Een blik op de Skechers-samenwerking van Martha Stewart en Snoop Dogg

By | September 7, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als het om onwaarschijnlijke paren gaat, heeft geen enkele ons zo gecharmeerd als Martha Stewart en Snoop Dogg. Hun vriendschap van meer dan tien jaar begon in 2008 toen Snoop te gast was in haar kookprogramma. Sindsdien heeft het duo creatief samengewerkt en samengewerkt voor een verscheidenheid aan zakelijke avonturen, waaronder het hosten van optredens en het beoordelen van wedstrijdshows (bijv. Het Potluck-diner van Martha & Snoop). Ze werkten zelfs samen met hetzelfde wijnmerk. (Denk je dat ze van die hartvormige vriendschapskettingen hebben? Hopelijk.) Eerder dit jaar speelden ze samen in Skechers Super Bowl-commercials, waarin Stewart werd geïnkt als eerbetoon aan haar rappervriend.

De twee vrienden werken opnieuw samen met Skechers, maar dan aan nieuwe schoenencollecties voor de herfst. Hoewel Stewart en Snoop Dogg al gelijknamige collecties hebben met het schoenenmerk, zijn deze gloednieuwe items perfect voor elke herfststemming – of je er nu gezellig uit wilt zien als een insect in een vloerkleed of gewoon op zoek bent naar iets stijlvols en fris voor het nieuwe seizoen .

In de collectie van Stewart vind je een winterlaars voor informele wandelingen bij koud weer, een platformsneaker die er schattig uitziet tijdens het boodschappen doen in het weekend, en een paar comfortabele loafers voor als je gewoon binnen wilt blijven en wat brownies wilt bakken.

De collectie van Snoop Dogg is modebewuster. Met de versie van de iconische Hands Free Slip-Ins krijg je nog steeds dezelfde comfortabele pasvorm en comfort, maar deze sneakers zijn verkrijgbaar in stijlvollere kleuren. Zowel de Stewart- als Snoop Dogg Skechers-lijnen zijn ontworpen met voetgezondheid in gedachten, zodat je de klassieke demping en ondersteuning krijgt waar Skechers bekend om staat.

“Ik wilde echt dat elke stijl nuttig, praktisch, mooi en draagbaar zou zijn”, zei Stewart in een persbericht. “We hebben veel speciale Martha-accenten, zoals afwerkingen van imitatiebont en een prachtig kleurenpalet waar je dol op zult zijn.” Haar favoriete stijl zijn de Hands Free Slip-Ins-sneakers omdat ze “een prachtig kleurenpalet en een aantal hele mooie versieringen hebben. Dat maakt ze duurder. ‘Laat ze eruit zien zoals ze zijn.’ Martha weet dat we er graag goed uitzien (en ons goed voelen) als we een klein budget hebben.

Blijf scrollen om stijlen uit de Skechers-collecties van Martha Stewart en Snoop Dogg te zien en ga vervolgens naar Skechers.com om te winkelen.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *