De Typology Serum Mascara is eindelijk weer op voorraad

By | September 14, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Toen Typology Paris afgelopen herfst zijn eerste mascara lanceerde, de Teinté-5001 Serum Mascara, was deze binnen een maand uitverkocht. Sindsdien heeft zich een wachtlijst van ruim 11.000 mensen gevormd. En nu is de regenererende mascara eindelijk terug. Dankzij deze aanvulling kon ik het product eindelijk in handen krijgen en ik ben smoorverliefd.

Typology Paris Teinté-5001 Serum Mascara ($ 28) is een lichtgewicht mascara die elke wimper gelijkmatig bedekt zonder een enkele klont te creëren. Het is de enige mascara die ik ooit heb gebruikt waardoor mijn wimpers eruit zagen alsof ik niets had aangebracht, en ik meen het bij voorkeur manier mogelijk. Omdat ik in het begin donkere wimpers heb, zorgde deze zijdezachte formule ervoor dat ze er natuurlijk langer en dikker uitzagen. Ik heb echt het gevoel dat ik ermee weg zou kunnen komen zonder dat iemand wist dat ik zelfs maar iets droeg. Dit is te danken aan een mix van biocharpoeder en cellulosevezels die de wimpers kleuren en verlengen.

Voor en na hoe de auteur Typology Serum Mascara draagt.
Voor en na draagt ​​de auteur de Typology Serum Mascara

Terwijl mijn wimpers er direct beter uitzien, omhult de Typology Serum Mascara ze tegelijkertijd met een eiwitrijke, groeistimulerende mix van erwtenpeptiden, arginine, plantenkeratine, arginine en ricinusolie.Erwtenpeptiden zijn lange ketens van lysinerijke aminozuren (moleculen die samen eiwitten vormen) die volume aan de wimpers toevoegen en ze stimuleren en dikker maken. Arginine is een ander aminozuur dat de wimpergroei stimuleert en beschermt tegen wimperverlies. Plantaardige keratine is een vezelig, zwavelrijk eiwit dat de wimpers versterkt. Ten slotte is ricinusolie een voedend, versterkend ingrediënt waarvan bekend is dat het helpt bij het laten groeien van wimpers.

“Ricinusolie komt uit de zaden van een ricinusplant genaamd Ricinus communis”, zegt Dominic Burg, PhD, hoofdwetenschapper en haarbioloog bij Evolis Professional. “Het wordt als giftig beschouwd, maar de olie die uit de zaden wordt gewonnen is behoorlijk gunstig voor het haar.”

De Typology Serum Mascara is de perfecte optie om uw make-uploze look compleet te maken en uw wimpers na verloop van tijd sterker en langer te maken.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *