De maten van bralettes zijn beperkt. Hier leest u hoe u de perfecte pasvorm krijgt

By | September 19, 2023

I Ik denk dat iedereen met borsten het hierover met mij eens zal zijn: bralettes zijn een geschenk uit de hemel. Ze zijn licht, schattig en veel comfortabeler dan welke bh dan ook die je ooit zult vinden. Er is eigenlijk maar één nadeel. In tegenstelling tot bh’s, die een redelijk consistent maatsysteem hebben, kan het bij bralettes moeilijk zijn om de perfecte pasvorm te vinden. Maar maak je geen zorgen: het advies van een expert kan hier nuttig zijn.

Bij het kopen van een bralette is het belangrijk om op meer te letten dan alleen de maat die op het etiket staat. “Grootte is belangrijk, maar vorm is nog belangrijker. “Het is belangrijk om te begrijpen hoe je stijlen en silhouetten kunt vinden die bij jouw lichaam passen”, zegt Dr. Sapna Palep, gecertificeerd dermatoloog en CEO van online lingeriewinkel Journelle. “Niet alle bh’s of bralettes zijn hetzelfde en geen twee vrouwen zijn hetzelfde. Daarom kan het, als het gaat om de eenvoudige S/M/L-maatvoering van veel bralettes, restrictief lijken voor bepaalde maten en borstvormen.”

Voordat u een bralette aantrekt, moet u even de tijd nemen om eerst uw borstvorm te bepalen. “Als je merkt dat je bralette zich in je borstweefsel ingraaft, kan het zijn dat je borsten aan de bovenkant voller zijn. Aan de andere kant, als je merkt dat je cups wijd open staan, kan het zijn dat je bovenkant platter is”, zegt Dr. Palep. “Dit zijn slechts twee varianten van de borstvormer en het is belangrijk om de jouwe te kennen.” Zodra je je vorm kent, kun je op zoek gaan naar de bralette-stijlen en -kwaliteiten die bij je passen.

Volgens dr. Palep je figuur:

  • Voor volle en ronde borsten (overal vol), probeer driehoekige invalvormen
  • Voor Traanvormige borsten (volledig hieronder), probeer schattige demi-silhouetten
  • Voor compacte borsten (kleine cups waar je je volheid hoog draagt), probeer dimensionale stretchstoffen of voorgevormde vulling
  • voor borsten wijd uit elkaar (volheid aan de zijkanten), probeer zacht gebogen beugels en royale afstandhouders
  • Voor slanke borsten (Vulling aan de onderkant, niet zo strak), probeer platte halve schalen of stoffen hoezen te gebruiken
  • Voor asymmetrische borsten (De ene borst is groter dan de andere), probeer stretchstoffen of modellen met plattere contouren

Naast het vinden van de juiste bralette voor jouw borstvorm, zijn er nog een aantal andere eigenschappen waar je op kunt letten om een ​​goede pasvorm te verkrijgen. “De componenten die een geweldige bralette maken zijn sterke cups, voldoende ondersteuning, hoogwaardige naden en een goed passende band”, zegt Dr. Palep. Als je eenmaal de juiste stijl en kwaliteiten hebt gevonden die hemels aanvoelen en bij je passen, dan wil je nooit meer terug naar de basismaten S/M/L.

Nu u uw perfect passende bralette heeft, kunt u deze als volgt inpakken voor uw volgende reis:Hier leest u hoe u beha’s en ondergoed kunt kopen, volgens een dermatoloog. Ontdek dan de vijf grootste mythen over beha’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *