De T3 Curl Wrap verminderde mijn stylingtijd tot 15 minuten

By | September 8, 2023

AOok al schrijf ik over beauty en lifestyle, mijn schoonheidsroutines zijn altijd vrij eenvoudig geweest, vooral als het om haarverzorging gaat. Ik heb Weg Te veel haar en behoorlijk gekruld, dus het duurt een eeuwigheid om te stylen. Meestal is het pijnlijk voor mij om het met hitte te stylen, omdat het tot twee uur kan duren als mijn haar nog niet droog is. Maar zelfs als het droog is, kost het tijd ten minste Het duurde 45 minuten om strandgolven toe te voegen of recht te trekken, of in ieder geval totdat ik de nieuwe T3 Curl Wrap ($ 200) in handen kreeg.

Dankzij de innovatieve, zelfdraaiende toverstaf kan ik in 15 minuten een geweldige strandgolflook creëren Appartement. Ik weet nog dat ik naar mijn huisgenoot toe rende nadat ik hem voor de eerste keer had gebruikt en zei: ‘Moet je eens kijken naar deze krultang die ik heb.’ Het is het beste wat mij ooit is overkomen.”En natuurlijk moet ik toegeven dat ik de neiging heb om dramatisch te zijn en veel te overdrijven. Om journalistieke redenen probeer ik dit echter zoveel mogelijk te beperken. Ik bedoel, het is mijn taak om lezers eerlijk te vertellen of een product hun zuurverdiende geld waard is. Nadat ik dit product twee weken heb getest en om de dag heb gebruikt, kan ik gerust zeggen dat de T3 Curl Wrap absoluut $ 200 waard is. En één haarstylist, Amania Shawn, met meer dan 15 jaar ervaring, is het daarmee eens. Ik sprak met haar om erachter te komen wat zij van de tool vindt en tips te krijgen om er het maximale uit te halen.

T3, Curl Wrap 1,25″ automatische roterende krultang met lange cilinder – $ 200,00

  • Vermindert uw stylingtijd aanzienlijk
  • Veiliger in gebruik zonder dat u zich verbrandt
  • Negen verschillende verwarmingsniveaus
  • Uiterst chique ontwerp
  • Uitgerust met een homeknop die de loop naar zijn oorspronkelijke positie reset
  • Automatische uitschakeling na één uur niet-gebruik
  • Heeft slechts twee tijdinstellingen
  • De krullen lijken meer op strandgolven

Wat gebeurde er toen ik de T3 Curl Wrap probeerde?

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over deze automatisch roterende krultang. Het verkortte mijn stylingtijd en maakte het doen van mijn haar gemakkelijker. En omdat mijn haar geknipt, glanzend en golvend was, voelde ik een groter gevoel van zelfvertrouwen. Met geld kun je zoiets niet kopen. Maar als het mogelijk was, zou $ 200 helemaal geen hoge prijs zijn.

Vanuit functioneel perspectief is er veel te waarderen aan de T3 Curl Wrap. Zo beschikt hij over negen verschillende warmtestanden waarmee je de warmte afstemt op wat het beste werkt voor jouw haartype. Bovendien is er een coole veiligheidsfunctie die uw gereedschap uitschakelt als u het na een uur niet hebt gebruikt.

Het is zelden dat ik een product een absoluut enthousiaste recensie kan geven. Ik heb seksspeeltjes, sneakers en verzwaarde hardloopleggings beoordeeld. In elke productrecensie ontdekte ik een nadeel – en dat merk ik meestal al na een paar keer gebruik. De nadelen van de T3 Curl Wrap waren iets moeilijker te vinden. En zoals je kunt zien aan de lijst met voor- en nadelen in de vorige sectie, is dit eigenlijk niet het geval De Er zijn veel dingen die ik verkeerd vond aan de Curl Wrap.

Ik vond het geweldig dat dit een uitzonderlijk eenvoudig hulpmiddel was om thuis te gebruiken. “Dit product is uniek omdat iedereen dit strijkijzer kan gebruiken, zowel professioneel als beginner”, zegt Shawn. Het is duidelijk dat een haarprofessional de tool vrij gemakkelijk zou kunnen achterhalen. Aan de andere kant kan het voor een nieuweling (zoals ik) moeilijker zijn om dit te gebruiken, vooral in het begin.

Omdat de krultang naar je toe kan draaien of Toen ik niet bij je was, vond ik het in het begin wat lastig om precies te weten waar ik ermee heen wilde. Toen ik eenmaal besefte dat de krultang naar rechts draait als je op de knop naar rechts drukt (en naar links als je hem naar links drukt), was het een koud kunstje om mijn krullen te krijgen zoals ik ze wilde.

Marlene Gonzalez, een haarstylist bij Nine Zero One Salon in Los Angeles, voegt eraan toe dat dit het beste hulpmiddel is voor thuisgebruik. “Het formaat van de krultang is perfect voor natuurlijk ogende golven vanwege de manier waarop deze van richting verandert”, zegt ze. “Daarnaast klinkt er een pieptoon en een lichte trilling om je te laten weten dat het haar klaar is om losgelaten te worden.”

Met de knop aan de achterkant van de krultang stel je de timer in op vijf of acht seconden. Ook zit er aan de achterkant een snelheidsregelaar waarmee je bepaalt hoe snel je krullen om de krultang heen willen wikkelen. De onderste knop aan de achterkant van de krultang geeft sensorische feedback die zachte geluiden en trillingen creëert.

Aan de voorkant van het apparaat kun je met een druk op de homeknop de loop resetten, de draairichting selecteren, de kookstand instellen en het strijkijzer aan- en uitzetten.

Toptips voor kappers bij het gebruik van de T3 Curl Wrap

Zoals bij alle andere warmtestylingapparaten geldt ook hier het volgende: De Het belangrijkste dat je kunt doen is een goede hittebeschermer gebruiken, zegt Shawn, die de Guy Tang MyDefender ($ 28) aanbeveelt als hittebeschermer.

Als je klaar bent om je haar daadwerkelijk te gaan stylen, stelt ze voor om “je haar in secties te verdelen en bij de punten van je haar te beginnen. De T3 doet de rest als je op de auto-twist-schakelaar drukt.”

Om vertrouwd te raken met de werking van de T3 Curl Wrap, raadt Gonzales aan deze een paar keer zonder warmte te gebruiken om te oefenen met draaien en draaien. Daar kan ik voor instaan, want ik wou dat ik dat vanaf het begin had gedaan. Over het geheel genomen is dit echter een van de meest revolutionaire producten die ik ooit heb geprobeerd en ik ben erg enthousiast om het te blijven gebruiken.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *