De kokosolie waar Jennifer Garner bij zweert, is te koop voor Prime Day

By | September 11, 2023

Was $16, nu $11

PURA D’OR Gefractioneerde Kokosolie wordt geleverd in een grote fles van 16 ounce en is veelzijdig genoeg om te gebruiken op haar, huid en nagels. En hoewel de gebruikelijke prijs $ 16 is Geweldig Vanwege zijn formaat en veelzijdigheid kun je hem nog goedkoper krijgen als je hem op Prime Day koopt.

In tegenstelling tot andere kokosolie stolt deze formule nooit, waardoor het heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is. We vinden het ook leuk dat het in een pompflesje zit (wat veel minder rommel oplevert dan kokosolie uit een pot scheppen) en dat je het van top tot teen kunt gebruiken om van de schoonheidsvoordelen van kokosolie te profiteren. Het is bekend dat kokosolie de huid, het haar en de nagels intensief voedt. Het is ook een geweldige natuurlijke olie voor het verlichten van ontstekingen, het repareren van beschadigd haar en het versterken van nagels. Bovendien is kokosolie een natuurlijk antibacterieel ingrediënt, dus het kan puistjes helpen bestrijden, behandelen en voorkomen.

Met 5 sterren van meer dan 5.000 Amazon-kopers is Jennifer Garner niet de enige die zweert bij deze vloeibare kokosolie. Veel kopers zijn er dol op vanwege de hydraterende, verzachtende en verhelderende effecten. En hoewel sommige klanten een kokosgeur willen, geven velen de voorkeur aan ongeparfumeerde olie omdat deze veilig is voor gevoelige huidtypes en een goede dragerolie is bij het werken met essentiële oliën.

Eén recensent zegt: “Ik kocht deze olie ter vervanging van mijn dagelijkse lotion. Ik ben zo blij! Ik gebruik een pomp hiervan samen met mijn Afrikaanse zwarte ricinusolie en het werkt perfect. Ik heb het ook op mijn gezicht gebruikt en het hielp aanzienlijk. Mijn gezicht is glad en ik heb gemerkt dat mijn huid helderder en minder dof is. Ik heb het ook gebruikt bij mijn dochter die een gevoelige huid heeft en ze is er dol op. Het maakte haar huid glad omdat deze geïrriteerd was door andere huidverzorgingsproducten. Ik zal dit product blijven kopen.”

Een ander schreef: “Ik heb deze olie vele malen opnieuw besteld. Het is perfect voor massages, goede dragerolie, licht en geurloos. Geweldig voor de zomer. Goede kwaliteit.”

Maat: 16 ons

Hoofdingrediënten: Kokosnootolie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *