Beste eiwitrijke mueslireep voor onderweg

WWie houdt er niet van een goede recensie? (Vooral als dit betekent dat NSync weer bij elkaar komt.)

Sinds de heropkomst van baby-T-shirts en vlinderclips valt niet te ontkennen dat we allemaal ondergedompeld zijn in nostalgie. Maar dat hoeft geen verrassing te zijn, aangezien we vorig jaar voorspelden dat veel CPG-voedselmerken hun nostalgiespel naar een hoger niveau zouden tillen met heerlijke versies van een aantal van onze favoriete kindervoedingen – denk aan volwassen, plantaardige versies van verpakte macaroni en kaas. en bevroren Wafels met functionele gezondheidsvoordelen.De nieuwste druppel die op de markt komt, klaar om ons innerlijke kind te voeden? Magic Spoon’s Treats, een eiwitrijke, glutenvrije, graanvrije en sojavrije snack die Rice Krispies Treats #duuupe geeft.

Magische lepel ontbijtgranen en lekkernijen
Foto: Magische Lepel

Waarom deze eiwitrijke mueslireep de perfecte ontbijtoptie is

Magic Spoon staat bekend om het maken van een van de beste eiwitrijke ontbijtgranen op de markt. Daarom beschouwen geregistreerde diëtisten het als een van de zachtste manieren om 30 gram eiwit als ontbijt binnen te krijgen. (Ter vergelijking: gemiddeld bevat ongeveer één kopje Magic Spoon-ontbijtgranen ongeveer 12 tot 14 gram eiwit.) Combineer een kom van deze ontbijtgranen met eiwitrijke yoghurt, havermout of eieren, en je hebt je ontbijtproteïnedoelen gevonden. .

Toen we hoorden over de nieuwe Magic Spoon Treats, eiwit- en vezelrijke mueslirepen geïnspireerd op knapperige rijstlekkernijen die perfect zijn voor een ontbijt voor onderweg of een middagsnack, wisten we dat we een doos moesten bemachtigen. Volgens Gabi Lewis, mede-oprichter van Magic Spoon, zou deze nieuwe toevoeging aan hun assortiment de harten van je innerlijke kind moeten raken. “Met Magic Spoon Treats wilden we mensen echt terugbrengen naar de nostalgie van de typische ontbijtgranen uit de jaren 90. Magic Spoon Treats zijn de 2.0-versie daarvan, met dezelfde benadering van hoogwaardige, voedzame ingrediënten waar mensen van houden in onze ontbijtgranen. ” zegt Lewis.

De repen zijn verkrijgbaar in twee heerlijke smaken: Marshmallow en Chocolatey Peanut Butter. Maar in tegenstelling tot hun reguliere concurrenten, die veel plezier bieden maar weinig voedingswaarde (we hebben het over minder dan een gram eiwit), hebben Magic Spoon Treats een behoorlijk indrukwekkende voedingsverdeling. Sterker nog, elke reep bevat maar liefst 11 gram (!) eiwit; Dat is bijna net zoveel als een kom eiwitrijke ontbijtgranen. Eén reep levert ook zeven tot acht gram vezels op, wat een aanzienlijke hoeveelheid is gezien de Amerikaanse voedingsrichtlijnen 21 tot 28 gram vezels per dag voor vrouwen aanbevelen. Bovendien zijn de lekkernijen gemaakt zonder geraffineerde suiker (ze zijn gezoet met allulose).

Ik heb Magic Spoon Treats geprobeerd, hier zijn mijn gedachten

Met al dit gepraat over gezondheid vraag je je misschien af: smaken ze wel lekker? Nou, ik had de kans om ze uit te proberen – alleen voor onderzoeksdoeleinden natuurlijk – en dat is wat ze doen zeker de hype waard. De marshmallow-smaak is zoet, nostalgisch en heeft een verwarmende essentie die doet denken aan gebruiken. En hoewel deze mueslireep meer naar een eiwitreep neigt, was de smaak van de wei niet al te overweldigend, in tegenstelling tot andere eiwitrepen (en poeders) die ik heb geprobeerd. Het echte hoogtepunt was naar mijn mening de chocoladeachtige pindakaassmaak; Denk aan zoet, zout en plakkerig.

Magische lepeltraktaties
Foto: Magische Lepel

De crunch-factor is cruciaal. Magic Spoon Treats zijn graanvrij, wat betekent dat deze anders is dan andere knapperige lekkernijen niet krijgt zijn crunch van rijst. In plaats daarvan komt het gezwollen geknetter, knetteren en knallen van ingrediënten als wei-eiwit, amandelboter en amandelen.

Hoewel dit product op de markt wordt gebracht als eiwitrijk Korrel Ik vond het perfect als tussendoortje op elk moment van de dag (niet alleen als ontbijt). Sterker nog, vanaf nu heb ik er altijd één in mijn draagtas voor alle broodnodige noodgevallen met snacks. Ze zijn mijn nieuwe favoriet na een intensieve training, omdat ze zacht zijn voor de darmen en veel eiwitten bevatten.

Een RD geeft een gids voor de beste eiwitrepen:Onze redactie selecteert deze producten onafhankelijk. Als u via onze links koopt, ontvangt Well+Good mogelijk een commissie.

Leave a Comment