wat bijdraagt ​​aan de algehele gezondheid en het uiterlijk van de huid. De formule bevat ook Senna, dat een vergelijkbare structuur heeft als hyaluronzuur, waardoor het zorgt voor intense en langdurige hydratatie en de effecten van rimpelbehandeling versterkt.

Met zijn indrukwekkende ingrediënten kan de Love, Indus Freedom of Expression Dual-Purpose Line Limiter letterlijk fungeren als een gum voor fijne lijntjes, waardoor een gladder huidoppervlak met een vleugje jeugdige uitstraling wordt gecreëerd.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *