De Pro Youth-lijn van Coco & Eve doet wonderen bij gecombineerd haar

By | September 10, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als schoonheidsschrijver neem ik mijn haarverzorging serieus en heb ik tientallen shampoos en conditioners geprobeerd om de beste te vinden voor mijn lastige combinatiehaar. Hoewel het bekend is dat ik op elk moment minstens vier verschillende flessen shampoo en conditioner in mijn douche heb staan, komt het zelden voor dat ik formules tegenkom die met succes zowel vette wortels als extreem droge punten in één klap aanpakken, vooral na niet wassen. voor een week.

Gelukkig betekent de nieuwe Pro Youth-lijn van Coco & Eve dat ik het beste van twee werelden krijg. De Coco & Eve Pro Youth shampoo- en conditionerset ($ 48) gecombineerd met de Het bijpassende hoofdhuidmasker ($ 28) verving snel de talloze andere producten in mijn douche. Lees hieronder mijn volledige recensie voor elk product.

Pro Jeugdshampoo

Als je op zoek bent naar een vochtinbrengende en toch verhelderende shampoo voor droog haar, zoek dan niet verder dan de Coco & Eve Pro Youth Shampoo ($ 28). Het is samengesteld uit populaire huidverzorgingsingrediënten zoals prebiotica en retinol en zou het microbioom van de hoofdhuid in evenwicht brengen en de overmatige talgproductie, die het haar vettig maakt, onder controle houden. Een scheutje Manuka-honing kalmeert en hydrateert vermoeid haar en geeft het een hemelse geur.

Coco & Eve, Pro Youth Shampoo – $ 28,00

Hoofdingrediënten: Retinol, Manukahoning, prebiotica

Maat: 9,47 ons

 • Huidverzorgende ingrediënten zoals retinol en prebiotica
 • Zachte verhelderende eigenschappen
 • Hydraterende Manukahoning
 • Voor minder dan 10 gram is het een beetje prijzig. van het product

Dit is een uitstekende shampoo voor mijn gecombineerde haar, omdat mijn punten meestal droog zijn en mijn wortels en haarschacht vettig aanvoelen na een week niet wassen. Ik heb wel iets nodig dat al het vuil eruit haalt, maar het mag niet te sterk zijn, anders verwijdert het het en drogen mijn krullen nog meer uit. De Pro Youth Shampoo schuimt zeer goed en kan met slechts een kwart hoeveelheid product gemakkelijk op de gehele hoofdhuid worden aangebracht. Na het spoelen merk ik onmiddellijk een verschil in de algehele helderheid van mijn haar en voelt mijn hoofdhuid ultraschoon en gehydrateerd aan.

Pro Jeugdconditioner

De Coco & Eve Pro Youth Conditioner ($ 28) bevat verschillende van dezelfde voedende ingrediënten als de shampoo-tegenhanger, waaronder manukahoning en retinol. Prebiotica worden echter vervangen door probiotica, naast de Pro-Vitali-B-mix van het merk, een mengsel van propolis, koninginnengelei-extract en kokosolie voor verdere hydratatie.

Coco & Eve, Pro Youth Conditioner – $ 28,00

Hoofdingrediënten: Manukahoning, propolis, koninginnengelei-extract, retinol, probiotica, kokosolie

Maat: 9,47 ons

 • Huidverzorgende ingrediënten zoals retinol en probiotica
 • Hydraterende ingrediënten zoals manukahoning en kokosolie
 • Romige consistentie
 • Gemakkelijk af te spoelen
 • Voor minder dan 10 gram is het een beetje prijzig. van het product

Volledige openbaarmaking: uiteindelijk heb ik deze conditioner getest na het Pro Youth Hair & Scalp Mask, dus ik begon met een pre-conditioneringsbehandeling en zachtere lokken dan normaal. Toch was ik meteen onder de indruk van deze formule, die dikker en romiger aanvoelde dan het masker.

Door de romige consistentie van de conditioner hoef je er niet veel van te gebruiken; Het is heel gemakkelijk om het in mijn lange haar te verwerken zonder dat ik meer hoef aan te brengen. Ondanks de zware consistentie is het een van de gemakkelijkere conditioners die ik ooit heb uitgespoeld. Het wast snel uit en laat het haar nog steeds zacht en soepel achter. Als ik het aan de lucht laat drogen, zijn mijn lokken minder kroezend, glanzender en veel gemakkelijker te stylen met mijn Dyson AirWrap.

Pro Youth hoofdhuidmasker

Het Coco & Eve Pro Youth Hair & Scalp Mask ($ 39) is het derde onderdeel van de met honing doordrenkte formules van het merk. Deze haarbehandeling is gemaakt met dezelfde mix van Manuka-honing, propolis en koninginnengelei-extract voor een voedend en versterkend effect. Het bevat ook retinol om de talgproductie onder controle te houden en de hoofdhuid grondig te reinigen, evenals probiotica voor extra voedingsstoffen en kokosolie voor de diepe conditionerende component. Doordat al deze ingrediënten samenwerken, is het haarmasker van Coco & Eve ontworpen om de glans, kracht en volume van de haarlokken te herstellen en tegelijkertijd roos en vet te verminderen.

Coco & Eve, haar- en hoofdhuidmasker – $ 39,00

Hoofdingrediënten: Manukahoning, propolis, koninginnengelei-extract, retinol, probiotica, kokosolie

Maat: 7,17 ons

 • Ultra-hydraterende ingrediënten
 • Het is licht genoeg voor vette haartypes
 • De romige, schuimige consistentie is gemakkelijk aan te brengen
 • Alleen al voor ernstig droog haar is het mogelijk niet voldoende hydraterend
 • Duur voor minder dan 10 gram. van het product

Zoals gezegd heb ik extreem droge punten, dus het is een must om een ​​masker in mijn haarverzorgingsroutine op te nemen. De textuur van dit masker is een van de meest indrukwekkende dingen ervan. Ik hou ervan hoe zijdezacht en romig het voelt; Het doet me denken aan een opgeklopte bodylotion, alleen voor het haar. Nadat ik mijn haar heb gewassen, breng ik een deel hiervan aan en werk het in mijn lokken van de wortel tot de punt en laat het 10 minuten intrekken. Omdat de textuur zo romig is, breng je hem gemakkelijk aan (ik heb geen seconde het gevoel dat ik moet blijven hangen, wat bij sommige conditioners en maskers niet altijd het geval is).

Pro tip: Gebruik daarna conditioner voor extra vocht. Volgens de verpakking moet je dit masker na de shampooformule gebruiken en dan ben je klaar om te gaan (geen onderhoud vereist). Maar zoals al vermeld gebruik ik na dit masker graag de juiste conditioner omdat mijn punten vaak zo droog zijn. Terwijl het masker ervoor zorgt dat mijn haar zacht en soepel aanvoelt onder de douche – en mijn haarwortels goed gevoed zijn – merk ik dat het aan de punten wat meer nodig heeft.

Foto: Auteur

Alle drie de producten zijn snel mijn favorieten geworden voor de verzorging van mijn gecombineerde haar. Ze zijn niet zo helder omdat ze mijn haar volledig uittrekken, en ze zijn ook niet te vochtinbrengend waardoor mijn lokken op een olievlek lijken. De Pro Youth-lijn van Coco & Eve is precies wat je zoekt, een Goldilocks-product dat iedereen onder de douche zou moeten hebben. Ik raad aan om de hele Honey Bliss-haarset ($ 76) in te slaan en 20 procent korting te krijgen in plaats van elk product afzonderlijk te kopen.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *