Butter London Oil Review voor nagelsterkte | Goed+Goed

By | September 8, 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Ik ben een fan van gellak sinds mijn manicure ruim tien jaar geleden voor het eerst een kleine blauwe lichtbak tevoorschijn haalde en zei: “Dit zul je leuk vinden.” Ze had gelijk. Dankzij de lange houdbaarheid en het ontbreken van droogtijd hoef ik niet ongeduldig te wachten tot de lak is uitgehard, hoef ik me geen zorgen te maken over chipjes of met nagelbenodigdheden te sjouwen op vakantie. Ondanks alle voordelen van gel is er één ding waar ik geen fan van ben: mijn van nature lange nagels dun en broos maken en vervolgens breken.

Nadat een recente back-to-back gelmanicure (iets wat ik normaal niet doe) mijn nagels flinterdun en stomp maakte, heb ik beloofd de gel voorgoed achterwege te laten – tot mijn volgende vakantie, toen ik de gel-charmes niet kon weerstaan. Maar twee vondsten hebben mijn leven veranderd (oké, in ieder geval de levensduur van mijn nagels): Butter London’s nieuwe Quick Slip Cuticle Oil ($ 22), PD Quick Dry Conditioning Drops ($ 18), een droog olieserum dat de nagelriemen conditioneert en de droogtijd versnelt versneld (daarover later meer). Het gebruik van beide producten na het geleren was een game changer – mijn nagels bleven niet alleen sterk en braken niet, ze (snik!) werden zelfs langer.

Omdat gellak en de aceton die wordt gebruikt om het te verwijderen de nagels en nagelriemen uitdrogen, is het belangrijk om er weer vocht in te brengen. In feite is het een misvatting dat je nagels moet laten “ademen” en producten moet vermijden na het verwijderen van de gel, omdat nagels poreuze oppervlakken hebben die hydratatie nodig hebben, zegt Christine Doan, een in Los Angeles gevestigde nagelkunstenaar en gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

“Zie het als een honingraat versus een wafelkoekje.” De honingraat is poreus maar gevuld met de honing zelf. Naarmate je de honing er na verloop van tijd uit haalt, wordt de was hard en droog, waardoor de schaal bij elke impact gevoeliger wordt voor beschadiging en breuk”, zegt Doan. “Een wafelkoekje is een ander voorbeeld, omdat het helemaal droog is en als je het per ongeluk aan een schok blootstelt, is de kans groter dat het beschadigd raakt.”

Om de nagels gehydrateerd te houden, bevat Quick Slip Cuticle Oil de bevochtigende glycerine en zonnebloem-, jojoba- en kokosolie, verzachtende middelen die de huidbarrière ondersteunen. “Samen hydrateren deze ingrediënten de nagelriemen en de huid eromheen”, zegt board-gecertificeerde dermatoloog Hadley King, MD. “De gezondheid van de nagelriemen is belangrijk omdat het helpt het overgangsgebied tussen huid en nagels af te dichten.”

Het belangrijkste ingrediënt in PD Quick Dry Conditioning Drops is rozenbottelolie, die ontstekingsremmende vetzuren bevat, evenals vitamine A en C, die allemaal hydrateren, hydrateren en een antioxidantboost geven, zegt King. De olie bevat ook vitamine F, wat geen vitamine is maar een naam voor alfa-linoleenzuur en linolzuur, vochtinbrengende vetzuren die de huidbarrière aanvullen, legt ze uit.

“Vitamine F kan bijzonder nuttig zijn voor mensen met huidaandoeningen die worden gekenmerkt door een aangetaste huidbarrièrefunctie, wat een veel voorkomend probleem is bij droge nagelriemen”, voegt King toe.

Een post-gel gamechanger

Nadat ik onlangs de gellak heb verwijderd, gebruik ik de nagelriemolie van Butter London, zoals Doan aanbeveelt – minstens één keer per dag, vooral voor het slapengaan, gevolgd door handcrème. Dankzij het kleine applicatorborsteltje kun je je nagelriemen gemakkelijk aanbrengen zonder een pipet te verpesten, en hoewel hij rijk is aan oliën, is de textuur niet vettig.

Ik werd verliefd op de verzorgingsdruppels in slechts één keer aanbrengen – na het polijsten breng je met het kleine pipet een vleugje olie aan op het midden van de nagel Voila, je nagels zijn snel droog. Niet alleen versnelden de druppels de droogtijd super (geweldig voor mensen zoals ik die niet stil kunnen zitten), maar ze voegden ook een mooi laagje glans toe. “Ik breng de druppels een paar minuten na het voltooien van mijn manicure aan, inclusief de topcoat, en ze voelen vrijwel onmiddellijk droog aan. Na vijf of tien minuten kun je je dag op een natuurlijke manier voortzetten”, zegt Doan.

Ik kon eerlijk gezegd niet geloven dat de gezondheid van mijn nagels en nagelriemen dankzij deze producten verbeterde na de gelmanicure – de gebruikelijke breuk en broosheid verdween en werd vervangen door sterke nagels die bleven groeien. Hoewel ik blij (en opgelucht) ben dat ik niet helemaal hoef te stoppen met het gebruik van gelmanicures omdat ze zulke verbluffende resultaten opleveren, heb ik de producten niet alleen omarmd voor post-gelgebruik, maar ook om mijn nagels TLC te laten zien. elke dag.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *