Caire Grownup Moisturizer recensie voor de rijpere huid| Wel + goed

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Als het gaat om wat vrouwen van in de veertig (en ouder) zoeken in hun huidverzorgingsproducten, wie zou het beter weten dan twee mensen die de zoektocht uit de eerste hand hebben meegemaakt?

Toen hun vrienden en veteranen uit de schoonheidsindustrie Celeste Lee en Lorrie King teleurgesteld waren over de huidverzorgingsopties die beschikbaar waren voor vrouwen van in de veertig, besloten ze een betere oplossing te vinden. Ze werkten samen met wetenschappers om Caire Beauty te creëren – een knipoog naar ‘I care’ dat het individu viert – een merk dat zich toelegt op de behandeling van huidaandoeningen in de peri- en postmenopauze, met de nadruk op het rekening houden met de middelbare leeftijd.

Caire’s onlangs gelanceerde Grownup Moisturizer ($88) krijgt nu al erkenning vanwege zijn multitasking-mogelijkheden (het heeft zelfs het Oprah Seal of Approval ontvangen voor de huid in de menopauze) en pakt alle problemen aan waar vrouwen vanaf hun veertigste en ouder mee te maken krijgen – inclusief het herstellen van de hydratatie, het vergroten van de stevigheid, het verminderen van poriëngrootte, verbetert de glans en vermindert roodheid.

Caire, vochtinbrengende crème voor volwassenen – $ 88,00

  • Ontworpen voor volwassen vrouwen
  • Hydrateert, verheldert en verstevigt de huid en vermindert roodheid
  • Werkt in op de diepste lagen van de huid
  • Gemaakt van ceralipiden, hyaluronzuur, gefermenteerde peptiden, rode algen en rijstzemelen

Volgens Lee vereist het geheim van het ontwikkelen van een product voor de menopauzehuid een multifactoriële aanpak. Om echt effectief te zijn – en voor iedereen te werken – moet het interne biologische veroudering en externe huidveroudering veroorzaakt door vervuiling tegengaan en tegelijkertijd de huidbarrière herstellen. En hoewel veel antiverouderingshuidcrèmes op de markt krachtige ingrediënten bevatten die precies dat doen, legt Lee uit Hoe Een formule die de ingrediënten aan de huid afgeeft, is net zo belangrijk als de inhoud. “Of het nu een product van $ 50 of $ 500 is, het zal niet effectief zijn als het alleen maar op het huidoppervlak zit, omdat de moleculen te groot zijn om door te dringen”, zegt ze. “Als je de huid alleen maar hydrateert, is dat een tijdelijk effect; het helpt de huid niet van binnenuit. Wij willen de huid helpen zichzelf te helpen.”

Caires Grown Up Moisturizer is zo samengesteld dat de actieve ingrediënten het grootst mogelijke effect hebben. De olie-in-water-emulsie bevat kleine ceralipiden (de kenmerkende ceramide-achtige lipiden van het merk) die volledig door alle lagen van de huidbarrière dringen en bij contact worden geactiveerd. Dit proces van het herstellen van de lipiden in de huidbarrière is cruciaal voor vrouwen van in de veertig, omdat de natuurlijke productie van deze huidversterkende elementen in ons lichaam afneemt naarmate de oestrogeenspiegels tijdens de menopauze afnemen.

“In gewone taal: onze biotechnologie bereikt op een zachte manier een emulsie met zeer, zeer kleine lipiden”, zegt Joseph Librizzi, PhD, een biomedisch ingenieur en Caire’s Chief Scientific Officer. “De lipide-in-water-emulsie in de formule is ontworpen om de lipiden te activeren, wat betekent dat ze bij gebruik absorbeerbaar worden.”

Om de antiverouderingsvoordelen verder te versterken, is de veganistische vochtinbrengende crème ook gemaakt met een matrix van hyaluronzuur en gefermenteerde peptiden die onder de huidbarrière werken om de productie van collageen te stimuleren en de huid voller te maken. Het bevat ook antioxidantrijke vitamine E om oxidatieve stress te verminderen die leidt tot zichtbare tekenen van veroudering. rode algen om de huid te verhelderen en in balans te brengen; en rijstzemelen om lijntjes, rimpels en tekenen van veroudering te verminderen. Met zo’n krachtige lijst actieve ingrediënten is The Grownup Moisturizer ontworpen om meerdere huidproblemen tegelijk aan te pakken, waardoor het een allround product is elk Een volwassen vrouw kan er baat bij hebben haar routine uit te breiden.

“We hebben allemaal verschillende behoeften. Sommige vrouwen verliezen hun uitstraling, anderen ervaren droogheid. We weten dat niet ieders huid op dezelfde manier verandert”, zegt Lee.

Omdat ik precies in de ‘midlife’-groep behoor waar de vochtinbrengende crème van The Grownup op gericht is, was ik benieuwd of het product kon helpen bij mijn specifieke huidproblemen, namelijk gebrek aan stevigheid en vocht, dofheid en diepe fijne lijntjes. Het product heeft een heerlijke, lichte textuur die moeiteloos aanbrengt. Zodra ik het aanbracht, kreeg de huid van mijn gezicht, hals en decolleté een bedauwde glans, vergelijkbaar met het effect dat ik heb ervaren met duurdere producten. Na één gebruik zag mijn gezicht er voller en zachter uit.

Terwijl ik de Caire Grownup Moisturizer blijf gebruiken, zijn de stevigheid, textuur en hydratatie van mijn huid blijven verbeteren. Er was ook een lichte (maar niet drastische) verbetering in mijn diepe lijnen en rimpels. Wat ik het leukst vind, is dat als ik haast heb, ik het product als een behandeling in één stap kan gebruiken – over het hele gezicht, onder de ogen en in de nek (Lee voegt eraan toe dat je het ook kunt aanbrengen). Je handen, benen, voeten of waar dan ook waar je huid een boost nodig heeft).

Maar meer dan dat waardeer ik Caire’s inzet om vrouwen op middelbare leeftijd sterker te maken. Wij volwassen dames zijn deskundige multitaskers – we ondersteunen onszelf, onze carrières en onze gezinnen – en het voelt goed om een ​​huidverzorgingsproduct te hebben dat net zo hard werkt als wij.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Comment