Dit is een recensie van de 10 Scalp Restore Miracle Calming Spray

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Zelfs als klein meisje maakte ontklitter deel uit van mijn haarverzorgingsroutine. Een van mijn meest gekoesterde jeugdherinneringen is thuiskomen van een zwemwedstrijd, douchen, en mijn moeder mijn toenmalige babyblonde lokken besproeien met een naar zonnebloem geurende ontklitter die werd geleverd in een bruine fles met een zonnebloemlogo en letters.

Toen die ontklitter van het toneel verdween, hadden mijn moeder, mijn zus en ik een liefdesrelatie met John Frieda’s Frizz Ease Leave-In Conditioner, en uiteindelijk werd ik schoonheidsschrijver en begon ik bijna wekelijks van formule te wisselen. Tegenwoordig heb ik een paar beproefde producten die ik altijd op voorraad heb, waaronder It’s A 10 Miracle Leave-In Conditioner Spray ($ 26). Daarom was ik erg opgewonden toen ik hoorde over de nieuwste lancering van het merk: de It’s A 10 Scalp Restore Miracle Calming Spray ($ 26).

De It’s A 10 Scalp Restore Miracle Calming Spray wordt geleverd in een fles die dezelfde vorm heeft als de gewone Miracle Leave-In Conditioner, behalve dat deze een mondstuk heeft in plaats van een klassiek spuitopzetstuk om de hoofdhuid gemakkelijker te bereiken. Hij is ook iets kleiner en weegt slechts 4 gram. Maar laat me je vertellen dat deze vier ons veel verzachtende, verzachtende en haarontwarrende voordelen bevatten dankzij een formule boordevol verzachtende zeehoofdhuid, zuiverende scalposine, verzachtend rozemarijnbladextract en zacht hydraterend zonnebloemextract.

Volgens het merk is deze nieuweling ontworpen om de hoofdhuid na het douchen af ​​te koelen, te kalmeren en weer in evenwicht te brengen, terwijl de olieproductie, jeuk en schilfering worden verminderd. Bovendien is het ontworpen om de haarlokken van de hoofdhuid tot de punten te conditioneren en te ontwarren, waardoor de glans wordt verbeterd en de algehele gezondheid van het haar wordt verbeterd. Klinkt te mooi om waar te zijn, nietwaar? Ik heb het op de proef gesteld om erachter te komen.

Wat gebeurde er toen ik het probeerde?

Om erachter te komen hoe rustgevend It’s A 10 Scalp Restore Miracle Calming Spray is, heb ik het op de proef gesteld na drie gevallen van een ontstoken hoofdhuid. Eerst probeerde ik het op vers gewassen haar nadat ik drie dagen droogshampoo had gebruikt. (Zwaar gebruik van droogshampoo zorgt er altijd voor dat mijn hoofdhuid een beetje meer jeukt.) Vervolgens gebruikte ik het om mijn hoofdhuid nieuw leven in te blazen na een zwempartij van een uur in het zwembad. (Chloor droogt uit, om nog maar te zwijgen van het feit dat het een trefzekere manier is om mijn haar in de war te brengen, dus ik dacht dat het zou helpen.) Ik eindigde het na een zonovergoten vaardag waarbij mijn hoofdhuid absoluut een beetje uitgedroogd aanvoelde, in mijn lokken gespoten ( Hoewel ik meestal zonnebrandcrème op de hoofdhuid en een zonnehoed draag.)

In elk scenario deed de It’s A 10 Scalp Restore Miracle Calming Spray zijn naam eer aan – en rook hij ongelooflijk lekker terwijl hij het deed.

De naar rozemarijn en pepermunt geurende spray deed wonderen en conditioneerde mijn lokken zo goed dat mijn natte borstel met slechts een paar sprays gemakkelijk door mijn lange haar kon glijden. Ik hield ook van het verkoelende gevoel dat het mijn hoofdhuid gaf en de verkwikkende geur die het achterliet.

Terwijl ik bezig was, probeerde ik ook het It’s A 10 Miracle Scalp Serum ($ 32), nog een nieuwe lancering van het merk. In tegenstelling tot de spray moet dit serum in de hoofdhuid worden gemasseerd en vervolgens volledig worden uitgespoeld. Er wordt niet gespecificeerd hoe lang ik het moet laten zitten, maar ik merkte dat mijn hoofdhuid al na een paar minuten koel en kalm aanvoelde, bijna alsof ik een professionele behandeling kreeg in een spa. Nadat ik het had gebruikt, merkte ik echter geen grote voordelen op wat betreft hoe mijn haar eruitzag nadat het was gedroogd.

Hoezeer ik ook genoot van het gevoel van het hoofdhuidserum, er bestaat geen twijfel over welk product ik regelmatig zal gebruiken. De It’s A 10 Scalp Restore Miracle Calming Spray zorgde ervoor dat mijn haar en hoofdhuid gerevitaliseerd en jeukvrij aanvoelden en het leek zelfs een vleugje volume toe te voegen. Nu ben ik benieuwd hoe dit de olieproductie op de lange termijn beïnvloedt, omdat dit een voordeel is dat meer dan een paar tests vereist om effectief te zijn.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *