Deze training voor het vormgeven van het bovenlichaam en de kern duurt slechts 15 minuten

By | September 15, 2023

Elke maand neemt een nieuwe trainer ons mee door vier van de beste trainingen die ze in hun tas hebben. Volg ons wekelijks en ontdek nieuwe manieren om met ons mee te zweten. Bekijk alles

Klaar om je armdag een stapje hoger te zetten… zonder extra tijd in de sportschool door te brengen? In de aflevering van deze week van Coach van de maandclub, danser en trainer Sydney Lotuaco leidt ons door een bovenlichaam- en coretraining die slechts 15 minuten duurt. Maar laat je niet misleiden door de korte tijdsduur: tegen het einde zul je zweterig zijn en je sterk voelen. Het enige wat je nodig hebt is een mat en gewichten van ongeveer twee pond (of wat je ook bij de hand hebt, zoals wijnflessen, waterflessen of ingeblikte goederen).

Het eerste deel van de training bestaat uit een paar inspannende minuten van bewegingen van het bovenlichaam met gewichten. Ze worden achter elkaar uitgevoerd zonder dat u uw armen hoeft te laten zakken – wat betekent dat er geen pauzes zijn en dat er behoorlijk wat brandwonden ontstaan. U zult hoorbaar opgelucht ademhalen als u eindelijk uw armen kunt strekken. Dan ga je naar de mat voor de volgende reeks bewegingen, waarbij de armen nog steeds het doel zijn, met nog een ononderbroken reeks bewegingen die je triceps trainen.

Als je klaar bent, is er een korte stretchpauze voordat je verdergaat met wat het beste kan worden omschreven als ‘zoete droom of mooie nachtmerrie’, afhankelijk van hoe je denkt over het combineren van een plank met triceps-kickbacks. De training eindigt met extra arm-/kerncombinaties, op uw rug of zittend. Omdat alle bewegingen in elkaar overvloeien en er korte, strategische rekpauzes zijn, heb je nauwelijks tijd om na te denken Het vuur terwijl je traint. Maar als je klaar bent, kijk je terug en denk je: “Verdorie, ik heb heel hard gewerkt en ik had het niet eens door.” Bekijk de video om de hele training te ervaren.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productaanbiedingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *