De Leaf+Flower CBD Shampoo & Conditioner is de hype waard

By | September 10, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als iemand met lang en natuurlijk droog haar, doe ik mijn best om goed voor mijn lokken te zorgen en ervoor te zorgen dat ze voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen om breuk te voorkomen. En ook al heb ik het geprobeerd veel Shampoo- en conditionerformules die vocht kunnen vasthouden en gezond haar kunnen bevorderen, ik zag een groot verschil toen ik de Duo Leaf+Flower CBD Instant Damage Correction Shampoo en Conditioner testte ($ 59). Wat deze formules onderscheidt van andere schadepreventieshampoos en conditioners is hun niet zo geheime hoofdingrediënt: CBD.

Hoe het werkt

“CBD versnelt het genezingsproces van de huid”, zegt hij Kenna Ehman, kapper en mede-eigenaar van salon Kenna Kunijo. Met dat in gedachten zegt Ehman dat het ook goed kan zijn voor het haar – vooral voor beschadigde lokken – vanwege de reparatiefactor.

Bovendien helpt CBD-olie, die 20 aminozuren en vitamine A, B, C, D, E, magnesium, kalium en essentiële vetzuren (zoals Omega 3, 6, 9) bevat, bij de vorming van collageen “dat voedt de hoofdhuid “voedt en versterkt het weefsel, verbetert de haarelasticiteit en kracht, en zorgt ervoor dat de haarzakjes sneller groeien, wat een gezonde haargroei bevordert”, vertelde Jennifer Negron, een in Florida gevestigde styliste, eerder aan W+G. “Over het algemeen helpt CBD in haarverzorging de integriteit van het haar te verbeteren en tegelijkertijd vocht, glans, soepelheid en soepelheid toe te voegen.” Kortom, CBD kan ervoor zorgen dat je haar er goed uitziet en tegelijkertijd sterker en gezonder wordt.

Mijn eerlijke recensie van de Leaf+Flower CBD Shampoo en Conditioner

Het Leaf+Flower CBD shampoo- en conditionerduo deed wonderen op droge lokken. Als iemand met natuurlijk droog haar (momenteel is het semi-permanent geverfd, met oud bleekmiddel aan de uiteinden, en ik gebruik de Dyson Airwrap om te stylen) en heel veel lengte, is het moeilijk om mijn lokken tot voorbij de wortels gehydrateerd te houden, maar als ik dit gebruik duo heeft dat voor mij compleet veranderd.

De CBD-shampoo Schuimt ongelooflijk goed en laat mijn haar heerlijk aanvoelen Uitstekend gehydrateerd – zo gehydrateerd zelfs dat ik de fles dubbel moest controleren om er zeker van te zijn dat het geen twee-in-één shampoo- en conditionerformule was. Met al deze hydratatie is de shampooformule wat zwaarder, dus ik raad hem niet aan voor mensen met vette haarlijnen. Heb je echter een droge, geïrriteerde hoofdhuid, dan merk je al na de eerste wasbeurt verschil (ook als je haar nog nat is).

Nadat ik de CBD-shampoo had uitgespoeld, pakte ik de Leaf+Flower Conditioner voor onmiddellijke schadecorrectiedat zacht en romig aanvoelde en Uitstekend gemakkelijk aan te brengen op mijn uiteinden. Hoewel de shampoo een beetje zwaar aanvoelt, heeft de conditioner eigenlijk een lichtere textuur die naar mijn mening goed werkt voor zowel droge als gecombineerde haartypes. Het is ook gemakkelijk aan te brengen – zelfs als je superlang haar hebt zoals ik – zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je extra conditioner moet gebruiken om voldoende dekking te krijgen.

Toen ik de conditioner uitspoelde, merkte ik meteen een verschil in de manier waarop mijn haar vocht vasthield. Meestal drogen mijn punten vrij snel omdat ze zo uitgedroogd zijn. Echter, nadat ik mijn lokken met een handdoek had gedroogd, was mijn haar nog steeds vochtig van de wortel tot de punt en had het zelfs een beetje meer golving, wat meestal een teken is dat het haar goed gevoed is. Na het drogen en stylen van mijn haar merkte ik veel minder kroezen en een zijdezachte finish, en mijn haar voelde eigenlijk alsof het geconditioneerd was.

Leaf + Flower CBD-shampoo-conditioner
Foto: Jessie Quinn

Ik ben zeker niet de enige die een verschil in hun haar merkte na gebruik van de formule. Anderen merkten op hoe gezond en glanzend de shampoo en conditioner hun beschadigde haar maakten – waarbij sommige klanten beweerden dat de producten hielpen de lokken dikker te maken. “Mijn stylist heeft het aanbevolen [this] Shampoo en conditioner om mijn haar dikker te maken. Het werkt absoluut! Ik zie babyhaartjes op mijn haarlijn en het maakt mijn haar ook zacht en glanzend”, schreef iemand.

Een stylist zegt: “Als stylist ben ik altijd op zoek naar de beste producten. Dit is momenteel mijn favoriete product. Ik heb het verschillende keren gebruikt bij klanten met verschillende haartexturen en iedereen houdt van hoe het voelt! Het maakt het haar schoon, aangenaam geparfumeerd en met een prachtige glans.

Als je haar wat liefdevolle aandacht nodig heeft (misschien omdat het gekleurd is, je veel tijd in het zwembad hebt doorgebracht, veel verwarmingstoestellen gebruikt, of al het bovenstaande), probeer dan deze CBD-geïnfuseerde shampoo en conditioner eens.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *