De best geurende wasmiddelen ruiken *goed*

By | September 18, 2023

AWat huishoudelijke producten betreft, is het wasmiddel zeer onsexy. Het is iets dat mensen gewoonlijk zonder veel nadenken in een supermarkt of drogisterij kopen, omdat het eigenlijk gewoon zeep voor je kleding is. Nu krijgt de categorie nieuw leven ingeblazen doordat de coolste geurmerken heerlijk geurende wasmiddelen maken die fungeren als een verlengstuk van jouw persoonlijke geur.

“Iedereen moet zijn kleding schoonmaken. Maar wasmiddel als categorie is al tientallen jaren niet meer aan de orde”, zegt Carina Chaz, oprichtster van geurmerk Dedcool. Haar klanten vroegen haar om wassprays te maken, zodat ze thuis haar kenmerkende geuren konden ruiken. “Ik begon wasmiddelformules te testen en wilde dat ze zouden fungeren als een verlengstuk van je geur, zodat je het leuk vindt wat je draagt”, zegt ze.

En dus heeft Dedcool zojuist twee wasmiddelen geïntroduceerd, genaamd Dedtergent ($ 32): Fragrance 01 “Taunt” en Fragrance 05 “Spring”, dezelfde populaire geuren in de parfumlijn van het merk. “Het is heel cool om je favoriete geur te gebruiken om je kleding schoon te maken”, zegt Chaz. In plaats van een geur die je recht in je gezicht raakt, zoals je krijgt bij een geur die je draagt, zijn ze bedoeld om je kleding lichtjes te kussen, waardoor je zin hebt om lekker in je favoriete sweatshirt te kruipen in plaats van te genieten van de geur.

beste wasmiddelgeur
Graphics: Goed+Goed creatief

Dedcool is ook niet het enige merk dat uw wasproducten koeler maakt. The Laundress, een lijn van chique huishoudelijke schoonmaakmiddelen, werkte samen met parfummerk Le Labo om wasmiddel te creëren in twee cultfavoriete geuren, Santal 33 en Rose 31 (beide $ 45). “Het transformeren van alledaagse taken in een luxueuze ervaring door middel van elegante formules en subtiele geuren vormt de kern van The Laundress”, zegt Gwen Whiting, mede-oprichter van The Laundress. “We vonden een natuurlijke synergie met geurhuis Le Labo en bundelden daarom onze krachten om twee van hun fijne geuren te mengen met ons bestverkochte wasmiddel. Onze wasmiddelgeuren moeten uw persoonlijke geur aanvullen en niet overstemmen.”

Dan is er The Frey, een lijn producten voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging die is ontworpen als een evolutie van traditionele opties. Het wasmiddelconcentraat ($ 18) heeft een warme, verleidelijke geur van sandelhout en bergamot, evenals een aardse cederhoutgeur.

Betekent dit alles dat wasmiddel de volgende stap is op het gebied van houdbare producten? Onduidelijk. Maar we hopen heerlijke geuren te blijven hebben die we ook in onze kleding kunnen dragen om onze eigen persoonlijke geur te versterken. Het maakt de wasdag in ieder geval verleidelijker.

Dit zijn de beste rollerball-parfums die je ook kunt gebruiken voor je kenmerkende geur. En hier leest u hoe u parfum aanbrengt als een echte parfumeur (omdat er een juiste manier is).

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *