Deze snelle barre-workout voor het onderlichaam brandt zo goed

By | September 11, 2023

Elke maand leidt een nieuwe trainer ons door vier van de beste trainingen die hij heeft. Volg ons wekelijks en ontdek nieuwe manieren om samen met ons te zweten. Bekijk alles

In de laatste aflevering van Coach van de maandclubBande’s programmadirecteur en oprichtende instructeur, Nicole Uribarri, leidde je door een zweterige, zenuwachtige training van het bovenlichaam die uitdagend maar te snel was. Nou, span je bilspieren aan, want ze is terug in deze aflevering met een moordende snelle barre-training voor het onderlichaam die met of zonder apparatuur kan worden gedaan. En gelukkig is het ook kort, slechts 15 minuten.

Uribarri demonstreert de training met een stang en een weerstandsband. Ze zegt echter dat als je deze apparatuur niet hebt, je je geen zorgen hoeft te maken, want je kunt nog steeds meedoen. “Voor dit lagere lichaamssegment gebruiken we de riem om het werk te verbeteren… om het een beetje uitdagender te maken”, zegt ze. “Maar onthoud: als je geen lus hebt, kun je het ook zonder doen en krijg je nog steeds een goede brandwond.”

Het onofficiële thema van deze snelle barre-workout voor het onderlichaam: diep gaan. “Je gaat een beetje dieper en ontdekt een nieuw niveau van uitdaging”, zegt Uribarri. Het moedigt je aan om jezelf uit te dagen tijdens je training, maar biedt ook mogelijkheden om de bewegingen te vergroten of verkleinen, afhankelijk van je persoonlijke behoeften. ‘Jezelf uitdagen’ ziet er immers voor iedereen anders uit. “Het is een goed moment om je ogen te sluiten en gewoon te voelen”, zegt Uribarri op een gegeven moment, wat zoiets betekent als: “Dit gaat branden, maar je komt er wel doorheen.” (Denk eraan, het duurt maar 15 minuten! )

Als extra bonus bij alle versterking van het onderlichaam zegt Uribarri dat je je hartslag zult voelen stijgen omdat je diep spierwerk doet. Ik ben klaar? Volg de video.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *