De adventskalender van Bonne Maman is terug voor 2023

By | September 9, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Ook al is het technisch gezien nog geen herfst, voor mij beginnen in ieder geval de voorbereidingen voor het gezelligste seizoen. Vol verwachting trekken we onze favoriete truien tevoorschijn, nippen we aan Pumpkin Spice Lattes en gaan we helemaal uit de kast met de versieringen. Maar ik zou nalatig zijn als ik het beste deel van het beste seizoen niet zou noemen: de Bonne Maman Adventskalender ($ 45), en hij is terug voor een beperkte tijd! Deze langverwachte jamkalenders zijn elk najaar snel uitverkocht. Denk er dus aan om de jouwe veilig te stellen voordat deze uiteindelijk uitverkocht is.

Als je fan bent van Bonne Maman en de adventskalender al aan je winkelwagen hebt toegevoegd, prima. Dat vinden wij geweldig voor jou. Maar als je niet weet waar de hype over gaat, laat het me dan uitleggen. Het merk verkoopt jam, maar het is niet de gebruikelijke bosbessen- of aardbeienspread. Wat uw aankoop de moeite waard maakt, is de selectie van unieke smaken zoals Cinnamon Caramel (vorig jaar was onze favoriet Apricot Lavender). Bovendien is elke jam gemaakt van natuurlijke ingrediënten, wat slechts de kers op de ijscoupe is. Om nog meer lief te hebben? Ze zijn verpakt in kleine mini-potjes die je kunt hergebruiken voor andere sauzen en smeersels.

Vorig jaar stonden op de kalender maar liefst 24 kleine kruidenpotjes en dit jaar zet de trend zich voort met vergelijkbare heerlijke smaken. De editie van 2023 bevat 23 fruitige smaken – waaronder citroenyuzu, frambozenchocolade, karamel-kaneel en meer – evenals een potje honing. Verdeel deze heerlijke opties over je favoriete koolhydraten, van croissants tot flapjacks tot meergranentoast. Elke pot bevat twee porties, dus zorg ervoor dat elke opname telt!

Het is een feestelijke en heerlijke manier om af te tellen naar Kerstmis. Verpakt in een mooie kerstdoos wachten de jams achter kleine deurtjes met de cijfers één tot en met 24, zodat je de dagen van de mooiste tijd van het jaar kunt aftellen.

Even een waarschuwing: de kalender was vorig jaar uitverkocht op Amazon. Dit jaar verwachten wij niets anders. Hoewel de kalender op 16 augustus officieel werd vrijgegeven op de website van Bonne Maman, zijn ze sinds gisteren, 24 augustus, beschikbaar op Amazon. Wie kan zeggen hoe lang het zal duren voordat ze uitverkocht zijn?

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *