Deze instant havermout met eiwit zorgt voor snelle en langdurige energie

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Gezien de eisen van het dagelijks leven – zoals werk, de kinderen van en naar school brengen en tijd vrijmaken voor lichaamsbeweging – kan het lijken alsof we nauwelijks nog uren over hebben om een ​​kwaliteitsontbijt te bereiden. Natuurlijk heb je misschien niet de tijd om een ​​volledige spread te maken, maar er zijn nog steeds genoeg gemakkelijke en gezonde ontbijtopties om je ‘s ochtends en daarna energiek te houden. Voor dagen waarop je snelle energie nodig hebt, raden geregistreerde diëtisten instant havermout met eiwitten aan.

De meeste eiwitrijke haver wordt verpakt in een meeneembeker of -zak, heeft alleen water nodig en is magnetronbestendig, waardoor ze een handige en probleemloze ontbijtoptie zijn. Bovendien zitten veel ervan vol vezels en eiwitten. Een eiwitrijk dieet is in verband gebracht met een lager risico op hartziekten en diabetes en kan ook ‘de spiergezondheid, het immuunsysteem en meer helpen ondersteunen’, zegt Lauren Manaker, MS, RDN, LD, een geregistreerde diëtist gevestigd in Charleston, South. Carolina. Hoewel havermout traditioneel als ontbijtproduct wordt beschouwd, kan het de hele dag door worden gegeten als tussendoortje of als onderdeel van je lunch, wat havermout zo geweldig maakt, voegt Manaker toe.Bekijk zonder verder oponthoud deze eiwitrijke opties die u ‘s ochtends een voorsprong geven en zorgen voor ‘haverstaande’ energie.

Instant havermout met eiwitten om te proberen

drie Kodiak Cake Instant Havermoutbekers

Kodiak-cake, instant havermoutbeker-variëteitpakket – $ 31,00

Van pannenkoekenmixen tot muffinpakketten, het assortiment nietjes van Kodiak Cakes is indrukwekkend. En het merk breidt zijn portfolio uit met eiwitrijke havermoutcups. Simpele havermout wel mehmaar dit variatiepakket is gevuld met drie heerlijke smaken waar je van gaat watertanden Strikt gesproken wil eten: pindakaaschocolade, esdoorn- en bruine suiker en chocoladestukjes. Elke kop bevat 14 gram eiwit, wat volgens Manaker bijna de helft is van de aanbeveling van 30 gram per dag en gemakkelijk te bereiden is. Het enige wat je nodig hebt is heet water en een lepel. Wie zei dat het ontbijt moeilijk moest zijn?

Eiwit: 14 gram per portie

Quaker Protein Instant Havermout

Quaker, Protein Instant Havermout Banaannoot – $ 4,00

Bananenliefhebbers, verheug je! Je favoriete fruit is nu verkrijgbaar in havermoutvorm. De nootachtige en fruitige smaken van deze mix zullen je maag wakker maken met vier gram vezels per portie en 12 gram eiwit. Het mooie van deze optie is dat je het meteen kunt maken met heet water of melk en een theelepel vanille-extract kunt toevoegen om het nachtelijke havereffect te krijgen. Wat je ook kiest, het wordt een stevig en gezond ontbijt.

Eiwit: 12 gram per portie

Rx ben Maple Oat Cup

RX, Haverbeker Esdoorn – $ 4,00

RX-havermout is geen wonder van één kopje: je weet precies wat erin zit. De haverbeker met esdoornsmaak bevat gerolde haver, een dadel, negen amandelen en een eiwit (ja, dat is alles), wat zorgt voor vezels en eiwitten bij elke hap. Om het te bereiden, voeg heet water toe en roer, zet het in de magnetron of laat het een nacht staan ​​om nachtelijke haver te maken.

Eiwit: 12 gram per portie

Qi'a Superfood glutenvrije romige biologische kokosnoot instant havermout

Qias Superfood glutenvrije romige kokosnoot instant havermout – $ 8,00

Een andere glutenvrije optie, Qia’s Superfood Instant Oatmeal, is een must-try voor iedereen die van kokosnoot houdt. Gemaakt met biologische havermout, gedroogde kokosnoot, chiazaad en hennepzaad, deze romige havermout geeft je zeker langdurige energie voor de komende dag. Bovendien bevat elke portie vijf gram vezels en zes gram eiwit om het energieniveau te verhogen en het spierherstel na het sporten te ondersteunen. Al met al is het heerlijk, gemakkelijk te maken en een geweldige opkikker of tussendoortje.

Eiwit: 6 gram per portie

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *