Bonendoos Koffie Adventskalender 2023

Bij Well+Good SHOP gebruiken onze redacteuren hun jarenlange expertise om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan Well+Good een commissie ontvangen als u via onze links koopt. Veel plezier met winkelen! Ontdek de WINKEL

Psst – we hebben het gevonden. De alleen De adventskalender die je moet kopen (oké, misschien niet de enige, maar zeker een goede) van dit seizoen geeft je gegarandeerd een beetje pit en loodst je door de drukte van de feestdagen. De Bean Box 12 Mornings of Coffee Adventskalender ($ 85) is terug en klaar om te zetten, waardoor je kopje letterlijk en figuurlijk wordt gevuld met verse, feestelijke goedheid. Bestel hem nu vooraf, zodat je hem op tijd in huis hebt om hem uit te pakken.

De Bean Box Coffee Adventskalender is het cafeïnehoudende geschenk dat blijft geven. Zoals bij elke adventskalender zit achter elk deurtje, of in dit geval elke omslag, een vrolijk cadeautje. Gewoon in plaats van een chocolaatje of een sieraad Koffie-heerlijke, volle gemalen koffie of hele bonenkoffie, samengesteld door de beste branders van het land. Niet alleen voor één kopje koffiedik, maar genoeg om een ​​hele pot (4-6 kopjes) te maken. Over Holly Jolly gesproken.

Als je nog nooit van Bean Box hebt gehoord, weet dan dat het een door de W+G-redacteur goedgekeurde en geteste koffieabonnementsservice is die elke maand samengestelde dozen koffie verstuurt en bekend staat om zijn hoogwaardige, duurzaam geteelde bonen. Als je een grote koffiedrinker bent, is dit een geweldige manier om verschillende soorten koffie te proberen zonder een enorme inzet (of een hoop inzet – je kunt zo veel of zo weinig bestellen als je wilt). Het is ook een chique cadeau voor de koffieliefhebbers in je leven

Net als de kalender van vorig jaar is die van dit jaar net zo heerlijk, waarbij de gebruikelijke verdachten van vanilleboon en hazelnoot worden vervangen door seizoenssmaken in beperkte oplage die je in geen enkele andere tijd van het jaar zult vinden. We weten niet helemaal zeker wat zich achter elke “deur” bevindt (je kunt er niet naar kijken, weet je nog?!), maar we hebben een heimelijk vermoeden dat er tonen van geroosterde kastanjes, warme en pittige peperkoek en vijgenpudding in zitten.

In 2023 kunt u echter enkele innovaties verwachten. Dit jaar laat het merk zijn innerlijke Willy Winka zien en geeft het vijf jaarabonnementen weg, verborgen in willekeurige adventskalenders. De gelukkige winnaars ontdekken op hun 12e koffieochtend een gouden zakje en genieten een jaar lang van eindeloos bonen en bier. Zou kunnen Jij wees de volgende cafeïnehoudende Charlie Bucket?!

Als u dit leest, loopt u het water in de mond, trakteer uzelf dan in december op uw eigen Bean Box koffie-adventskalender. Zoals gezegd: ontvang uw exemplaar nu het nog kan. In 2021 waren 10.000 exemplaren uitverkocht en de kalender van 2022 was even populair. We wedden dus dat de kalender van 2023 niet lang meer zal bestaan. Koffiekalenders zijn verkrijgbaar in hele bonen of gemalen, die u bij het afrekenen kunt selecteren. Tel dan elke ochtend de twaalf dagen af ​​naar Kerstmis met een vrolijk nieuw brouwsel.

Koop hier de Bean Box 12-daagse koffiekalender.

Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Comment