De OPI-reparatiemodus repareert op magische wijze zwakke nagels

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Net als ons haar zijn onze nagels gemaakt van keratine-eiwitten. En wanneer de bindingen tussen deze eiwitten breken, ervaren we zwakte en broosheid. Als uw haar zich in deze toestand bevindt, kunt u zich wenden tot producten die de binding opbouwen, zoals Olaplex, om de lokken van binnenuit te versterken. Nu kunt u hetzelfde doen voor uw nagels dankzij het nieuwe Repair Mode-serum van OPI.

“Typische nagelversterkende producten werken door een beschermende laag op de nagel te vormen. Deze zijn echter niet zo effectief omdat het versterkende effect ook verdwijnt na het verwijderen van het product”, zegt Xiaoyan Tu, hoofd onderzoek en ontwikkeling bij OPI, die leiding gaf aan de ontwikkeling van de reparatiemodus. “Net zoals de producten van Olaplex een revolutie teweeg hebben gebracht in de haarverzorging, zorgt de Ultiplex-technologie in de reparatiemodus ervoor dat het product de nagels kan binnendringen, kan interageren met nagelkeratine en nieuwe verbindingen kan creëren.”

Je weet dat het tijd is om de OPI-reparatiemodus ($ 25) te gebruiken als je nagels broos, zwak en flexibel zijn.“Gezonde nagels zijn sterk, glad, uniform van kleur en consistentie”, zegt Tu. “Nagels worden beschadigd door normale slijtage door dagelijkse activiteiten, variërend van typen tot tuinieren tot het gebruik van huishoudelijke chemicaliën. Enkele vroege tekenen van beschadigde nagels zijn zwakkere, dunnere of broze nagels. Als er niets aan wordt gedaan, zal de nagel beginnen te verzwakken en problemen vertonen met breken, versplinteren of afbladderen. We raden u aan de Reparatiemodus te gebruiken als u merkt dat uw nagels te flexibel worden, gemakkelijker buigen of als u zichtbare tekenen van oppervlakteschade aan uw nagel ziet.

Als je nagels een grondige behandeling nodig hebben, gebruik dan de Repair Mode twee keer per dag gedurende zes dagen. Bovendien “kun je het gebruiken als voorbereidingsbooster voor je favoriete kleurservice”, zegt Tu. Breng het serum eenvoudig aan, laat het 10 minuten zitten en verwijder overtollig serum met ontsmettingsalcohol. OPI beweert dat de Repair Mode je nagel vier keer sterker zal maken als je hem volgens de instructies gebruikt. En recensenten lijken de resultaten te zien.

“De tips [of my nails] “Ik ben weer van doorschijnend naar wit gegaan, mijn nagels voelen sterker aan, en hoewel er nog steeds enkele hele ernstige scheuren zijn, zijn ze niet erger geworden”, schrijft een recensent. “Ik heb veel moeite gestoken in hoeven, ricinusolie en zelfs vijlen tot aan de nagel, voorbij waar de splitsing begon, en dat hielp allemaal, maar lang niet zo snel.”

Een andere recensent voegt hieraan toe: “Ik denk dat ik ervan overtuigd ben dat dit spul magisch is. Nadat ik een paar weken geleden mijn nagellak had verwijderd, begonnen mijn nagels te schilferen. Ik heb dit een paar dagen meerdere keren per dag aangebracht en daarna als onderdeel ervan gebruikt. Ik heb ongeveer 12 dagen geleden voorbereidingen getroffen voor opdruknagels. Ik heb gisteravond mijn opdruknagels verwijderd en mijn nagels vertonen geen tekenen van loslaten. Je ziet er echt zichtbaar beter uit na gebruik.”

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *