Deze stretchles tijdens de lunchpauze ontspant je hele lichaam

By | September 14, 2023

TDe gemiddelde Amerikaanse werknemer heeft gedurende de werkdag ongeveer 35 minuten om te lunchen. Als je de restjes van gisteren in de magnetron hebt opgewarmd en een paar dozijn TikToks hebt bekeken, heb je waarschijnlijk ongeveer 10 minuten voordat het sirenelied in je e-mailinbox klinkt. Als je deze tijd echter wilt gebruiken om te ontspannen en je bloed te laten stromen voordat je weer aan je dagelijkse routine begint, is een stretchles tijdens de lunchpauze de juiste keuze.


In de aflevering van deze week van Goede bewegingenEast River Pilates-instructeur Brian Spencer laat je zien hoe je je spieren en gewrichten los kunt maken als je weinig tijd hebt. “Vandaag nemen we een lekkere lunchpauze – een perfecte kleine snack voor midden op de dag, wanneer je maar tijd hebt”, zegt hij in de video hierboven. “We richten ons echt op de spiergroepen die strak worden als je de hele dag zit of staat. Ideaal dus als je midden op je werkdag zit.”

Vooral de hamstrings, quadriceps, thoracale wervelkolom, borstspieren en heupen lijden het meest onder al dat bureauwerk, dus Spencer zorgt ervoor dat hij je door de rek- en flexibiliteitsoefeningen leidt en klikt, ondanks al die spanning, op de knop ‘Ongedaan maken’. . Op het menu staan ​​de neerwaartse hond, de duivenhouding, de zittende zijwaartse buiging, de wervelkolomwendingen en de booghouding (en als je wilt, kun je aan het einde zelfs een korte, smakelijke savasana toevoegen).

Dus voordat je weer aan het werk gaat, doe nog één ding Alleen aan jou. Zoek een yogamat of vloerkleed, trek een elastische broek aan en druk op play om Spencers lunchtijdreset te starten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *