Deze low-impact cardio-barre-workout brengt je lichaam op gang

By | September 17, 2023

OVan alle dingen die ik mis aan het pandemische leven in vergelijking met het leven vóór de pandemie, staan ​​mijn cardio-barre-lessen bovenaan de lijst. Iets aan die krachtige uren – misschien dat ze nostalgie opriepen naar mijn vorige leven als professionele ballerina – is thuis moeilijk te repliceren. Dat betekent echter niet dat ik ze volledig heb opgegeven. Hoewel je misschien niet de sensatie voelt van het zien van een reeks lichamen die gedisciplineerd samen bewegen als je thuis de figuurlijke paal raakt, zul je nog steeds van alle andere voordelen profiteren (En het extra voordeel dat je zonder schaamte kunt stoppen als een beweging te moeilijk wordt (alleen voor mij?). Om je te helpen heeft Alicia Sokol, eigenaar van Barre3, een low-impact cardio-barre-workout samengesteld voor de nieuwste aflevering van Goede bewegingen, en het is geen grap. Bij de 24 minuten durende training wordt het hele lichaam getraind, met de nadruk op de armen en buikspieren.

Indien mogelijk raadt Sokol aan om een ​​set handgewichten te pakken. Of u kunt de ingeblikte goederen gebruiken die u bij de hand had toen iedereen afgelopen maart door de gangpaden van de supermarkt rende, een paar flessen water of iets anders met een beetje extra gewicht. Voor sommige vloerwerkzaamheden heb je ook een mat of handdoek nodig. “Anders wil ik gewoon dat je ademt, beweegt, je lichaam wat gratie geeft, het wat liefde geeft, alles viert wat het kan, en aan het einde van deze tijd samen wil ik dat je je echt zelfverzekerd en sterk voelt.” vandaag hebben”, zegt Sokol.

Als barre nieuw voor je is en variatie aan je thuistrainingen probeert toe te voegen, omdat het erg moeilijk is om gemotiveerd te blijven, kan het nuttig zijn om eerst deze inleiding te bekijken. De routine is echter ontworpen voor alle niveaus en Sokol biedt talloze aanpassingen voor beginners of mensen met blessures of pijnlijke plekken. Toch is het behoorlijk intens – ik heb veel plekken gezien die ik waarschijnlijk zou vermijden – wat geweldig is, omdat korte, krachtige trainingen een van de vele toegankelijke sleutels zijn om de levensverwachting te verbeteren. En je kunt het voor dit doel gebruiken tot ver in de 80. (Lotte Berk, de beroemde grondlegger van de originele cardio-barre-klasse, de Lotte Berk-methode, deed dit, dus er is geen reden om te denken dat jij dat ook niet zou kunnen.)

Dus gooi de standaardtraining die je geen goed heeft gedaan sinds je lichaam er bijvoorbeeld zes maanden geleden aan gewend raakte, en probeer deze leuke (we beloven) maar effectieve AF-barre-routine. Pak een mat, wat gewichten, wat water en misschien zelfs een vriend om via FaceTime te oefenen, zodat je het gevoel hebt dat je in de klas zit, en druk op play in de video hierboven voor de meest efficiënte 24 minuten van je dag. Je lichaam, je ziel en je lang vergeten ballerina-ambities zullen je dankbaar zijn.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op populaire wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *