Clarins Total Eye Lift voor de rijpere huid

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Ik begon antiverouderingscrèmes te gebruiken toen ik 20 was. Een paar decennia later ben ik nog steeds een huidverzorgingsfanaat, maar probeer niet verstrikt te raken in het ouder worden. Vrouwen boven de 50 zijn het moment – ​​stralend, zelfverzekerd en succesvol (zie: Jenna “F**king” Lyons, ieders favoriete newbie RHONY). Tegenwoordig heeft mijn huid echter de gewoonte om mijn ondeugden te onthullen: een late avond of een zoute maaltijd laat me achter met wallen, donkere kringen onder mijn ogen, of een minder dan ideale combinatie van beide.

Na Maanden Toen ik een tiental oogcrèmes testte op zoek naar een oogcrème die me in een mum van tijd klaar zou maken voor Zoom of een date night (wat betekent dat het wallen onder mijn ogen onmiddellijk zou kunnen elimineren en tegelijkertijd zacht zou zijn voor mijn gevoelige huid) kwam ik met mijn doorzettingsvermogen werd beloond.


Experts in dit artikel

  • Jeannette Graf, MD, gecertificeerd dermatoloog en klinisch assistent-professor dermatologie aan de Mount Sinai School of Medicine

De Clarins Total Lift Eye Cream ($ 92) trok mijn aandacht met de belofte om al mijn zorgen in “60 seconden” weg te nemen. Geformuleerd met een natuurlijk retinolalternatief, zou het rimpels in één minuut moeten minimaliseren – en mijn volwassener gebied rond de ogen en ik moesten (letterlijk) zien of het werkte.

Clarins, Total Lift-oogcrème – $ 92,00

Hoofdingrediënten: Biologisch harungana-extract, cassiebloemwas, paardenkastanje

  • Bestrijdt rimpels, kraaienpootjes, donkere kringen en wallen
  • Verheldert en verstevigt onmiddellijk
  • Geschikt voor alle huidtypes en gevoelige ogen
  • Gemaakt van voornamelijk plantaardige ingrediënten

Hoe het werkt

Volgens de professionals ben ik niet de enige die last heeft van vervelende problemen onder de ogen die uit het niets lijken op te duiken. “De huid onder de ogen is extreem gevoelig en dunner dan andere delen van de huid. Het vereist veel meer verzorging omdat de huid sneller veroudert dan op de meeste andere plekken”, zegt Dr. Jeannette Graf, gecertificeerd dermatoloog en klinisch assistent-professor dermatologie aan de Mount Sinai School of Medicine, bevestigde ook dat leefstijlfactoren een rol spelen. “Voldoende hydratatie, gezonde slaapgewoonten, verkoelende kompressen en regelmatig gebruik van oogcrèmes kunnen het uiterlijk en gevoel van de ogen verbeteren.”

Het toevoegen van een oogbehandelingsstap aan mijn routine voelde als een eenvoudige verandering van levensstijl waar ik vrede mee had (en die hopelijk onmiddellijke resultaten zou opleveren). Enter: Clarins Total Eye Lift Cream, boordevol botanische ingrediënten die gezwollen ogen en donkere kringen onmiddellijk bestrijden.

“Cafeïne vernauwt de bloedvaten en helpt de zwelling te verminderen”, zegt Dr. Graaf. “Cassie flower wax heeft hetzelfde effect: het verzacht de fijne lijntjes onder de ogen. En paardenkastanje gecombineerd met organisch harungana-extract regenereert de gevoelige huid en verheldert het gebied, waardoor een gehydrateerde en stralende textuur ontstaat.

Hoewel retinol te hard is gebleken voor mijn ogen, is het bekend dat de botanische ingrediënten van Total Eye Lift veel zachter zijn. “Retinol-achtige producten kunnen de elasticiteit van de huid en de collageenproductie ondersteunen, waardoor fijne lijntjes zachtjes worden geminimaliseerd”, zegt Dr. Graaf. Ze legt uit dat deze verstevigende eigenschappen consistent zijn omdat “harungana-extract retinolreceptoren in de huid lijkt te herkennen.” meer effectief dankzij de combinatie van de twee ingrediënten in de Clarins-formule.

Wat gebeurde er toen ik het probeerde?

Het merk raadt aan om het product tussen je vingertoppen op te warmen en langs drukpunten aan te brengen. Ik was bang voor een onmiddellijk krimpeffect – ik kon het niet laten om me voor te stellen dat een Looney Tunes-personage met aluin werd overgoten. Gelukkig was het een aangenaam, verfrissend gevoel dat resulteerde in een zachte verzachting van rimpels en een zachte vermindering van wallen onder de ogen. Ik merkte ook dat de huid steviger werd na een paar dagen gebruik.

In tegenstelling tot veel andere oogcrèmes die ik in het verleden heb geprobeerd, was ik dankbaar dat deze geen irritatie veroorzaakte. En na een week gebruik begin ik de voordelen op de lange termijn te merken: mijn kraaienpootjes vallen al minder op en ik kijk nu snel in de spiegel als ik wakker word als een kind op kerstochtend.

Dit product past gemakkelijk in mijn huidverzorgingsroutine omdat het dag en nacht kan worden gebruikt, de make-up niet uitloopt en zo hydraterend is dat mijn droge, gevoelige huid niets anders nodig heeft. Het enige nadeel dat mij opviel, is dat het pompje een beetje onhandig is, maar het is zoveel hygiënischer dan oogcrèmes uit blik, dat het slechts een klein ongemak is en niet echt een probleem is.

Ik ben heel blij met deze crème en ben klaar om het hoofd te bieden aan alles wat met mijn nieuwe, stralende zelf te maken heeft. Bestel hier uw exemplaar.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Comment