Deze barre-training voor het onderlichaam traint de kleine spieren in je benen

By | September 18, 2023

Elke maand neemt een nieuwe trainer ons mee door vier van de beste trainingen die ze in hun tas hebben. Volg ons wekelijks en ontdek nieuwe manieren om met ons mee te zweten. Bekijk alles

De meeste mensen reageren op Leg Day op dezelfde manier als ze reageren op de zomertijd of het doen van de afwas. Dat is: “Poeh!” Ik zal je echter een geheim verklappen: trainingen voor het onderlichaam hoeven niet noodzakelijkerwijs monotone herhalingen van bewegingen te omvatten die je al honderd keer eerder hebt gedaan. M/Body-oprichter en Well+Good Trainer van de Maand Marnie Alton bewijst dat beendag een dansfeest kan zijn met de barre-workout van deze week voor het onderlichaam.

In de webaflevering van de serie van deze week neemt Alton je mee door een training van 15 minuten die in wezen barretraining is vermomd als dansfeest. Je hebt geen uitrusting nodig om aan de slag te gaan en je kunt tijdens de reeks bewegingen kiezen voor een optie met lage of hoge impact. Tegen het einde zullen de kleinste spieren in je benen en bilspieren op de meest bevredigende manier schreeuwen. Klaar om het uit te proberen?Je 15 minuten durende barre-training voor het onderlichaam

1. Uitkeringen: Met gebogen knieën spring je van de ene kant van je mat naar de andere, land je op je tenen en draai je heupen naar de andere kant van de mat. Buig tegelijkertijd uw ellebogen en schud uw handen.

2. Marktschokken over de hele wereld: Zonder de zijwaartse beweging van uw benen te veranderen, beweegt u uw armen omhoog en over uw hoofd, alsof u een zonnegroet doet. Teken grote, grote cirkels met je armen om in je schouders en zijlichamen te reiken.

3. Voer ter plaatse uit: Buig je heupen lichtjes en ren op hun plaats. Zorg ervoor dat je op je tenen blijft staan. Omdat we ons deze week op je onderlichaam concentreren, zegt Alton dat je in die knieën kunt buigen zelfs meer dan normaal om daadwerkelijk ‘Hallo!’ te zeggen. naar je bilspieren.

4. Brede gemodificeerde Sumo-squats: Spreid uw voeten wijd uit elkaar alsof u een wijde beenwijdte vormt. Buig in plaats daarvan uw knieën en gebruik uw buikspieren om uw romp evenwijdig aan de vloer te brengen. Ga rechtop staan ​​en sta weer op. In tegenstelling tot normale squats mag de wervelkolom tijdens deze oefeningen niet rechtop staan.

5. Teentikken: Kom in een staande positie en buig beide knieën. Breng uw bovenlichaam mee dichtbij Ga evenwijdig aan de vloer staan ​​en tik met uw linkerteen naar links terwijl u uw armen strekt. Breng de teen terug naar het midden terwijl uw handen elkaar op uw borst ontmoeten. Probeer uw rechterkant helemaal niet te bewegen terwijl u de ene herhaling na de andere voltooit. Herhaal aan de andere kant.

6. Tenen gaan achteruitS: Zonder de rechterkant van uw lichaam te veranderen, maakt u een halve uitval met uw linkervoet (u hoeft de voorste knie niet zo veel te buigen als u normaal zou doen). Strek uw armen recht voor u uit. Spring met je linkervoet weer omhoog om je rechtervoet te ontmoeten terwijl je je ellebogen naar de zijkant trekt. Ga door de herhalingen en reik dan naar de linkerkant.

Bekijk de volledige video voor de rest van de zetten.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op populaire wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *