De beste duurzame nagellakken voor een chipvrije manicure – goed+goed

By | September 10, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Hoewel gebroken nagels onvermijdelijk zijn, kunnen ze de vloek van ons schoonheidsbestaan ​​zijn. Om deze reden besteden we aandacht aan hoogwaardige en duurzame nagellakken, zowel in de salon als bij doe-het-zelf-manicures thuis. Maar hier gaat het om: het feit dat een flesje nagellak op het etiket zegt dat het lang meegaat, betekent niet dat dat ook zo is. EigenlijkZe zullen langer dan een paar dagen meegaan.

Met dat in gedachten hebben we contact opgenomen met de beste nagelexperts om meer te weten te komen over de levensduur van een manicure, hoe je vervelende manicureproblemen zoals peeling kunt voorkomen, en wat hun topkeuzes zijn voor de beste duurzame nagellakken.


Experts in dit artikel

  • Mazz Hanna, beroemde nagelkunstenaar en oprichter van Nailing Hollywood
  • Rachel Apfel Glass, Rachel Apfel Glass is de oprichter van GLOSSLAB, een op lidmaatschap gebaseerde manicurestudio.
  • Rose Herr, oprichter van Polished

Waarom laat mijn nagellak los?

Nagellak kan om verschillende redenen afbladderen, zegt Rose Herr, de oprichter van Polished Mani, een app voor het volgen van manicures. “Het ontbreken van een geschikte basis- of toplaag en een bijzonder ruwe huid van de handen en nagels kunnen hieraan bijdragen”, legt ze uit.

Bovendien is de manier waarop nagels worden voorbereid vóór het lakken van cruciaal belang en kan deze het verschil maken tussen permanente nagelaanbrenging en peeling. Volgens Rachel Apfel Glass, oprichter van GlossLab, is voorbereiding de sleutel om te voorkomen dat nagellak gaat loslaten. “Zorg er altijd voor dat je nagels worden gevijld, gepolijst en gedroogd met een alcoholdoekje om eventueel vocht uit de nagel te verwijderen en een gelijkmatige, langdurige toepassing te garanderen”, legt ze uit.

Gaan bepaalde nagellakkleuren langer mee dan andere?

Als het om langhoudende nagellak gaat, gaat het meestal meer om de formule dan om de kleur. Kleur is echter nog steeds belangrijk, omdat sommige meer slijtage vertonen dan andere. “Een kleine chip op een superdonkere kleur valt meer op dan een grote chip op een neutrale kleur”, zegt Mazz Hanna, beroemde nagelkunstenaar en CEO van Nailing Hollywood. Als je de neiging hebt om nagellak af te laten pellen, raadt Hanna aan om je nagels grondig voor te bereiden voordat je de olieachtige resten aanbrengt en verwijdert. “De nagel afvegen met een alcoholdoekje voordat je gaat schilderen, kan helpen tegen schilfers”, legt ze uit.

Nagelgroei is nog een reden waarom sommigen lichte nagellak verkiezen boven donkere nagellak als het gaat om de levensduur. “Donkere en lichte kleuren blijven even goed op de nagel zitten, maar het voordeel van een lichte manicure is dat deze de nagelgroei beter verbergt dan een donkerdere tint”, zegt Glass. Met dit in gedachten geven mensen met snelgroeiende nagels misschien de voorkeur aan helderdere kleuren.

Hoe de levensduur van een manicure te verlengen

Hoe lang een langhoudende manicureformule ook meegaat, er zijn nog steeds enkele dingen die u kunt doen om de levensduur van uw manicure te verlengen. Ten eerste raadt de heer aan om handschoenen te dragen bij het afwassen en zeker niet om je nagels als gereedschap te gebruiken (dat betekent dat je dingen niet open moet wrikken of ze moet gebruiken om dozen door te knippen). “Topcoat is absoluut cruciaal voor de levensduur van uw manicure”, voegt Herr eraan toe, waarbij hij opmerkt dat het opnieuw aanbrengen van een topcoat om de paar dagen de levensduur van uw manicure kan verlengen.

Een andere manier om ervoor te zorgen dat uw manicure langer meegaat, is door een vochtinbrengende crème aan te brengen. Hoewel vooraf bevochtigen verboden is bij het aanbrengen, voorkomt bevochtigen met oliën zoals kokosolie gedurende de week nadat de manicure klaar en droog is “afbladderen en schilferen”, zegt Glass.

De 5 beste langhoudende nagellakken

Dazzle Dry, nagellak – $ 22,00

Als je op zoek bent naar een langhoudende nagellak die twee weken blijft zitten en soms zelfs langer als je je nagels goed verzorgt, dan is Dazzle Dry een fantastische keuze. “Het is een gepatenteerde, schone formule die is ontworpen als een sneldrogend en langhoudend systeem”, zegt Hanna. Ze is dol op deze lak omdat deze kan worden aangebracht als gewone nagellak, net zo lang blijft zitten als gel, maar ook kan worden verwijderd als gewone nagellak, waardoor het een goede keuze is voor iedereen die gelnagels wil laten verdwijnen. “Het is echt revolutionair en een van mijn favoriete producten”, voegt Hanna toe.

Sally Hansen, Miracle Gel-nagellak – $ 5,00

Met gel in de naam heeft Sally Hansen Miracle Gel een professioneel gelmanicure-effect, maar is eigenlijk normale nagellak. Hanna zweert erbij omdat het niet alleen een gemakkelijk verkrijgbaar product is (de meeste drogisterijen en Amazon Prime hebben het), maar het is ook gemakkelijk te gebruiken en gaat tot tien dagen mee. Bovendien bedekt het borsteltje moeiteloos de nagel en zorgt voor een gelijkmatige, salonwaardige applicatie. “Ook de pigmenten zijn indrukwekkend, zeker voor een product in deze prijsklasse”, voegt Hanna toe.

Essie, Gel Couture-nagellak – $ 10,00

Deze nagellak is ook geïnspireerd op gelmanicure, zonder het gedoe van UV-uitharding. “Aanbrengen met het penseel is een fluitje van een cent en de formule is super romig en soepel”, zegt Hanna. Ze houdt van deze lijn van langhoudende nagellakken, omdat ze ook heel veel mooie kleuren hebben (hoewel ze zich aangetrokken voelt tot de rode tinten en opmerkt dat het *kus van de chef* is).

ORLY, nagellak – $ 11,00

“ORLY-lakken hechten bijzonder goed aan de nagel als ze samen met de base- en topcoat worden gebruikt”, merkt Hanna op. Ze zweert bij de rubberen Bonder Basecoat ($ 8) van het merk om nagels voor te bereiden voor een extra lange levensduur. “Het heeft een cultstatus en is te vinden in de kit van bijna elke manicure van beroemdheden”, merkt ze op. Het beste aan ORLY (afgezien van de langhoudende formules) is dat het speciale aandacht besteedt aan kleur en een groot scala aan kleuren biedt, waaronder neontinten en een van de grootste glitterlijnen die Hanna ooit van een merk heeft gezien.

Mineral Fusion, nagellak – $ 10,00

Hoewel er geen op gel geïnspireerde formule is, zegt Hanna dat Mineral Fusion een ander nagellakmerk is dat “superschoon is en meer dan een week blijft zitten zonder af te brokkelen, vooral als het wordt gebruikt met de basis- en toplaag.” Gezien de kwaliteit, heeft het merk ook heeft een betaalbare prijs en is gemakkelijk te vinden in veel natuurvoedingswinkels, waaronder Whole Foods. Als je meer aangetrokken bent tot nude- en neutrale tinten, zegt Hanna dat dit het duurzame nagellakmerk voor jou is.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *