Deze Zadro reisspiegel is een musthave voor op vakantie

By | September 12, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als ik op reis ben, is het enige dat ik het meest mis mijn make-upspiegel. De badkamers van anderen (inclusief hotels) hebben nooit de juiste verlichting, en een keer was ik drie weken van huis en besefte ik dat ik per ongeluk mijn snor uit de hand had laten lopen omdat ik hem niet in de spiegel kon zien toen ik hem zag. Ik ontdekte de LED-verlichte reisspiegel van Zadro, het werd meteen mijn nieuwe reisgenoot (of beste vriend eigenlijk).

Zadro, LED-verlichte reisspiegel – $ 45,00

  • Twee spiegels in één met een vergroting van 10x
  • Compact ontwerp, perfect voor handbagage
  • 1 jaar garantie
  • LED-licht geïnstalleerd
  • Maakt gebruik van batterijen
  • Mogelijk te klein voor bepaalde voorkeuren

Met de Zadro LED verlichte reisspiegel weet ik zeker dat ik er altijd goed uitzie tijdens het reizen. Het heeft twee spiegels, een gewone en een met een vergroting van 10x, zodat ik kan zien wat ik doe terwijl ik make-up aanbreng of verdwaalde haartjes uittrek. Elke spiegel is omgeven door een LED-lampje dat u naar behoefte samen of afzonderlijk kunt inschakelen. Bovendien staat hij op zichzelf en is hij in hoogte verstelbaar, zodat je hem comfortabel en handsfree kunt gebruiken.

Thuis gebruik ik de Zadro full-size led-make-upspiegel met variabele verlichting, en de Zadro Travel Mirror is de perfecte miniversie voor onderweg. De spiegel kan worden opgevouwen tot een compact disk, waardoor deze super eenvoudig op te bergen is en weinig ruimte in beslag neemt in je bagage. Als ik dingen heel strak inpak, is het klein genoeg om gewoon in mijn tas te gooien.

Het enige probleem met dit gemakkelijk mee te nemen formaat is echter dat de spiegels behoorlijk klein zijn: ze hebben een omtrek van ongeveer 9,5 cm. Dit betekent dat je dichtbij moet komen om jezelf te kunnen zien. Dit is een beetje vervelend, maar het is de moeite waard omdat het het gemakkelijker maakt om het van de ene naar de andere plek te vervoeren.

Naast dat ik daadwerkelijk kan zien wat ik doe, kan ik met de spiegel ook daadwerkelijk mijn make-up doen overal. Ik hoef geen gratis badkamer of de perfecte verlichting voor mijn gezicht te vinden – ik heb al alles wat ik nodig heb.

Onze redactie selecteert deze producten zelf. Als u via onze links een aankoop doet, kan Well+Good een commissie ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *