Deze barre-training traint specifiek je armen en buikspieren

By | September 17, 2023

OEen van de dingen die ik het meest mis aan het leven vóór de pandemie is mijn barre-les; Ik vond het zo leuk, niet alleen omdat het me deed denken aan lang geleden mijn ballerina-jeugd, maar ook omdat een barre-workout echte voordelen biedt voor je armen en buikspieren. Barre laat zelfs mijn meest verborgen spieren op die ‘goede pijn’-manier trillen, en daardoor worden ze merkbaar sterker.

Terwijl mijn benen tegenwoordig op zijn minst wat liefdevolle aandacht krijgen door regelmatig te wandelen, krijgt de rest van mijn lichaam niet de aandacht die het verdient.Gelukkig in de nieuwste aflevering van Goede bewegingen, Barre3-eigenaar Alicia Sokol biedt ons dwazen een overtuigende stimulans om weer in onze panty’s te stappen. Twintig minuten lang voert ze een reeks bewegingen uit die speciaal zijn ontworpen om de armen te trainen waarvan je dacht dat ze alleen goed waren om te typen, evenals de buikspieren die je helemaal vergeten bent.

Je hoeft geen barre-liefhebber te zijn om deel te nemen aan de routine van Sokol. Het is ontworpen voor alle niveaus en vereist (wacht maar) nul echte balken. Het enige dat u hoeft te bestellen om deel te nemen is een mat en een set handgewichten, die volgens Sokol in geval van nood kunnen worden vervangen door ingeblikt voedsel of flessenwater.

En hoewel je me kunt geloven, zul je trillen als je wilt, maar het kan geruststellend zijn om te weten dat er geen smakeloze ballerina achter je staat die je vrije tijd neemt – wat Sokol aanbeveelt als dat het beste is voor je lichaam. “Ik wil gewoon dat je ademt, beweegt, je lichaam wat gratie geeft, het wat liefde geeft en alles viert wat het kan”, zegt ze. “En aan het einde van deze tijd samen. Ik wil dat je je echt zelfverzekerd en sterk voelt in het lichaam dat je nu hebt – vandaag.”

Ze pleit er zelfs voor om af te wijken van haar tempo als dat nodig is en te kiezen wat het beste bij je past. Voor mij kan dit betekenen dat ik in het begin langzaam moet werken, maar als ik deze en andere Well+Good barre-routines regelmatig oefen, ben ik hopelijk weer in topvorm zoals vroeger. Druk op play op de video om met mij mee te gaan op een (denkbeeldig) podium.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op populaire wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *