Door de Beauty Pro-functie zag mijn fijne haar er fris en goed uit

By | September 12, 2023

AAls iemand met lang, ultrafijn, gekleurd haar, heb ik er in het verleden een aan mijn routine moeten toevoegen veel van producten die elk van deze individuele problemen aanpakken. En natuurlijk heb ik een aantal shampoos, conditioners, ontklittertjes, verdikkingsbehandelingen, gladmakende serums, volumesprays en droogshampoos gevonden (oef!) om mijn manen nieuw leven in te blazen, maar ik heb er altijd van gedroomd om er één te vinden product (of productduo) dat het allemaal kan – of in ieder geval de meeste van mijn haardoelen in één klap kan bereiken.

Met de lancering van de nieuwe PRO-lijn belooft Function of Beauty die droom waar te maken. Maar is het te mooi om waar te zijn? Ik heb het geprobeerd om erachter te komen.

Welke functie heeft Beauty PRO?

Function of Beauty werd in 2015 gelanceerd met een lijn aanpasbare haarverzorgingsproducten en meest recentelijk Function of Beauty PRO (exclusief voor Sephora) om beschadigd haar te bestrijden. De aangeboden producten omvatten herstelshampoos en conditionermaskers die kunnen worden gepersonaliseerd met geconcentreerde boosters. In plaats van voorverpakte, one-size-fits-all formules aan te bieden, heeft het merk een schone, effectieve basis gecreëerd die kan worden afgestemd op uw behoeften.

“De functie van Beauty PRO richt zich op veeleisender haar”, zegt Marianna Trofimova, Chief Marketing Officer van het merk. “Het is ontworpen met jouw individuele haardoelen in gedachten, zodat je je product nog verder kunt personaliseren door maximaal drie Hair Goal Concentrates te kiezen.” Om toe te voegen aan je shampoo- en conditionermasker. Hierdoor kun je concentraten selecteren die zich richten op specifieke delen van je haar of die nodig hebben om een ​​formule te creëren die speciaal op jou is afgestemd.”

Er zijn vier verschillende shampoo- en conditionerbasissen voor verschillende texturen (steil, golvend, krullend en krullend) en negen verschillende concentraten die u eraan kunt toevoegen om een ​​reeks problemen aan te pakken, waaronder volume, krulpatronen, vocht, levendigheid van de kleur, droge hoofdhuid, koperachtigheid , kroezen, dofheid en vettigheid.

De gedachte achter de formules

“De functie van de shampoos en conditioneringsmaskers van Beauty PRO zijn niet alleen voorzien van Clean Bond Repair-technologie die schade alleen aanpakt waar deze nodig is, maar ze zijn ook geformuleerd per haartype, zodat je haar de exacte ingrediënten krijgt en de verzorging krijgt wat het nodig heeft om sterker en gezonder te worden. gezonder “Bovendien past het Adaptive f3 Bonding Complex zich aan de mate van uw schade aan om gebroken haarverbindingen weer met elkaar te verbinden. Het is verrijkt met arginine en ontworpen om te werken met de verschillende aminozuren in de formule van elk haartype. Als.” Dit betekent dat je haar alleen krijgt wat het nodig heeft en niets wat het niet krijgt.”

Voor mijn eigen experiment gebruikte ik de Function of Beauty PRO Recovery Shampoo voor steil, beschadigd haar ($ 24) en het conditionermasker voor steil, beschadigd haar ($ 28) met de Lift Legend Volumizing Hair Goal Concentrate Mix-In, Color Saviour Vibrancy geprobeerd Hair Goal Concentrate Mix-In en Moisture Shot Vochtverhogend Hair Goal Concentrate Mix-In ($ 4 per stuk).

Mijn eerlijke recensie van Function of Beauty PRO

Het is duidelijk: ik ben onder de indruk. Vanaf mijn eerste wasbeurt met de Function of Beauty PRO-producten voelde mijn haar gehydrateerd aan, had het schrikbarend minder klitten, had ik geen leave-in conditioner nodig om te borstelen en zag het er ongelooflijk glad, glad en glanzend uit als ik het föhnde met de volumespray. waren ronde borstelopzetstukken op mijn Dyson Airwrap. De shampoo en conditioner zorgden ervoor dat mijn gespleten haarpunten er verzorgd genoeg uitzagen om mijn wanhopige behoefte aan een knipbeurt te verhullen, en mijn kleur van een maand oud zag er bijzonder levendig uit.

Volgens Marjan zijn mijn resultaten logisch. “Glutaminezuur in Straight Recovery Shampoo is een aminozuur dat samenwerkt met het Adaptive f3 Bonding Complex om glad en glanzend haar te helpen voeden en bevorderen”, zegt ze. “Glutaminezuur en mocatolie werken ook samen [in the custom Recovery Condition Mask for Straight, Damaged Hair] om het haar te hydrateren zonder het te verzwaren, wat vaak een uitdaging is die iemand met lang, fijn haar probeert op te lossen.”

Dan zijn er de mix-ins. “De sarcosine en rijstzaadproteïne in The Color Savior bieden bescherming tegen vervaging door zachtjes te hydrateren en glans toe te voegen”, zegt Marjan, erop wijzend dat het haar hierdoor langer de kleur kan behouden. “Ik ben dol op The Moisture Shot als extra vochtboost door het natuurlijk hydraterende extract van rode en bruine algen in de booster. Het is de perfecte aanvulling op het Recovery Conditioner Mask als je je zorgen maakt over het verzwaren van je haar, maar een extra vochtboost nodig hebt.”

Hoe gehydrateerd, glanzend en stralend mijn haar er ook uitzag, ik merkte dat mijn aangepaste formule niet veel volume en lift leek toe te voegen, ook al had ik de Lift Legend Volumizing Hair Goal Concentrate Mix-In in beide formules verwerkt. Ik zou dit mengsel in de toekomst echter ruilen voor The Frizz Genius Anti Frizz Hair Goal Concentrate ($ 4) om te zien of het mijn haar voldoende kan ontdoen van losse haartjes. Toegegeven, ik zou willen dat je de shampoo en het masker kon versterken met vier mix-ins (het merk raadt er slechts drie aan), omdat ik benieuwd ben of The Oil Heiress Scalp Oil Control Hair Goal Concentrate Mix-In ($ 4) zou kunnen helpen verlengen mijn Tijd tussen wasbeurten.

Is er nog iets anders om te overwegen? Deze formules zijn geurig. Als geurgevoelig persoon vond ik de frisse, bloemige geur (omschreven als “een boeket verse lentebloemen met tonen van roze pioenroos, wilde fresia en romig sandelhout”) bijna te sterk. Het bleef na het wassen urenlang zichtbaar op mijn handen en bleef de hele dag in mijn lokken verankerd.

Toch laat ik mijn duo op een voetstuk in mijn douche staan ​​met de ongelooflijk glanzende, afgedichte midden- en eindpunten die het me achterliet.

Onze redactie selecteert deze producten zelf. Als u via onze links een aankoop doet, kan Well+Good een commissie ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *