De Samsung Airdresser heeft mijn stomerijkosten drastisch verlaagd

By | September 14, 2023

TZijn jaar zal niet gemakkelijk zijn, team. Velen van ons zitten niet alleen midden in een pandemie, maar we worden ook geconfronteerd met nieuwe huishoudelijke verantwoordelijkheden, wat de druk nog extra onder druk zet in een toch al gespannen tijd. Staat u mij toe een van die taken van de lijst af te vinken: de Samsung Airdresser van $ 1.149 (die momenteel sterk is afgeprijsd met $ 600), terwijl een grote initiële investering uw wasproblemen aanzienlijk kan verminderen door uw kleding op het niveau van de stomerij te houden duurt ongeveer 40 minuten .

De airdresser wordt beschouwd als een kledingdesinfectiemiddel en werkt door stoom van hoge temperatuur op uw kleding af te geven om stof en 99 procent van de stoffengeuren te verwijderen. De kist opent als een kledingkast en binnenin vind je een kastachtige opstelling met drie hangers, haken voor accessoires en een geïmproviseerde plank voor spullen die je misschien plat wilt leggen. (Denk aan kinderspeelgoed, sjaals, dekens, enz.) Nadat u de items die u wilt reinigen heeft geselecteerd en in de airdresser hebt geplaatst, kunt u de machine handmatig inschakelen door een van de vier reinigingsmodi te selecteren: Normaal, Snel, Desinfecteren of delicaat – of u kunt de machine koppelen met de Samsung Smart Things-app. Hierdoor kunt u het beste ‘verzorgingsrecept’ voor de door u gekozen artikelen kiezen, zodat u zeker weet dat ze goed worden gereinigd.

Samsung Airdresser
Foto: Samsung

Koop nu: Samsung Airdresser, $ 1.149

Hoewel ik verwachtte dat er een soort waterslangsysteem voor nodig zou zijn, heb je in werkelijkheid alleen maar een stopcontact nodig om de stekker in het stopcontact te steken, wat betekent dat hij overal in je huis kan worden geplaatst waar je maar wilt. Sterker nog, ik heb een aantal behoorlijk slimme kastintegraties gezien die ervoor zorgen dat de slimme kast van Cher Horowitz op een relikwie lijkt. Onderaan de kist bevinden zich twee containers: de bijvultank en de afvoertank; En grote verrassing: je vult de navultank met nieuw water en voert het gebruikte water af uit de afvoertank. Dit watercirculatiesysteem, samen met een ontvochtigingsfunctie, zorgt ervoor dat de binnenkant van de machine hygiënisch blijft en voorkomt schimmelgroei.

Voordat ik de Airdresser voor het eerst gebruikte, heb ik de app gedownload om te kijken welk programma het beste zou werken voor het item dat ik wilde schoonmaken: een geborduurd katoenen overhemd met knoopsluiting dat een Zoom-droom is (lees: lang genoeg om een ​​jurk te zijn). bij het zitten, maar eigenlijk lang niet genoeg bij het opstaan). Het stuk in kwestie lag afgelopen voorjaar achter in mijn kast opgeborgen, op het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie in New York. Het stonk een beetje, absoluut niet fris en op zijn zachtst gezegd licht gekreukeld, waardoor het het perfecte stuk was om de airdresser op de proef te stellen.

Ik heb de airdresser via de app ingesteld en er werd mij een cyclus van 40 minuten op het shirt en een drooglaken aanbevolen om de boel op te frissen met een “frisse buitengeur”, aangezien ik tegenwoordig bijna nooit meer naar buiten ga. Ik weet dat de was doen niet opwindend hoeft te zijn – weet je nog toen je een kind was en je ouders een stofzuiger kregen voor je verjaardag en je zwoor dat je het nooit zou doen – maar op de een of andere manier was het dat wel. Toen de cyclus klaar was, opende ik de doos en merkte dat mijn shirt niet langer naar stresszweet rook. Het was meteen draagbaar en veel frisser. Ook al heeft de airdresser niet alle kreuken uit het kledingstuk verwijderd – ik had het waarschijnlijk toch lichtjes gestreken – was ik binnen 40 minuten weer in de winkel, zonder dat ik het bij de plaatselijke stomerij moest afgeven en weer moest ophalen over vier dagen (of vergeet het voor altijd).

Al met al, als je iemand bent die vaak naar de stomerij gaat en bereid bent de hoge rekeningen achterwege te laten voor een alternatief voor thuis, dan is de toekomst aangebroken en, wauw, is dat gemakkelijk?

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen op populaire wellnessmerken en exclusieve Well+Good-inhoud. Meld u aan voor Well+, onze online community van insiders op het gebied van welzijn, en ontgrendel onmiddellijk uw beloningen.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *