Deze core barre-workout is perfect voor alle niveaus Goed+Goed

By | September 14, 2023

Elke maand neemt een nieuwe trainer ons mee door vier van de beste trainingen die ze in hun tas hebben. Volg ons wekelijks en ontdek nieuwe manieren om met ons mee te zweten. Bekijk alles

Alleen al de woordcombinatie ‘core barre workout’ is genoeg om de spieren van de meeste mensen te laten trillen. Maar maak je geen zorgen, want in deze aflevering van Coach van de maandclub, Kelsey Lindell, een personal trainer en pleitbezorgster voor gehandicapten, is hier om je te begeleiden bij een core barre-training waarvan ze zegt dat deze “geweldig is voor alle niveaus en alle toegankelijkheid.”

‘Voor het geval je het nog niet gemerkt hebt: ik mis de helft van mijn linkerarm. En ik heb gehoord dat dit niet vaak voorkomt. Daarom plan ik deze trainingen voor jou en niet voor mij, er zullen momenten zijn waarop we dat zullen doen.” “Ik zal verschillende dingen doen”, zegt Lindell aan het begin van de video. “Ik wil dat je twee verschillende dingen onthoudt: dit is jouw training, dus je moet doen wat het beste voelt voor je lichaam; en als je ooit gedesoriënteerd raakt, volg dan wat mijn rechterarm doet.


Experts in dit artikel

  • Kelsey Lindell, Kelsey Lindell is een fitnesstrainer uit Minneapolis, oprichter van Shape Society Collective en pleitbezorger voor mensen met een handicap. Ze heeft Yoga Sculpt, Barre, HIIT, Vinyasa, Warrior Sculpt en meer gegeven in boetieks en nationale sportscholen in Minneapolis, waaronder CorePower Yoga en LifeTime Fitness. Ze werkt samen met Nike, Lululemon en Athleta om de kracht van zweet te benutten om het bewustzijn en geld te vergroten voor goede doelen die haar nauw aan het hart liggen. In de loop van haar carrière als docent heeft ze meer dan 3.500 studenten les gegeven en meer dan $30.000 ingezameld voor organisaties die zich richten op sociale rechtvaardigheid en gehandicaptenzorg.

Wees tijdens het trainen niet bang om de bewegingen te veranderen. “Veranderingen zijn geen teken dat je de training niet kunt doen, maar eerder dat je naar je lichaam luistert”, zegt Lindell. “De beste training is degene die je kunt doen. Dus als je een aanpassing nodig hebt, koop er dan een. Zo word je sterker.”

Ze benadrukt ook dat het oké is om pauzes te nemen. “Als je niet gewend bent een lange plank vast te houden, is dat heel, heel normaal”, zegt ze. En bereid je voor, want tijdens de training zul je veel planken doen. Naast je standaard plankpositie is de training gevuld met bewegingen die voortbouwen op de plankpositie, zoals bij bergbeklimmers.

Lindell biedt een uitstekende tip om de vorm van je plank te verbeteren: ‘Hier is de geheime saus’, zegt ze. ‘Ik wil dat je heel, heel hard in je billen knijpt, alsof er een cent tussen zit. En als je die cent tijdens de training niet laat vallen, win je een miljoen dollar.”

Klaar om te verhuizen? Volg de video hierboven.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op populaire wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *