De volumespray van R+Co blaast fijn, plat haar op als een ballon

By | September 10, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Vraag het aan iemand anders en zij zullen u waarschijnlijk een persoonlijk schoonheidsprobleem kunnen geven dat hen allemaal overtreft. Voor mij is het mijn ultrafijne, altijd steil haar. Hoezeer ik ook houd van de lengte en kleur van mijn vurig rode haar, het gebrek aan volume blijft voor mij een probleem.

Begrijp me niet verkeerd; Ik ben hier niet om te mokken over mijn lokken, maar als er een manier was om – ik weet het niet – volume te ruilen met haarbeïnvloeder Shay Sullivan of Lilly van Brooklyn, zou ik dat in een oogwenk doen. Hoewel ik weet dat meer inspanning in mijn krullen mij wat meer inspanning zal opleveren, voelt het idee om om de paar dagen meer dan een uur te stylen met hete gereedschappen en klittenbandkrulspelden vreselijk, om nog maar te zwijgen van de mogelijke stress op mijn lokken. (Maar dat kan ook zijn omdat ik ze al eerder heb geprobeerd en ook al beweren TikTokers dat ze zo gemakkelijk te gebruiken zijn, die ervaring heb ik niet gehad…) Om deze reden vertrouw ik graag op volumegevende shampoo, conditioner , poeders en sprays geven mijn haar een welkome boost. Onlangs ben ik verliefd geworden op de volumegevende behandelingen van R + Co, zoals de Dallas Biotin Thickening Shampoo + Conditioner Set ($ 68) en het Rodeo Star Thickening Foam ($ 34). Nu heb ik dat nog steeds een andere R+Co-product om aan mijn lijst toe te voegen: de R+Co Balloon Dry Volume Spray ($ 36). (Ik heb een zwak voor het merk, zie je dat?!)

Wat ik het leukste vind aan deze spray is dat hij, in tegenstelling tot al mijn andere R+Co-favorieten, ontworpen is om in droog haar te spuiten. De R+Co Balloon Dry Volume Spray is gemaakt met olie-absorberend silica, texturerend zeoliet (een mineraal dat ook overtollig talg absorbeert), vocht- en glansversterkende calendula en stylingpolymeren die zorgen voor een zachte fixatie. Het is uitstekend geschikt voor het versterken van droog haar in alle omstandigheden na het wassen. Als ik het onmiddellijk na het föhnen gebruik, merk ik dat het volume aan mijn lokken toevoegt en ze een zachte, veerkrachtige föhnlook geeft; Wanneer het twee dagen na het wassen wordt gebruikt, absorbeert het olie bij mijn wortels terwijl het nog steeds een indrukwekkende lift geeft. Hoe dan ook, het maakt mijn haar zacht en glanzend zonder knapperig of zwaar aan te voelen, zoals sommige droge stylingsprays doen.

De sleutel tot de zachtheid ligt in de toevoeging van calendula. Veel populaire textuursprays zijn afhankelijk van zout, suiker en andere ‘stijve’ ingrediënten om het haar een gelifte, winderige look te geven. De uitbarsting van Calendula – een verzachtende bloem die vaak wordt gebruikt in hoofdhuidproducten om de haarzakjes te stimuleren en te voeden – brengt de effecten van de spray in evenwicht met polymeren voor betere hydratatie en beweging. In combinatie met mica geeft het het haar bovendien glans op het hoogste niveau.

Logistiek gezien is de R+Co Balloon Dry Volume Spray veganistisch, glutenvrij, parabenenvrij en dierproefvrij. Het heeft wat het merk omschrijft als een “warme, romantische geur” ​​met tonen van bamboe, mandarijn, ananas, lavendel en kardemom. Hierdoor ziet mijn haar er niet alleen goed uit, het ruikt ook nog eens hemels. Het beste gedeelte? Het wordt verkocht in grote (5 oz.) en kleine (2 oz.) flesjes, zodat je het altijd bij de hand hebt, of je nu op je kaptafel zit of op reis naar het buitenland aan de andere kant van de wereld.

Zoals ik al zei: dat doe ik niet Liefde mijn platte, fijne haar, maar de textuurspray van R+Co maakt het iets gemakkelijker te beheren.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *