Deze eiwitmilkshake is de lekkerste manier om je batterijen op te laden

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als gewichtheffer ben ik altijd op zoek naar gemakkelijke en handige manieren om mijn eiwitinname te verhogen. In ieder geval eiwitten Is Het is essentieel voor gezond bewegen en is verantwoordelijk voor zaken als energieproductie, spiergroei en herstel. Maar na een lange werkdag en een zweterige trainingssessie van twee uur, is het laatste wat ik wil doen mijn eiwitshake maken. Daarom heb ik onlangs mijn koelkast gevuld met kant-en-klare shakes zoals Fairlife’s Core Power Protein Milkshakes ($ 4), de lekkerste manier om mijn post-workout-eiwit een boost te geven. Daarom hou ik zoveel van haar.1. Eiwitgehalte

Elke Fairlife Core Power Protein Milkshake bevat maar liefst 26 gram eiwit per fles veel Eiwit. Samantha Schleiger, MS, RDN, CD, CLT, ITNCP, voedingsdeskundige op het gebied van integratieve en functionele geneeskunde, gevestigd in Elkhorn, Wisconsin, merkt op dat hoewel de eiwitconsumptie van persoon tot persoon kan variëren, het aanbevolen is om 25–35 gram eiwit per dag te gebruiken. portie. Met 26 gram eiwit wordt de Core Power milkshake over het algemeen beschouwd als een geschikte hoeveelheid om na de training te consumeren, zegt ze.

“Na een intensieve training, vooral als het om gewichtheffen gaat, kunnen microscheurtjes en beschadigingen in de spieren optreden”, zegt Schleiger. “Eiwitshakes, vooral degenen die hoogwaardige eiwitbronnen zoals wei of caseïne bevatten, voorzien je lichaam van de noodzakelijke aminozuren om spierweefsel te herstellen en opnieuw op te bouwen.” Gelukkig bevat de shake van Core Power alle negen essentiële aminozuren (ook wel de bouwstenen van eiwitten) en elektrolyten, vitamine D en calcium. Vanwege deze voordelen open ik de chocoladeshake meestal na mijn meest intensieve trainingen, zoals beentrainingen, HIIT of hardlopen. De timing van de eiwitconsumptie na de training is belangrijk, dus ik probeer dit drankje binnen één tot twee uur na de training te consumeren, wat volgens Schleiger ‘het spierherstel en de spiergroei kan optimaliseren’.

2. Smaak en kwaliteit

Fairlife Core Power Protein Milkshakes smaken heerlijk en de eenvoudige smaken zijn fantastisch. Ze zijn zo verdomd smaakvol, minus de overmatige hoeveelheid suiker; Zowel de chocolade- als de vanillesmaak bevatten slechts 5 gram suiker, terwijl de aardbei 6 gram bevat. En daar is nul Krijtachtige textuur, die vaak problemen veroorzaakt bij eiwitshakes. Eerlijk gezegd smaakt het meer als een dessert dan als een aanvulling.

De kwaliteit van deze shakes hangt ook af van de melk, die altijd vers en ultragefilterd is. Volgens de website van het merk wordt de melk (die afkomstig is van hoogwaardige, ethische melkveebedrijven) snel gekoeld voordat hij door het filtratieproces gaat. De temperatuur zorgt ervoor dat het vers en lekker blijft, terwijl het filtratieproces ervoor zorgt dat het eindproduct minder suiker, meer calcium en eiwit bevat en, wat je moet weten, geen lactose. Ja. Nadat alles gefilterd is, wordt de resterende lactose verwijderd met behulp van een lactase-enzym, waardoor alle Fairlife producten lactosevrij blijven. Dus als u een intolerantie of gevoeligheid heeft, kunt u stressvrij nippen.

3. Gemak

Zoals ik al zei, het laatste wat ik wil doen na de sportschool is de blender tevoorschijn halen en er een zooitje van maken met mijn eiwitpoeder. Dergelijke kant-en-klare eiwitshakes zijn al voorverpakt in een fles of doos en zijn klaar voor onmiddellijke consumptie. “Ze vereisen geen voorbereiding, mixen of pureren, wat ze uiterst handig maakt, vooral voor consumptie onderweg”, zegt Schleiger. Fairlife Core Power Protein Milkshakes bieden ultiem gemak. Ik kan een fles in mijn sporttas gooien of er eentje pakken op weg naar huis, zodat ik nooit mijn voeding na de training mis.

Laatste gedachten

Lactosevrij, draagbaar, gemakkelijk te drinken en smaakvol – Fairlife’s Core Power Protein Milkshake heeft zoveel te bieden. Door deze shakes in mijn koelkast te hebben, hoef ik niet meer te raden welke ingrediënten ik moet mixen, en kan ik veel gemakkelijker herstellen na de training. Pak een enkele fles voor $ 4 of een sixpack voor $ 35. (Pro-tip: koop de sixpack-buikspieren – u zult er geen spijt van krijgen!)

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Comment