De 6 beste opdruknagels, door de redactie beproefd en getest in 2023

By | September 9, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Er is geen betere zelfvertrouwenbooster dan verzorgde vingertoppen. Afgebladderde nagellak, schone nagelriemen en een schattig ontwerp zijn alles wat ik nodig heb om Beyoncé met opgeheven hoofd een kamer binnen te lopen. Maar hoe graag ik ook van acryl houd, mijn portemonnee kan de rekeningen niet dragen elke keer dat mijn nagels uitgroeien. Waar ik woon, kost een volledige set gellak doorgaans tussen de $ 60 en $ 80 per bezoek, waardoor frequente manicures een dure gewoonte worden. Tips en gel kunnen ook hard zijn voor echte nagels en het is bekend dat ze na verloop van tijd dunner en broosheid veroorzaken.

Gelukkig is er een nieuwe generatie opdruknagels op de markt waarmee ik in een mum van tijd vers verzorgde handen kan krijgen, zonder een dure rekening te moeten betalen of mijn nagels te beschadigen. Deze opdruknagels zijn niet alleen goedkoper (de kosten variëren, maar kunnen variëren van $ 10 tot $ 22), ze zien er ook net zo goed uit als het echte werk en zijn gemakkelijk aan te brengen met een tube nagellijm (die vaak wordt meegeleverd) . ) of ingebouwde lijm.De afgelopen weken heb ik een “handvol” (lol) verschillende populaire opdruknagels gedragen van merken als Chillhouse, Sally Hansen en meer. Hieronder staan ​​de zes sets die in slechts enkele minuten resultaten van salonkwaliteit opleverden.

vier persnagelsets
Foto: Auteur

Hoe persnagels te gebruiken

“Opdruknagels kunnen worden aangebracht met lijm voor langdurig gebruik, of met dubbelzijdige plakstrips of tape voor korter gebruik”, zegt Julie Kandalec, een vooraanstaande manicure en docent uit New York. Voordat ze het aanbrengt, raadt ze aan om alle verschillende maten klaar te leggen en de nagels over je nagelbed te leggen om te zien of ze passen. Als ze te groot of te klein zijn, is dat een teken dat ze niet lang zullen meegaan.

Zodra deze stap is voltooid, “plaatst u de nagel voorzichtig op de nagelplaat, gebruikt u lijm of dubbelzijdig plakband en bevestigt u de nagel.” Mijn ervaring is dat het helpt om de nagel een paar seconden vast te houden zodat de lijm kan drogen. de lijm kan blijven plakken.

Dit zorgt ervoor dat persnagels lang meegaan

Volgens Sonya Meesh, beroemdheid en redactionele nagelkunstenaar gevestigd in New York en Los Angeles, is nagelvoorbereiding essentieel als het erom gaat ervoor te zorgen dat je press-ons lang meegaan. “Zorg ervoor dat je nagels vrij zijn van oliën en resten om een ​​veilige verbinding tussen je nagel, de lijm en de afdruk te garanderen”, zeiden ze. Sommige starterkits bevatten een alcoholdoekje en een pluisverwijderaar, maar als je kit er niet bij zit, kan het wrijven van alcohol op een wattenschijfje ook werken.

beste persnagels
Foto: Auteur

Waar u op moet letten bij het kopen van persnagels

Meesh vertelt ons dat “gelgemaakte persnagels het beste zijn omdat ze het sterkste zijn en veel slijtage kunnen weerstaan ​​als je met je handen werkt, veel beweegt of probeert, maar plastic werkt ook!” nieuw met het persen van nagels Als u bekend bent, zoek dan naar sets die al lijm, een nagelvijl en voorbereidingspads bevatten, maar al deze materialen kunnen afzonderlijk worden gekocht.

Zijn opdruknagels beter voor je nagels dan acrylnagels?

“Het hangt er echt van af hoe je ze behandelt. Als je je nagels goed behandelt en verzorgt (bijvoorbeeld door ze schoon te houden, te knippen, je nagelriemen en handen te hydrateren), zullen de press-ons voor je werken, niet tegen je”, zegt Meesh. Bovendien raden ze aan weerstand te bieden aan de drang om ze te scheuren of te plukken, omdat dit je eigen nagel kan scheuren.

We weten dat er veel opties zijn om uit te kiezen, dus hebben we verschillende opdrukkits op de proef gesteld om erachter te komen welke het geld echt waard zijn. Hier zijn zes opdrukkits die in slechts enkele minuten nagels van salonkwaliteit opleveren.

Chillhuis

Links de nageldoos en rechts de hand met de punten

Chillhouse, uitgecheckt – $ 16,00

Nagels inbegrepen: 24

Designfans – Je kunt nu die felbegeerde Chillhouse-manicure in het comfort van je eigen huis krijgen dankzij de opdruknagels van het merk, verkrijgbaar op de website van het merk en bij retailers zoals Target en Urban Outfitters.

Ik heb de “Checked Out” -set van het merk geprobeerd, met een babyblauw ruitpatroon en afgeronde nagels van Goudlokje-lengte: niet te kort, niet te lang, maar precies goed. Ik heb deze nagels erop geplakt tijdens een reis naar Dallas en ze waren supergemakkelijk te lijmen (die overigens meegeleverd was) en aan te brengen. Een kanttekening is dat deze persnagels veel lijm nodig hebben. Nadat ik een hoeveelheid ter grootte van een erwt op mijn nagels had aangebracht, merkte ik dat ze na een paar dagen eraf begonnen te vallen. Meer lijm zou voldoende moeten zijn.

Koop hier meer Chillhouse persnagels.

 • Gemakkelijk aan te brengen
 • Leuk ontwerp
 • Veelzijdige lengte
 • Nagelvijl en voorbereidingspad niet inbegrepen
 • Er is meer lijm nodig om de nagels op hun plaats te houden

Verflab

Links de nageldoos en rechts de hand met de punten

Paintlab glanzend geglazuurd – $ 15,00

Nagels inbegrepen: 24

Na het testen van de Glossy Glazed Nails van Paintlab kan ik bevestigen hoe duurzaam deze nagels zijn. Ze zijn gemaakt van niet-giftige en dierproefvrije materialen en zijn artiesten om rekening mee te houden. Ze gaan perfect een hele week mee, zelfs na dagenlang trainen en typen op de computer.

De toepassing is echter een beetje lastig. Vanwege de gebogen aard van elke nagel vond ik het een beetje moeilijk om ze naar beneden te drukken zonder de nagel af te breken (het kan twee pogingen kosten om ze vast te krijgen). Maar als ze eenmaal aan zijn, blijven ze lang aan. En in tegenstelling tot de kits van Chillhouse bevat elke kit alle benodigdheden die je nodig hebt voor een manicure thuis, inclusief 24 opdruknagels, een voorbereidingspad, een nagelvijl, niet-giftige nagellijm en een houten nagelriemstokje. Een salonmanicure minus de salonprijs.

Koop hier meer Paintlab-persnagels.

 • Langdurig
 • Inclusief nagelvijl en voorbereidingspad
 • Niet giftig en dierproefvrij

Sally Hansen

Links de nageldoos en rechts de hand met de punten

Sally Hansen, perfecte manicure-opdrukkit – $ 10,00

Nagels inbegrepen: 24

Sally Hansen maakt press-ons in allerlei verschillende kleuren, vormen en stijlen, allemaal gemakkelijk te gebruiken. De set die ik testte was kleurrijk, amandelvormig en zo gemakkelijk op te plakken (let op: het duurt ongeveer 20-30 seconden om echt te plakken). Het enige nadeel is dat elke nagel iets dunner was dan andere sets die ik heb geprobeerd. Maar voor $ 10 per set zijn ze gemakkelijker voor de portemonnee dan traditionele acryl- en geltips.

Shop hier meer nagels van Sally Hansen.

 • Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en designs
 • Makkelijk te installeren
 • Inclusief nagelvijl en voorbereidingspad

Olijf en juni

Links de nageldoos en rechts de hand met de punten

Olive en juni medium opdruknagels – $ 10,00

Nagels inbegrepen: 42

Leuk weetje: ik droeg deze naar een interview met Joe Jonas. Ik kon niet met Jonas IRL aan tafel zitten zonder Ik had een vers paar nagels (hij complimenteerde ze trouwens) en deze medium press-on nagels in Olive en June hielpen me in een mum van tijd.

Afgezien van de kleur en het ontwerp, vind ik het geweldig dat elke set maar liefst 42 nagels in 21 maten bevat, genoeg om een ​​perfecte pasvorm op alle nagels te garanderen. De kit bevat ook een fles niet-giftige lijm, een voorbereidingspad en een nagelvijl. Terwijl het paarse holografische ontwerp uitverkocht is, kun je genieten van tientallen andere patronen en kleuren, van gouden glitters tot regenboogwervelingen. Bovendien zijn ze door Joe Jonas goedgekeurd!

Shop hier meer Olive- en June-nagels.

 • Bevat 42 spijkers
 • Stijlvol
 • Makkelijk te installeren
 • De kleur wordt dof na een week dragen

Indruk maken

beste persnagels
Foto: Auteur

Maak indruk, opdrukmanicure – $ 8,00

Nagels inbegrepen: 30

Deze no-nonsense nagels zijn veruit de gemakkelijkste nagels om aan te brengen. Dankzij de gepatenteerde lijm plakken deze nagels binnen enkele seconden na het verwijderen van het plastic en hebben ze geen droogtijd nodig, wat perfect is voor mensen die onderweg zijn. Op weg naar een zakelijke bijeenkomst? Geen probleem. Een feestje in 30 minuten? Ook geen probleem.

De spijkers die ik probeerde hadden de vorm van een kist. Als iemand die van langere nagels houdt maar voor de kost op een computer typt, vond ik dit helemaal niet hinderlijk. Bovendien zijn ze verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Voor slechts $ 8 is het een onverslaanbare manicure.

Koop hier meer Impress-nagels.

 • Zeer eenvoudig te gebruiken
 • Goede kwaliteit
 • Betaalbaar
 • Laat geen vlekken achter op de nagels
 • Geen droogtijd
 • Houdt mogelijk niet zo lang stand als lijm op nagels

Glamnetisch

beste persnagels
Foto: Auteur

Glamoureuze, opdruknagels – $ 20,00

Nagels inbegrepen: 30

Deze nagelset levert precies wat je verwacht: glamournagels. Van sorbettips tot smileygezichten, Glamnetic-nagels zorgen ervoor dat mensen aan het praten zijn, waar je ook bent. Het mooie van de set is dat deze alles bevat wat je nodig hebt om de manicure in jezelf naar boven te halen. Je ontvangt een pakje lijm, een nagelvijl en een voorbereidingspad om te beginnen met lijmen.

Opgemerkt moet worden dat de natuurlijke kromming van deze nagels het lijmen bemoeilijkt. Daarom moet u na het aanbrengen van de lijm de nagel mogelijk langer vasthouden om de lijm aan de nagel te laten hechten. Verder zijn ze stijlvol, gemakkelijk te gebruiken en zien de nagels er binnen enkele minuten fris uit.

Shop hier meer glamoureuze nagels.

 • Inclusief nagelvijl en voorbereidingspad
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en patronen
 • Nagels van hoge kwaliteit
 • Vereist meer droogtijd
 • Duur

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *