Chillhouse On the Mend is een manicure-toverstaf

By | September 13, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Een manicure gaat over zoveel meer dan alleen het verversen van de lak. Het draait allemaal om het verzorgen van je nagels en ervoor zorgen dat ze sterk en gezond blijven. De nieuwe On the Mend-set van Chillhouse geeft je de tools die je nodig hebt om thuis gemakkelijk je nagels te verzorgen.

Chillhouse On the Mend ($ 25) bevat een kristallen nagelvijl, een rubberen nagelriemduwer en een nagelserum. Begin met de nagelvijl om je nagels vorm te geven en voor te bereiden. Kristalvijltjes, ook wel glasvijltjes genoemd, zijn ideaal voor je nagels. “De beste nagelvijl voor natuurlijke nagels is een glazen nagelvijl”, zegt de beroemde manicure Julie Kandalec. “Glasvijlen worden geëtst in plaats van gelijmd, zodat ze nooit saai worden en vele, vele jaren gebruikt kunnen worden.”Gebruik vervolgens de rubberen punt om je nagelriemen terug te duwen. Het terugduwen van de nagelriemen is veel beter voor de nagels dan knippen, omdat knippen de vingers kwetsbaar maakt voor bacteriën en ander vuil.”Dit is onvermijdelijk in de winter”, vertelde Nina Werman, oprichter en brand director van Valley Nail, eerder.

Eindelijk is het tijd om het hoogtepunt toe te voegen: het serum. Dit serum voedt je nagels met een mix van jojobazaadolie, zonnebloemolie, abrikozenolie, vitamine E, duindoornolie en aloëbladextract. Het hydrateert droge nagelriemen en geeft je nagels een prachtige glans.

Ik hou van de eenvoud van deze kit. Ik ben een die-hard liefhebber van gellak en gelextensies en het verwijderingsproces kan mijn nagels een beetje broos maken. Tussen het gebruik door gebruik ik On the Mend om mijn blote nagels de broodnodige TLC te geven. Ik breng het ook rond mijn nagels aan tijdens het polijsten om mijn nagelriemen gehydrateerd en gezond te houden. Omdat het serum uitborstelbaar is, is het veel gemakkelijker aan te brengen dan nagelserums of nageloliën die in een flesje met druppelaar zitten. En om deze reden gebruik ik het veel vaker dan ooit de drop-on serums. Als u op zoek bent naar een hulpmiddel dat naadloos in uw zelfzorgroutine past, dan is On the Mend het.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productaanbiedingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redactie selecteert deze producten zelf. Als u via onze links een aankoop doet, kan Well+Good een commissie ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *