Deborah Lippmann “The Cure” is de favoriete crème van Jennifer Garner | Goed+Goed

By | September 16, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Het behouden van een gezonde huid stopt niet bij het gezicht. Een grondige huidverzorging begeleidt u van top tot teen, en dat geldt ook voor uw handen, die zelden de aandacht krijgen die ze verdienen, ondanks dat ze worden blootgesteld aan agressieve factoren zoals herhaaldelijk wassen, afwasmiddel en UV-schade. Jennifer Garner begrijpt dit en daarom bewaart ze een potje The Cure nagelriemcrème van Deborah Lippman ($ 25) op haar nachtkastje.

Deze crème is gemaakt met frambozenstamcelextract, rode algen, sheaboter, natriumhyaluronaat en vitamine A, C en E. Het verzacht en hydrateert onmiddellijk ruwe nagelriemen en biedt bescherming tegen uitdroging bij dagelijks gebruik.Volgens Deborah Lippman zelf is een nagelriemcrème een cruciale stap in elke handverzorgingsroutine. “Gezonde nagelriemen zijn de sleutel tot een gezonde nagelgroei”, zegt de beroemde manicure. Het is gemakkelijk om nagelriemen te vergeten, maar ze spelen een zeer belangrijke rol.

“De nagelriem is dood, vaak plakkerig weefsel dat aan de nagelplaat kleeft en een afdichting vormt tussen je nagel en de levende huid”, zegt gediplomeerd manicure Kelley Baker van The Nail Executive in San Francisco. “De cuticula voorkomt dat bacteriën levend weefsel binnendringen.”

Deze rijke crème voelt zo lekker aan dat je hem ook op je handen wilt aanbrengen. En hoewel je gewone bodylotion op je handen kunt gebruiken, is er iets ongelooflijk luxueus en effectiefs aan het gebruik van een speciale handcrème.

De huid van uw handen is “gevoeliger en kan gemakkelijker tekenen van veroudering vertonen”, zegt board-gecertificeerde dermatoloog Marisa Garshick, MD. “Handcrèmes zijn doorgaans dikker dan traditionele bodylotions en zijn daarom beter in het vasthouden van vocht.”

Behandel je handen als Jenn Garner en voeg The Cure van Deborah Lippman zo snel mogelijk toe aan je winkelwagentje.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productaanbiedingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *