Deze low-impact barre-workout duurt slechts 20 minuten| Goed+Goed

By | September 13, 2023

Elke maand neemt een nieuwe trainer ons mee door vier van de beste trainingen die ze in hun tas hebben. Volg ons wekelijks en ontdek nieuwe manieren om met ons mee te zweten. Bekijk alles

Als je ooit het bewijs nodig hebt gehad dat trainingen met een lage impact je net zo veel kunnen laten zweten en pijn kunnen doen als trainingen met een hogere intensiteit, dan presenteren we de aflevering van deze week. Coach van de maandclub. Daarin leidt Kelsey Lindell, een personal trainer en voorstander van handicaps, ons door een barre-training voor het hele lichaam die je hartslag verhoogt en je laat stralen – geen springen (lees: burpees) vereist.


Experts in dit artikel

  • Kelsey Lindell, Kelsey Lindell is een fitnesstrainer uit Minneapolis, oprichter van Shape Society Collective en pleitbezorger voor mensen met een handicap. Ze heeft Yoga Sculpt, Barre, HIIT, Vinyasa, Warrior Sculpt en meer gegeven in boetieks en nationale sportscholen in Minneapolis, waaronder CorePower Yoga en LifeTime Fitness. Ze werkt samen met Nike, Lululemon en Athleta om de kracht van zweet te benutten om het bewustzijn en geld te vergroten voor goede doelen die haar nauw aan het hart liggen. In de loop van haar carrière als docent heeft ze meer dan 3.500 studenten les gegeven en meer dan $30.000 ingezameld voor organisaties die zich richten op sociale rechtvaardigheid en gehandicaptenzorg.

“Het zijn allemaal samengestelde bewegingen, maar er zijn geen effecten”, legt ze uit. “Een samengestelde beweging is wanneer je je bovenlichaam en je onderlichaam tegelijkertijd traint.” Ook al zijn de bewegingen klein, omdat je meerdere spiergroepen tegelijkertijd activeert, zal je lichaam twee keer werken om je een goede balans te geven. bijzonder effectieve training. Hoewel Lindell voor een deel van de training kiest voor pols- en enkelgewichten van Bala Bangle ($ 50), zijn ze niet essentieel: je zult nog steeds hevig zweten als je extra kilo’s kwijtraakt. “Het zijn kleine bewegingen die samen een heel groot verschil opleveren”, zegt Lindell.

Ook al duurt de training maar 17 minuten, je spieren zullen aan het einde zeker trillen. En als het bijzonder moeilijk wordt, zal Lindell u er met bemoedigende woorden doorheen loodsen. “Ik geloof in jou omdat je hier bent en alles geeft. Je traint thuis, niemand ziet je – je doet het voor jezelf. Zorg goed voor jezelf, jij.’ ‘Ik word sterker voor je’, zegt ze.

Gemotiveerd en klaar om aan de slag te gaan? Pak je gewichten en volg de video hierboven.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *