DermInfusions lipbehandeling maakt de lippen voller en doet ze herleven

By | September 11, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Naarmate we ouder worden, gebeuren er twee belangrijke dingen in onze huid: we produceren van nature minder elastine en collageen (eiwitten die de huid stevig houden) en houden minder vocht vast. Hierdoor is er verlies aan volume, definitie en kleur, en komen er vaker schilfers voor. De nieuwste lipgloss van Dr. Dennis Gross behandelt alle vier deze veranderingen tegelijk En na een tijdje.

dr. Dennis Gross Skincare DermInfusions Plump + Repair Lip Treatment ($ 45) laat je lippen er gevoed en voller uitzien dankzij een slimme mix van hydraterende en herstellende ingrediënten.Ten eerste bevat het een complex van peptiden die het lipvolume, de hydratatie en de zachtheid verhogen, terwijl de cellulaire functie wordt verbeterd en fibroblasten worden gestimuleerd om meer collageen en hyaluronzuur te produceren, wat resulteert in stevigere lippen.

“Het bijzondere aan peptiden is dat ze collageen kunnen stimuleren”, legt merkoprichter en board-gecertificeerde dermatoloog Dennis Gross, MD, uit. “De manier waarop ze het doen is omdat de huid een receptor voor peptiden heeft. Receptoren zijn deze dingen die aan de buitenkant van een huidcel zitten waarmee het peptide verbinding maakt. Als je peptiden als een sleutel beschouwt, zijn onze receptoren als een slot” – en het peptide gaat het slot in, draait zich om, en zodra die receptor in het peptide terechtkomt, gaat het open en laat het de cel binnenkomen alsof de receptor dat is. een poort.”

De DermInfusions Lip Treatment bevat ook vier verschillende gewichten hyaluronzuur. Hyaluronzuur (HA) is een bevochtigingsmiddel, wat betekent dat het water in de huid trekt en zo de hydratatie verbetert. Elk van deze verschillende HA-gewichten dringt door in een andere laag van de lip, waardoor een diepe hydratatie en voller effect ontstaat.

“De huid is vier lagen dik en de cellen zelf kunnen water opnemen”, zegt Diedre Hooper, MD, een board-gecertificeerde dermatoloog in New Orleans, Louisiana. Dus als de huidcellen niet gehydrateerd zijn, “is het als een plantenblad zonder lucht. Water maakt de huid voller – daarom is hyaluronzuur zo’n geweldige vochtinbrengende crème.”

De HA wordt ondersteund door trehalosel, een plantaardige suiker die tevens als bevochtigingsmiddel (en antioxidant) werkt en het volume, vocht en zachtheid van de lippen verhoogt.

Tenslotte bestaat de formule uit een regenererende mix van squalaan, bisabolol, ectoïne en centella asiatica die de huid intensief hydrateert en schrale, droge lippen herstelt. Ze zijn ook rijk aan antioxidanten, die beschermen tegen milieuschade en eerdere schade herstellen.

Hoe het is om de lipbehandeling van DDG DermInfusions te gebruiken

De auteur voor en na het toepassen van de behandeling.

Volledige openbaarmaking: dit is de eerste lipfiller die ik ooit heb gebruikt. Ik ben gezegend met wat mijn moeder ‘Bratz-poppenlippen’ noemt, dus ik heb nooit van een opvullende glans gehouden. Ik was echter geïntrigeerd door deze behandeling omdat deze verder gaat dan onmiddellijk opvullen en zelfs voordelen op de lange termijn biedt.

Ik heb het product aangebracht, een paar minuten gewacht en echt een verschil gezien. Mijn cupidoboog was meer gedefinieerd en voller, de droogtelijntjes verdwenen en mijn lippen voelden heel zacht aan. Er was een licht tintelend gevoel, maar het was niet erg merkbaar en verdween na een tijdje.

dr. Gross zegt dat je dit product één keer per dag als behandeling of de hele dag kunt gebruiken om haar super mollig te houden. Je kunt hem ook onder je favoriete lipkleur dragen. Als je op zoek bent naar een dagelijks lipproduct dat je in je routine kunt integreren en dat je ook meteen een beetje voldoening geeft, dan is de DermInfusions lipbehandeling van Dr. Dennis Gross is precies het juiste.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *