De Filorga NCEF Shot vermindert rimpels in 10 dagen

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Ik heb me de Fontein van de Jeugd altijd voorgesteld als een ingewikkeld bouwwerk waarin het water langzaam naar beneden stroomt en zich daaronder in een sprankelende poel verzamelt. Maar na een recente productontdekking ben ik ervan overtuigd dat het magische water van de fontein eigenlijk in een klein roze flesje zit.

Filorga, een Frans laboratorium dat bekend staat om de ontwikkeling van esthetische injectables, liet zich inspireren door nieuwe innovaties op het gebied van cosmetische injectables en ontwikkelde Filorga NCEF-Shot ($99), een hooggeconcentreerd anti-aging gezichtsserum dat de celregeneratie intensief stimuleert en bedoeld is om versterk en verbeter de stevigheid en uitstraling en verminder rimpels in slechts 10 dagen.

Filorga, NCEF-Shot antiverouderingsserum – $ 99,00

Hoofdingrediënten: Hyaluronzuur, vitamine B3, Filorga NCEF

  • Levert onmiddellijk na gebruik en na verloop van tijd resultaten op (in slechts 10 dagen)
  • Ontworpen om de opvullende en rimpelverminderende resultaten van cosmetische injecties na te bootsen
  • Verhoogt de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid
  • Bevat krachtige anti-verouderingsingrediënten, waaronder co-enzym A, niacinamide en glutathion, evenals Filorga’s eigen NCEF-technologie
  • Duur
  • Bevat geurstoffen

Wat betekent NCEF?

NCEF staat voor New Cellular Encapsulated Factors, Filorga’s gepatenteerde formule met 50 ingrediënten die hyaluronzuur, vitamines, antioxidanten, mineralen, co-enzymen en aminozuren bevat. Deze zeer wetenschappelijke mix is ​​verrijkt met mariene biotechnologieën die synergetisch samenwerken om de huid te vernieuwen.“NCEF voorziet cellen van elementen die essentieel zijn voor hun goede werking, terwijl de natuurlijke mechanismen van de huid worden gerespecteerd”, zegt Veronique Ros, internationaal trainingsdirecteur van het merk. “Om hun effectiviteit te garanderen, zijn de ingrediënten ingekapseld in microscopisch kleine, meerlaagse vectoren en in de huid verspreid. NCEF werkt als een echte booster die de natuurlijke cellulaire mechanismen van de huid activeert om de tekenen van veroudering tegen te gaan.”

Filogra NCEF-opnamevoordelen

De actieve ingrediënten in een dagelijkse dosis – die het merk in twee toepassingen kwantificeert – van NCEF-SHOT komen overeen met die van een ‘meso-injectie’, een door Filorga ontwikkelde cosmetische injectable die biostimulatoren bevat om het celmetabolisme en de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur, zegt Ros.

Het toverdrankje van NCEF bevat ook co-enzym A, vitamine B3 (niacinamide) en glutathion, allemaal krachtige anti-verouderingsingrediënten, zegt Azza Halim, MD, een gecertificeerde anesthesioloog die gespecialiseerd is in esthetische geneeskunde, anti-verouderingsbehandelingen en regeneratie. .

“Vitamine B3 helpt waterverlies in de huid te voorkomen, vermindert pigmentatie en is een krachtige antioxidant voor de huid, waardoor tekenen van veroudering worden geminimaliseerd, terwijl co-enzym A de huid verzacht, neutraliseert vrije radicalen en de productie van collageen stimuleert”, zegt Dr. Halim. “Glutathion is een andere geweldige antioxidant en daarom beschermend, verhelderend en ontstekingsremmend.”

In klinische onderzoeken uitgevoerd door het merk verhoogde NCEF-Shot de celregeneratie en corrigeerde het rimpels, stevigheid en uitstraling intens in slechts 10 dagen. Dus als ik zo snel resultaten kon zien, wilde ik het product graag eens uitproberen (woordspeling bedoeld).

Filorga NCEF Shot-recensie

De Filorga NCEF Shot is bedoeld om ‘s ochtends en ‘s avonds op het hele gezicht, de hals en het decolleté te worden aangebracht voordat u uw gebruikelijke serums en vochtinbrengende crèmes gebruikt.

Volgens de instructies van het merk verwarmde ik het product in mijn handpalmen en bracht het vervolgens met vloeiende bewegingen vanuit het midden van mijn gezicht naar buiten aan voordat ik het met mijn vingers over mijn gezicht wreef, waardoor een heerlijk mini-gezichtsmassagegevoel ontstond.

Het product heeft een gladde, lichte, serumachtige textuur en is licht geparfumeerd. Minuten na gebruik zag mijn huid er al helderder en gehydrateerder uit. Binnen een paar dagen was ik werkelijk verbaasd over de resultaten en op dag tien was het product mijn nieuwe beste vriend geworden. Mijn huid was merkbaar helderder en stralender, maar wat mij het meest verbaasde was hoe goed het product het beloofde opvullende effect opleverde (en geloof me, ik had geen hoge verwachtingen!). Mijn wangen en middengezicht zagen er voller uit, de holtes onder mijn jukbeenderen waren minder uitgesproken en de diepere lijnen op mijn ondergezicht waren zachter.

Ik heb honderden antiverouderingsproducten gebruikt voor mijn rijpere huid en ik overdrijf niet als ik zeg dat dit een van de beste voor- en naproducten is die ik ooit heb gekregen. Naast de resultaten op de lange termijn vond ik het geweldig dat elk gebruik mijn huid onmiddellijk een gezonde glans gaf. Het merk raadt het gebruik van NCEF-Shot aan tijdens de wisselende seizoenen, maar ook in tijden van stress en vermoeidheid. Nu ik heb gezien wat het kan doen, kom ik in de verleiding om vaker mijn toevlucht te nemen tot de jeugdige formule in het kleine roze flesje.

Filorga NCEF schoot voor en na

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Comment