Deze barre-workout met aanpassingen zal je helpen sterker te worden Goed+Goed

By | September 13, 2023

Elke maand neemt een nieuwe trainer ons mee door vier van de beste trainingen die ze in hun tas hebben. Volg ons wekelijks en ontdek nieuwe manieren om met ons mee te zweten. Bekijk alles

In de fitnessindustrie wordt lichaamsbeweging vaak gepresenteerd als een one-size-fits-all oplossing, waarbij wijzigingen slechts als bijzaak worden genoemd, of helemaal niet. Dit maakt het moeilijk om van de gedachte af te komen dat het opschalen van een zet gelijk staat aan zwakte en dat je niet dezelfde voordelen krijgt… wat absoluut niet waar is.

In deze aflevering van Coach van de maandclubKelsey Lindell, een personal trainer en voorstander van handicaps, demonstreert een barre-training van het onderlichaam met aanpassingen. ‘Als je het nog niet gemerkt hebt: ik mis de helft van mijn linkerarm. Daarom zijn aanpassingen voor mij erg belangrijk”, zegt Lindell. “Welke aanpassingen je ook moet maken, omarm ze. Ik zal het doorgeven… Als je ooit een wijziging moet aanbrengen, onthoud dan dat dit niet betekent dat je de training niet kunt doen, het betekent niet dat je het wel kunt doen.” Dat betekent dat je dat niet doet. sterk, je bent genoeg. Het betekent luisteren naar je lichaam, en zo worden we het sterkst.”

Voordat je begint, pak een stoel of iets waar je gewicht op kunt dragen, ongeveer op de hoogte van je taille tot je navel. Lindell bereidt je vervolgens voor op de training met een staande warming-up, beginnend met je voeten in een “Y”-positie (ook bekend als de tweede positie in ballet en barre). ‘Als je niet zeker weet wat dat betekent, laten we dan beginnen met een opkomst’, zegt ze. ‘Als je niet zeker bent van je bewegingsbereik, zou ik zeggen: begin met je benen parallel en los… en knijp dan je billen samen. Je voeten vliegen naar je natuurlijke bewegingsbereik.’ Het natuurlijke bewegingsbereik van iedereen is anders. Probeer dus niet uw voeten te ver uit elkaar te zetten als dat niet natuurlijk is – “Wat moeten we doen? “We luisteren naar ons lichaam”, herinnert Lindell zich.

Na het opwarmen is het tijd om het onderlichaam te trainen. Verwacht veel kleine, gecontroleerde bewegingen (en, weet je, de kenmerkende trillingen van de staafspieren). ‘Hierna zul je me niet meer leuk vinden,’ grapt Lindell. Klaar om te verhuizen? Volg de video.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *