De parfummist Rio Radiance ruikt naar zonneschijn

By | September 12, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Body spritzes zijn terug, en als je bewijs nodig hebt, kijk dan eens naar een van de populaire parfumsprays van Sol de Janeiro. Het lichaams- en haarverzorgingsmerk, geïnspireerd door de vrolijke, altijd zomerse sfeer van Brazilië, staat bekend om zijn best verkochte lichaamscrèmes en glinsterende lichaamsoliën, maar de parfumsprays zijn steevast virale favorieten op TikTok en winnen aan populariteit. miljoenen tot miljoenen van uitzichten. En in tegenstelling tot de stroperige, monotone spritzes die we allemaal op de middelbare school droegen, hebben de parfumnevels van Sol de Janeiro genuanceerde, boeiende geuren die je ooit alleen van een veel duurder parfum kon krijgen. De nieuwe Rio Radiance Perfume Mist ($ 38) van het merk is niet anders. Het is een paar weken geleden gelanceerd en is een bloemige zonnegeur die de nostalgie van je beste stranddagen vangt met de zoete geur van een zonovergoten huid. Het is niet verwonderlijk dat we al enthousiast zijn, net als de rest van het internet.

Rio Radiance Perfume Mist is de permanente herinterpretatie van Sol de Janeiro’s Tan Lines-geur in beperkte oplage, die afgelopen zomer kwam en ging. Het barst van de tonen van romige kokosmelk, zonnige tuberoos en warm zand waardoor je zin hebt om weg te vliegen. Ik ga zo snel mogelijk naar een tropisch strand.

“Ik wilde de ontroerende ervaring van een vakantie in Rio vastleggen”, legt Vincent Kuczinski uit, senior parfumeur bij Mane Fragrances, die “Rio Radiance” creëerde. “[And] Creëer een geur die de stralende zon op een zoute huid en de warmte van zand oproept met een zonnige bloemengeur met tonen van tuberoos en ylang-ylang.” Kuczinski combineerde de verfijnde, zonovergoten bloemige tonen met Sol de Janeiro’s “Cheirosa” geur, een zoete, heerlijke geur die verder gaat dan de normale vanillegeuren die in de jaren ’90 werden gedragen. “De romige vanille is omhuld met kokosmelk, waardoor het een heerlijke rijkdom en speelsheid krijgt”, zegt hij. Tl;Dr: Het ruikt naar zonneschijn – precies waar onze zintuigen naar verlangen na een lange en sombere winter.

Als je bekend bent met de originele geur Cheriosa ’62 ($38) van Sol de Janeiro – de geur van gezouten karamel, pistache en vanille van de populaire Bum Bum Cream ($48) – heeft Rio Radiance een veel meer strandachtige sfeer. “Met ‘Cheriosa ’62’ wilden we het idee van het Braziliaanse concept volledig vastleggen en overbrengen cheirosa [which means ‘perfumed’]“Voor ons betekent ongelooflijk lekker ruiken het gebruik van eetbare, heerlijke tonen die onmiddellijk verkwikken en vreugde brengen”, legt de parfumeur van het merk, Jerome Epinette, uit. “Rio Radiance bevat unieke bloemige tonen die de zon en het zand van een vakantie in Rio oproepen.”

In tegenstelling tot de ouderwetse bodysprays waarvan de geuren in een mum van tijd verdwijnen, zijn de sprays van Sol de Janeiro eigenlijk laatste op de huid. De Rio Radiance Parfummist begint bloemig en zoet voordat hij uitdroogt tot een warme vanille- en ambergeur die blijft hangen zonder te overheersen. Zelfs na een lange dag onderweg kun je nog steeds de zonnige, tropische bloemengeur op je huid verspreiden.Natuurlijk gaan we deze lente en zomer niet zonder het huis uit – en dat hoeft gelukkig ook niet, want het is ook verkrijgbaar in een reisvriendelijke 3-ounce-versie. Fles ($ 24) En in een limited edition Illuminating Body Cream ($ 48) die net zo lekker aanvoelt als hij ruikt. Bestel uw exemplaar hier bij Sephora.

Onze redactie selecteert deze producten zelf. Als u via onze links een aankoop doet, kan Well+Good een commissie ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *