De ‘magische’ drogisterijshampoo waar stylisten dol op zijn om grijs haar fris te houden, krijgt tijdens Prime Day bijna 40% korting

By | September 11, 2023

Het is geen verrassing, maar de Prime Day-schoonheidsdeals van Amazon zijn overal te vinden Vuur. Haarverzorging is vooral populair omdat de favoriete merken van stylisten (Olaplex! Living Proof! Chi!) korting krijgen op hun normale luxeprijzen. Dat omvat Matrix’s “magische” anti-kopershampoo So Silver Shampoo (oorspronkelijk $ 40, nu $ 25), nu 38 procent korting voor het Prime Day-evenement en geliefd bij professionals vanwege zijn glanzende zilveren superkrachten.

Matrix dus zilvershampoo

Matrix, dus zilverpaarse shampoo – $ 25,00

Oorspronkelijk $40, nu $25

Nu winkelen

Paarse shampoo neutraliseert gele tinten in het haar, daarom zweren zoveel mensen erbij omdat het voorkomt dat hun blonde haar koperkleurig wordt. Wat je echter misschien niet weet, is dat deze formules ook een groot verschil kunnen maken bij het verminderen van de dofheid van grijs haar. “Op het kleurenwiel is paars het tegenovergestelde van geel”, vertelde Michael Dueñas, beroemde haarstylist en oprichter van Veluer Creative, eerder aan Well+Good. Het maskeert de gele tinten en laat een “wittere, helderdere kleur doorschijnen; Het blijft op het haar zitten en is vergelijkbaar met het gebruik van een semi-transparante beits op hout.”

Tegenwoordig bestaan ​​ze veel Er zijn genoeg paarse producten op de markt om uit te kiezen, maar deze krijgt het keurmerk van een stilist. “De [shampoo] is een van de weinige die ik zou aanbevelen: het vermindert feitelijk de koperkleur en geeft die zilverachtige tint aan blond en grijs haar, maar het is een zeer voedende formule”, zegt Courtney Resch, stylist en eigenaar van Ashen Salon in La Jolla, CA. “Het hydrateert en herstelt terwijl het kleurdoel wordt bereikt, wat super belangrijk is! Het ruikt ook geweldig.”

Het is niet alleen een favoriet bij stylisten, maar heeft ook 31.000 vijfsterrenrecensies ontvangen op Amazon. “Ik vind het geweldig dat ik door de stad kan lopen en mensen vragen wie mijn haar heeft gedaan en ik kan ze vertellen dat het uit een shampoofles komt”, schrijft de ene recensent, terwijl een andere simpelweg zegt: “Het is net magie.”

Dus als je een dosis zilverachtige glans aan je haar wilt toevoegen en wat geel wilt elimineren terwijl je de gezondheid van je haar wilt behouden, dan is dit je kans om dat met een grote korting te doen.

Vergeet niet dat de shampoo Is Omdat er zich kleurstof kan ophopen, moet u handschoenen dragen en op de klok letten, zodat u geen paarse wijzers of strepen in uw haar krijgt. De conditioner van het merk is daarentegen puur voedend en neutraliserend (geen kleurstof), waardoor je gedekt bent als je toe bent aan de romige conditioner. Koop de shampoo nu op Amazon.

Bekijk hier meer epische uitverkoop en aanbiedingen voor juli – allemaal samengesteld door W+G-redacteuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *