De voordelen van het gebruik van vaseline voor nagels, door een manicure| Goed+Goed

By | September 17, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Wilt u uw nagels (maar ook uw handen en voeten) wat extra verzorging geven? U hoeft geen fortuin uit te geven aan een door deskundigen goedgekeurde behandeling. Mogelijk ligt de oplossing al in uw badkamer rondslingeren.

Ik vroeg Vivian Nguyen, manicure bij Nail Lounge van La Jolla in La Jolla, Californië, om haar favoriete product te delen: het product dat ze regelmatig gebruikt voor sterke nagels, gezonde nagelriemen en een zachte huid van haar handen en voeten. Tip: Het kost minder dan vier dollar, bestaat al 150 jaar en maakt vrijwel zeker deel uit van uw normale schoonheidsroutine. Je raadt het al: vaseline.

“Mensen denken dat ze mooie producten, serums of hulpmiddelen voor hun nagels nodig hebben, maar meestal is simpel beter en hoef je niet veel geld uit te geven om goede resultaten te krijgen”, zegt Nguyen. “Vaseline werkt zo goed voor zoveel dingen. Ik gebruik ze letterlijk de hele tijd.”Blijkt dat deze favoriet bij de manicure ook een favoriet voor de huid is – en de American Academy of Dermatology ondersteunt de aanbeveling van Nguyen voor gebruik op nagelriemen. “Het helpt je nagelriemen, houdt je handen en nagels gehydrateerd en werkt beter dan het verwijderen van eelt als je het op je voeten aanbrengt en ‘s nachts sokken draagt”, zegt Nguyen. “Het beste is dat het betaalbaar is en waarschijnlijk al in je medicijnkastje ligt!”, voegt ze eraan toe.

Door de aard van hun werk worden hun handen en nagels blootgesteld aan een constante stroom chemicaliën en producten die zeer agressief kunnen zijn. “Vaseline, of eigenlijk vaseline, gebruik ik om mijn nagels en de huid van mijn handen gezond te houden. Dit is het beste.”

Terwijl het merk Vaseline verschillende producten aanbiedt, raadt Nguyen de klassieke Vaseline aan. Het is veelzijdig, geschikt voor nagels, handen en voeten en kan worden gebruikt voor wondgenezing, behandeling van beroertes en nog veel meer. Met slechts $ 4 per stuk is het inderdaad een waardevolle investering.

Wilt u ook uw tenen in topvorm houden? Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over de beste pedicure voor thuis die u kunt kopen.

Wil je meer beauty-informatie van onze redactie? Volg ons Fineprint Instagram-account voor de beste tips en trucs.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *