Dazzle Dry is een langhoudende nagellak die in 5 minuten droogt

By | September 14, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Een paar maanden geleden kreeg ik de gelegenheid om een ​​paar dagen door te brengen in Canyon Ranch Spa in Lennox, Massachusetts. Ik kreeg fantastische gezichtsbehandelingen en geweldige massages, maar de service die het meest opviel was de pedicure. Het was zonder twijfel de beste pedicure die ik ooit heb gehad. Mijn superslimme en vriendelijke technicus liet me kennismaken met Dazzle Dry, een nagellaklijn die snel droogt, lang meegaat en je nagels gezond houdt.

“Dazzle Dry is gemaakt door een biochemicus die producten wilde maken die echt schoon maar effectief waren”, zegt Sam Cooper, directeur spa, fitness en schoonheid bij Canyon Ranch Resorts. “Het bevat geen van die nare ingrediënten [that are often in nail polish]. Er is geen tolueen, formaldehyde of nitrocellulose die nagels geel maakt.”

Naast dat de nagels na verloop van tijd zwakker worden, kunnen ingrediënten in bepaalde nagellakken ook een allergische reactie op de huid rond de nagels of zelfs onder de ogen veroorzaken als ze vaak worden ingewreven. Hoewel Canyon Ranch op basis van de ingrediëntenlijst voor Dazzle Dry koos, waren de prestaties het meest verkocht: het vierfasensysteem heeft een droogtijd van slechts vijf minuten en blijft minstens zeven dagen splintervrij.

“Het voldoet aan alle verwachtingen. “Het verbaast me eerlijk gezegd dat dit niet de beste keuze is voor vrijwel elke spa-salon”, zegt Cooper.

Toen ik mijn pedicure kreeg, vond ik het geweldig dat Dazzle Dry heel veel mooie lakjes had om uit te kiezen – ik koos voor Ocean Motion ($ 22), een maagdenpalmblauw. Mijn nagelstyliste verzekerde me dat ik binnen vijf minuten droog zou zijn, maar voor de zekerheid moest ik het vijftien minuten laten wachten voordat ik het water in ging. Mijn nagels voelden droog aan voordat ik zelfs maar uit de stoel kwam, geen UV-licht nodig.

“Dazzle Dry is onze eerste keuze”, zegt Cooper. “We hebben altijd andere Poolse merken op voorraad, alleen maar omdat er een aantal mooie lijnen zijn. Maar al onze gasten zeggen, zodra ze Dazzle Dry proberen, onmiddellijk: ‘Nee, dat is alles wat ik wil.’

Lees hieronder meer over het Dazzle Dry-systeem

Hoe Dazzle Dry aan te brengen

Het aanbrengen van Dazzle Dry is vergelijkbaar met het aanbrengen van gewone nagellak. Houd er echter rekening mee dat het bedoeld is als een vierstappensysteem, wat betekent dat Dazzle Dry polish alleen effectief zal zijn als het wordt gebruikt in combinatie met andere Dazzle Dry-producten.

Begin met het reinigen van je nagels met de Nail Prep-oplossing van het merk, die oliën en andere resten verwijdert die de hechting van nagellak belemmeren, terwijl de nagel wordt voorzien van vocht en vitamines om hem te versterken en flexibel te houden. Breng vervolgens twee lagen Dazzle Dry Base Coat aan op elke nagel en laat elke laag mat drogen. Nu is het tijd voor de kleur. Breng twee lagen nagellak aan op elke nagel en laat elke laag tussendoor mat drogen. Breng ten slotte een laag topcoat van het merk aan, laat vijf minuten drogen en je bent klaar!

Behoud uw glans

Zoals veel nagellakken kan Dazzle Dry in het flesje uitdrogen en na verloop van tijd dik worden. Als u merkt dat de basislaag troebel wordt, plaatst u de fles in 2,5 cm heet water totdat het product helder wordt. Voor de verf en toplaag kunt u Revive gebruiken, een product dat in het starterspakket zit. Voeg eenvoudig zes tot acht druppels Revive toe aan grote flesjes en drie tot vijf druppels aan miniflesjes (of meer indien nodig).

Ontdek de kleuren

Dazzle Dry is verkrijgbaar in meer dan 160 prachtige kleuren. Je kunt flessen van volledige grootte kopen voor $ 22 of vluchten van vijf mini-poetsflesjes voor $ 44. Bekijk hieronder enkele vluchten.

Een set van vijf mini Dazzle Dry nagellakken.

Dazzle Dry Mini-vlucht – Coronado – $ 44,00

Deze nagellak is perfect als je kiest voor roze en paarse tinten. Het bevat Paparazzi Pink, een koel donkerroze met paarse ondertonen; Yoga Mama, een licht, kalkachtig kauwgomroze; Raspberry Créme, een lichte frambozenmilkshake; Heart of Fire, felroze; en Sultry Samba, een medium pruimpaars.

Een set van vijf mini Dazzle Dry nagellakken.

Dazzle Dry Minivlucht – Hamptons – $ 44,00

De Hamptons-set is perfect als je de kleuren die je draagt ​​graag combineert. Het bevat Smitten, een lichte amandeltint met warme ondertonen; Sentimenteel, een havermoutnude met grijze ondertonen; Faith, een koele pastellavendel met grijze ondertonen; Day Dreaming, een nude-mauve met glanzende poeder; en Mesmerize, een koperen basis met groene tot bruine kleurverschuivingen.

Een set van vijf mini Dazzle Dry nagellakken.

Dazzle Dry Mini-vlucht – Laguna – $ 44,00

Als je de voorkeur geeft aan stoere nagellakken, pak dan de Laguna-set. Het bevat Silver Lamé, een metallisch gegalvaniseerd staal; Mystic Blue, een donker indigo denimblauw met violette ondertonen; Fijn porselein, een eenvoudig en schoon melkwit; Aegean Cruise, koel lichtblauw met zilveren ondertonen; en Bold, een donker gunmetal grijszwart.


Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productaanbiedingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *