Deze barre-routine voor het onderlichaam werkt in 15 minuten

By | September 16, 2023

TDe nieuwste aflevering van Goede bewegingen bevat een barre-oefening voor het onderlichaam, met dank aan Barre3-eigenaar Alicia Sokol, die is ontworpen om ledematen te laten trillen. Oké, technisch gezien hoeven je benen niet te trillen om spieren op te bouwen – juist het tegenovergestelde, het trillen zou kunnen Dit betekent dat je jezelf niet genoeg rust gunt tussen de sets. Houd daar rekening mee terwijl u deze trainingsvideo van 15 minuten doorneemt. Hoe dan ook, het is een eenvoudige routine die is ontworpen om u te helpen uw onderste ledematen vorm te geven en te versterken.

“We gaan een klein bewegingsbereik gebruiken om onze spieren echt te laten werken… en dan gaan we het uitspoelen en een breed bewegingsbereik uitvoeren.” [exercises] Dit zal een heel goed gevoel geven en je hartslag verhogen”, zegt Sokol.

Voor de 15 minuten durende barre-routine van Sokol heb je geen apparatuur nodig – zelfs geen barre, voor het geval je je zorgen maakt. En barre-beginners zijn welkom, omdat voor de training geen eerdere ervaring vereist is. Bovendien biedt het aanpassingen voor bewegingen die voor sommigen zwaar zijn voor de gewrichten (of gewoon moeilijk).

Het beste van deze training is echter dat hij heel weinig ruimte in beslag neemt, waardoor hij perfect is voor elke kastgrote ruimte die je het afgelopen jaar als sportschool hebt ingericht. En zelfs als sportscholen en studio’s (eindelijk!) weer opengaan, blijft deze routine ideaal om door te werken op dagen dat je geen tijd hebt voor de toewijding die een volledige les vereist. “[It’s] “Het is de moeite waard om je sterker, meer gecentreerd en meer ondersteund te maken”, zegt Sokol. Druk op play op de video hierboven om aan de slag te gaan.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op populaire wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *